Gezmeye hiç gitmedim yanımda bi arkadaş olmayınca sarmaz diye düşündüm.dikiş kursuna gittim kaynaştık orda ana kurs bitti.başka kurslarda gitçem bunalıma girmekten iyidircevre ıllere gezmeye git canım, turlaara katıl yada hobi bul kendıne
Gezmeye hiç gitmedim yanımda bi arkadaş olmayınca sarmaz diye düşündüm.dikiş kursuna gittim kaynaştık orda ana kurs bitti.başka kurslarda gitçem bunalıma girmekten iyidir
Gezmeye hiç gitmedim yanımda bi arkadaş olmayınca sarmaz diye düşündüm.dikiş kursuna gittim kaynaştık orda ana kurs bitti.başka kurslarda gitçem bunalıma girmekten iyidir
kendimde bi sorun göremiyorum yada objektif bakamıyorum.iletşimim iyi olmayabilir yanlış anlaşılmalar çok oluyor.birde insanlar popüler kişileri daha çok seviyor.başka bi kız var aynı binadan onlada kimse takılmıyor saf kalpli dış görünüş olarakta öyle.sohbet çok sarmıyor onla.ben ona benzemiyorum amaBen ailemden uzaktaydım.. Okul sınıf mevcudu da azdı. Kız sayısı çok azdı.. Son sene 2 kız vardık o kızla da başından beri hiç iyi olmadık.. Etrafta kız arkadaş yoktu olan bazıları da gruplaşma vardı.. Ama sizin sürekli herkes dışlıyorsa başka bişey olabilir yakın görememişlerdir. Sence ne olabilir insan kendini biraz tahmin eder..
Tasarım merakım vardıda ondan.fotografçılıga başlıycam.dikiş kursu ne ayol:))
kursta hayır yok evde otur dikiş dik..
dışa dönük kurslar tercih edin bence.
fotoğrafçılık, dans vs gibi.
Tasarım merakım vardıda ondan.fotografçılıga başlıycam.
Hiç gezmeye gitmedim TEK’im diye.sadece ailem falan gelince yazın gezdik çevreyi.avmye çok gidiyorum yemekte yiyorum mecbur ama sıkıcı oluyor.erkek arkadaş bulsam daha iyi olurArkadaşın yok diye dışarı çıkmamazlık yapma, avmlere git, tek başına yemek ye kahve iç, canın sıkılmaz. Hem belki normal arkadaş ararken, erkek arkadaş bulursun, daha iyi olur :)
Tekmi gidiyorsunuz oralara arkadaşlamı sarıyormu öyle.yapmak istediğim çok şey var aslında kafa dengi biri Yok diye yapmadım.konsere falan gittim tiyatroya hayat paylaşınca güzel o yüzden sıkıldım.kayak iyi fikircnm bende tek yasıyorum . ayda 1 aılemın sehrıne gıderım. 3 ayda 1 de cevre ıllere. sımdı kıs gelıyor kayak yapmak ıstıyorum ama once ogrenmem lazım. sen bursa da yasıyuormussun uludagda kayak ogrenebılırsın
Evet yaşıtlarım hep evli. Sevgilide bulamadıkki canım.bulsak sıkıntı etmem bu kadarBence sizde bir problem yok sevgili konu sahibesi.
Belli bir noktadan sonra arkadaslar evleniyor, kendi ailelerine vakit ayiriyor, o yuzden genclikteki kadar arkadaslariyla vakit geciremiyor. Bu sekilde oluyor genellikle gordugum kadariyla. Bir yastan, bir noktadan sonra sosyal olarak yalnizlasiyor insan bence.
Tavsiyem: Sevgili bulun
Gerektiginde hayir demeyi ogrenmeniz gerekiyor. Bu sizi daha kisilikli gosterir. Sizden biri birsey istediginde yapmak istemiyorsaniz hayir diyebilnelisiniz. Beni daha cok sevsinler diye herseyi sineye cekerseniz hep yalniz kalirsiniz.Çok haklısınız.yuttugum okadar çok şey oldu yinede yaranamadık
İnsanların dediklerini çok fazla kafaya takıyorum.çok kırıcı oluyorlar genelde.beni çok ciddiye almazlar.tipimmi öyle bilmiyorum.dalga geçip laf sokan bile olmuştur.saf pasif bi izlenim veriyorum sanırım dışarıya.mesala geçen gün laftan çıktı iştekiler kek yap fln dediler bende yaptım.deger verdiğim için yaptım.sonra birbirlerinin gözüne bakıp gülüyorlar pastamı yapsan diye güya kandırmaya çalışıyorlar.onlara göre saf olduğum için yapmışım keki gibi.bunlar hiç hoş değil ben sevdiğim için yapmışım saf biri değilim.onların davranışları çok tuhafıma gidiyor.üç kuruşun hesabını yapıyorlar fln.ben hiç öyle para hesabı yapmam çok saçma gelir.uzaydanmı geldim ben
Gezilere hiç gitmedim sarmaz diye ama gitçem .tiyotroya gittim bilet kesen bile iki koltuk kesiyordu tek dedim adam şaşırdıTurlarla birlikte geziye giderseniz , hem gezmiş eğlenmiş hem arkadaş bulmuş olursunuz. İnternetten bursadan günübirlik tur diye arayın ve önümüzdeki haftasonu hemen birine katılın. Tiyatroya ve sinemaya yalnız gidebilirsiniz.
Belki öyleyimdir. Sebebi ve çözümü bulmak için sordum aslında.birşey var farkındayımherşeye evet diyen pasif insanlardan ben mesela hoşlanmam. veya kendinç kabullendirmeye çalışan insanlardan. belki siz öylesiniz.
birinin hiççç arkadaşı yoksa bence vardır sebebi
Ya bilmiyorum ama samimi davranmıyorlar değer vermiyorlar laf sokma çok oluyor bayanlarda yada bana öyleleri denk geldi.ben zaten birşey demiyorumki.birine sordum ben sende bi sorun görmüyorum diyo.yapılanlanları anlattım hak veriyor yani.Şimdi herkes sorunlu bir tek siz sorunsuz olamazsınız. Bu insanlar el ele verip size komplo düzenlemeyecekler.ne göre insanlara ters gelen bir yönünüz olmalı. Ben olsam sorardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?