Sorun ne bulamıyorum

cevre ıllere gezmeye git canım, turlaara katıl yada hobi bul kendıne
Gezmeye hiç gitmedim yanımda bi arkadaş olmayınca sarmaz diye düşündüm.dikiş kursuna gittim kaynaştık orda ana kurs bitti.başka kurslarda gitçem bunalıma girmekten iyidir

Gezmeye hiç gitmedim yanımda bi arkadaş olmayınca sarmaz diye düşündüm.dikiş kursuna gittim kaynaştık orda ana kurs bitti.başka kurslarda gitçem bunalıma girmekten iyidir

cnm bende tek yasıyorum . ayda 1 aılemın sehrıne gıderım. 3 ayda 1 de cevre ıllere. sımdı kıs gelıyor kayak yapmak ıstıyorum ama once ogrenmem lazım. sen bursa da yasıyuormussun uludagda kayak ogrenebılırsın

Yalnız kalmayım diye sevgili edinmeni tavsiye etmem.. Bu sefer o sevgiliyle de bir sorun olduğunda bu sefer daha çok yalnız oluyorsun bir de duygu yoğunluğu karmaşası oluyor.. Kurslar iyidir. Orada arkadaş olur..

dikiş kursu ne ayol:))
kursta hayır yok evde otur dikiş dik..
dışa dönük kurslar tercih edin bence.
fotoğrafçılık, dans vs gibi.

kendimde bi sorun göremiyorum yada objektif bakamıyorum.iletşimim iyi olmayabilir yanlış anlaşılmalar çok oluyor.birde insanlar popüler kişileri daha çok seviyor.başka bi kız var aynı binadan onlada kimse takılmıyor saf kalpli dış görünüş olarakta öyle.sohbet çok sarmıyor onla.ben ona benzemiyorum ama öylebişey olabilir

Arkadaşın yok diye dışarı çıkmamazlık yapma, avmlere git, tek başına yemek ye kahve iç, canın sıkılmaz. Hem belki normal arkadaş ararken, erkek arkadaş bulursun, daha iyi olur :)
Hiç gezmeye gitmedim TEK’im diye.sadece ailem falan gelince yazın gezdik çevreyi.avmye çok gidiyorum yemekte yiyorum mecbur ama sıkıcı oluyor.erkek arkadaş bulsam daha iyi olur o yok bari arkadaşım olsun diyom oda Yok.

Tekmi gidiyorsunuz oralara arkadaşlamı sarıyormu öyle.yapmak istediğim çok şey var aslında kafa dengi biri Yok diye yapmadım.konsere falan gittim tiyatroya hayat paylaşınca güzel o yüzden sıkıldım.kayak iyi fikir

Evet yaşıtlarım hep evli. Sevgilide bulamadıkki canım.bulsak sıkıntı etmem bu kadar biraz taktik verin sevgili bulma arkadaş bulma

Çok haklısınız.yuttugum okadar çok şey oldu yinede yaranamadık
Gerektiginde hayir demeyi ogrenmeniz gerekiyor. Bu sizi daha kisilikli gosterir. Sizden biri birsey istediginde yapmak istemiyorsaniz hayir diyebilnelisiniz. Beni daha cok sevsinler diye herseyi sineye cekerseniz hep yalniz kalirsiniz.

Turlarla birlikte geziye giderseniz , hem gezmiş eğlenmiş hem arkadaş bulmuş olursunuz. İnternetten bursadan günübirlik tur diye arayın ve önümüzdeki haftasonu hemen birine katılın. Tiyatroya ve sinemaya yalnız gidebilirsiniz.

İnsanların dediklerini çok fazla kafaya takıyorum.çok kırıcı oluyorlar genelde.beni çok ciddiye almazlar.tipimmi öyle bilmiyorum.dalga geçip laf sokan bile olmuştur.saf pasif bi izlenim veriyorum sanırım dışarıya.mesala geçen gün laftan çıktı iştekiler kek yap fln dediler bende yaptım.deger verdiğim için yaptım.sonra birbirlerinin gözüne bakıp gülüyorlar pastamı yapsan diye güya kandırmaya çalışıyorlar.onlara göre saf olduğum için yapmışım keki gibi.bunlar hiç hoş değil ben sevdiğim için yapmışım saf biri değilim.onların davranışları çok tuhafıma gidiyor.üç kuruşun hesabını yapıyorlar fln.ben hiç öyle para hesabı yapmam çok saçma gelir.uzaydanmı geldim ben

herşeye evet diyen pasif insanlardan ben mesela hoşlanmam. veya kendinç kabullendirmeye çalışan insanlardan. belki siz öylesiniz.
birinin hiççç arkadaşı yoksa bence vardır sebebi

Şimdi herkes sorunlu bir tek siz sorunsuz olamazsınız. Bu insanlar el ele verip size komplo düzenlemeyecekler.ne göre insanlara ters gelen bir yönünüz olmalı. Ben olsam sorardım.

Gezilere hiç gitmedim sarmaz diye ama gitçem .tiyotroya gittim bilet kesen bile iki koltuk kesiyordu tek dedim adam şaşırdıgitmeye devamtabi

herşeye evet diyen pasif insanlardan ben mesela hoşlanmam. veya kendinç kabullendirmeye çalışan insanlardan. belki siz öylesiniz.
birinin hiççç arkadaşı yoksa bence vardır sebebi
Belki öyleyimdir. Sebebi ve çözümü bulmak için sordum aslında.birşey var farkındayım

Şimdi herkes sorunlu bir tek siz sorunsuz olamazsınız. Bu insanlar el ele verip size komplo düzenlemeyecekler.ne göre insanlara ters gelen bir yönünüz olmalı. Ben olsam sorardım.
Ya bilmiyorum ama samimi davranmıyorlar değer vermiyorlar laf sokma çok oluyor bayanlarda yada bana öyleleri denk geldi.ben zaten birşey demiyorumki.birine sordum ben sende bi sorun görmüyorum diyo.yapılanlanları anlattım hak veriyor yani.

1 yıldır Bursa dayım aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum ama bu bizimle alakalı değil. Misal ilk görevlendirildiğim okulda koca 4 ay aynı kızlarla tüm teneffüslerde birlikteyiz, öğle yemeğini birlikte yedik ama onların olduğu gruba beni eklemediler. Kızlar bursalılardı. Muhabbetimiz iyiydi ama garip bi soğuklukları vardı çözemediğim. Şu anda oturduğum apartmanda tek bir komşu bile kapımı çalıp hoş geldiniz hayırlı olsun demedi, gelin oldum öyle taşındım. Hatta 2 defa aşure zamanı geçti, yahu aşure de mi yapmadılar diyorum içimden. Yani orta yaşlılar oturuyor. Böyle olunca ben de kimsenin kapısına gidip size misafir olayım diyemem yani. Benim bildiğim yeni biri taşınınca mesela ilk günler kapısı çalınır, bi çay demlenir tepsi ile götürülür. Yok maalesef. O yüzden nefret ediyorum Bursa dan. Sürekli arkadaşlarımla dışarıda geçen bi hayatım vardı Bursa ya gelene kadar. Şimdi işten eve, evden işe. iş yerinde de çoğu 45 -50 yaşında olunca orda da sıkıcı geçiyor. Genç öğretmen zor denk geliyor. Denk geleni de soğuk nevale çıkıyor çözemedim gitti.
5-6 yıl sonra dönüş düşünüyorum memlekete. Memleket olmasa bile başka bi şehire yerleşmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…