Sorun ne bulamıyorum

Bizim binada öyle ne aşure yapılır ne bi kapı çalarlar.çok önemsemiyorum komşuları. Bende iş ev iki yıl geçti.iş ortamıda sıkıcı ne yapıcam bilmiyorum.herkesin bi grubu var

Resmen iki yılımı evde bunalıma girerek geçirdim ve kimse farketmedi bile.artık ümidimde kalmadı.ama artık böyle geçsin istemiyorum.yeni kararlar aldım inş uygulayabilirim.kendimi geliştirmeye karar verdim.yeni sınavlara hazırlanacam ve Hobilerimle ilgilenicem

Bu dediğinize üzüldüm. Ne tuhaf insanlar var. Kendinize güvenin ve bunu duruşunuza yansıtın. Belkide dışarıdan çok özgüvensiz görünüyorsunuzdur. Kimi insanlar bu tipteki kişileri ezmeye, dalga geçmeye bayılırlar maalesef.Öncelikle duruşunuzu değiştirin bana kalırsa. Konuşma şeklinizi , kendinizi ifade etme biçiminizi.Sosyalleşmek içinse kurslar daha mantıklı şuan.

Evet özgüvensiz görünüyorum sanırım.birde iyilik saflık olarak algılanıyor.çok gülümseyen bi insandım.böyle şeyler yaşayınca içime kapandım az gülümsüyorum artık.deniycem dediklerini teşekkür ederim

Bu anlattığınız çok ilginç geldi mesela. Neden bu tavırlara müsade ediyorsunuz? Bu şekilde elbette sizi ciddiye almazlar. Şöyle biraz silkelenin ve kendinize gelin bence. Net, sağlam bir duruşunuz olsun. Sürekli uyumlu olma ve iyi görünme çabanız neden? Bu onay alma çabanız neden? Özgüven eksikliği.. Bunun üzerine çalışmanız gerekiyor bence..

Reactions: KV_

tek gıdıyorum canım hatta ısyerındekı kadın da bana takılmak ıstıyor ama ınan tek gıtmek benı daha da mutlu edıyor. sadece tek gıdınce foto cekmek zor oluyor onu da tripod alarak hallettım kımseye ıhtıyacım olmuyor sana tavsıyem kayak ogren. bursa kıs turızmde baya iyi. turlar da oluyordur orda onlara katıl. arkadas bıle edinirsin

Sorunun temeli özgüven eksikliği olabilir..ben değer verdiğim için öyle davranıyorum. Her dediklerine tepki versem tamamen kopar ilşki.daha önce tepkimi koymuştum yine suçlu ben oldum böyle trip atarsan işte kimse çekmez falan dedi biri kimsede hata görmüyor kendinde.arkadsım olsun diye böyle davranıyorum yine de olmuyor.çalışıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…