Kızlar bu bir dert midir bilmiyorum ama ortada büyük bir sorun olduğu kesin.Galiba birilerinden akıl almaya ihtiyacım var.Benim yaklaşık 8 yıllık çok sevdiğim , değer verdiğim bir arkadaşım var.Kardeşim gibi her şeyimi paylaşıyorum oda aynı şekilde benimle paylaşır.Kardeş gibiyiz yada kardeş gibiydik geçen haftaya kadar.Sorun benim, arkadaşımın amcasının oğlunun sünnet düğününe gitmemem.O gün işim vardı ve gidemedim hatta beni davet ettiğinde de söz veremiyorum gelebilirsem gelirim dedim kendisine.Düğüne gitmedim diye bana ağzına ne geliyorsa söyledi üstelik herkesin içinde ve annemde yanımdayken.Ben yine alttan aldım ve durumu uzatmadım fakat sonraki karşılaşmamızda aynı şekilde konuyu uzatmaya devam etti bende haliyle biraz soğudum ve araya mesafe koymak istedim.Ama bu mesafe onun sakinleşip kendi hatasını anlaması içindi.Ama değişen bir şey yok geçen gün karşılaştık yine ve resmen beni görmezden geldi bende yanına gidip konuşmadım.Ve görüşmüyoruz.Ben ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini anlamadım.Sorun benim düğüne gitmemem mi yoksa başka sorun mu var onu da anlamadım.Benim nasıl davranmam gerek , ne yapmam gerek ? Fikirlerinize ihtiyacım var..