Sorun ne?

hopemorex3

şiddet yanlısı
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
46
1
98
29
İstanbul
Selamlar,
Ben yaklaşık 3 gün önce bi karar verdim bu sene üniversiteye gitmemeye çalışıp daha iyi bi yer kazanmaya.
Bunu aileme söyledim onayladılar ama karar bana ait olduğu için mi bilmiyorum sürekli midem bulanıyor çünkü stress yaptım her şeyi anladım bi anda biri kararımın yanlış ya da gereksiz ya da kararıma dair başka bir şey söyleyince hemen kaygı oluşturuyor kaygı da korkuyu korku da stressi ve vücudu ele geçiriyor, aniden gelen ağlama hissi. Gelecekte ne olacak korkusu, arkadaşlarımla konuştuğumda biri yalnızlık korkusu olduğunu söyledi, çünkü bahsettiğim olaylar çok normal sınava girme o süreç herkeste oluyor benim sorunum geleceği düşündüğümde gelen o his, özellikle akşam olunca ve akşam yaklaşınca başlıyor.
Ben burun estetiği ameliyatı da oldum bu sene, biri vücuda yabancılıık da stres yapar dedi üzerine yine bu estetiğin sonucu acaba burnum ilerde iyi görünecek mi diye düşünmek hepsi geleceğe dair endişelerden oluyor. Bir de annem ile babam boşandılar sürekli anneme gitme babama gitme beni de artık yordu, babamın yanındayım şu an yine biri annen yanında olmadığı için bunlar yaşanabilir kendimi senin yerine koydum annem olmayınca tabi ki korku hissi geliyor dedi.

Doktora gitmedim hiç gitmeyi planlıyorum yakında.

Annemde de teyzemde de panik atak problemi var, onlara anlatınca onlar da başka şeyler anlatıp beni yatıştırıyor sakinleştiriyor ama kolay kolay geçmiyor bu his yine geliyor. Son 3 gündür sürekli başımda beni delirtecek bu hissi antidepresanla hallediyordum en son içtiğimde kusmuştum çünkü çok sinirliydim stresliydim bi de saat 12ydi haliyle korkudan kustum ama şimdi ne olacak bilmiyorum, işin açıkcası daha 20 yaşındayım sorunumu bilmiyorum. Derdim yok tasam yok param var hayatım güzel izin alma gibi dertlerim yok ailemde anlayış var çok arkadaşım var ilgilenen.

Hatta biri bi sevgili yap gelecek ile ilgili kaygıları gider hayatında süreklililk olsun dedi ama öyle düşünmüyoruım, yapmayı da planlamıyorum.

Bilgisi olan, destek olabilecek olan, burdan veya özelden yazabilir mi lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…