ben herkesin kendi sectiği hayatı yasadığına inanıyorum....ben kendi adıma bu hayatı yasamak için yeterince fedakarlık yaptım .yukarda dediğim gbi düğün balayı yatak yemek odası vs yapmayıp ben tüm bunlarar gidecek parayla iş yeri açaraım dedim kendi işimi actım dediğim gbi evimde halım bile yok benim ha umrumda değil o ayrı konu...eşimle tamam bu adam deyip evlendim ama bes sene bekledim işlerini toparlasın diye ki o bes sene hayatımın en kötü zamanlarıydı...ama bunların hepsi bugün var yarın yok seyler.o yüzden derdim kendimle.
herkesin sorunları kendine göredir.
dısardan gelen sorunların cözülmesi bana hep daha kolay gelir iyi ya da kötü bir karar verirsin artısını eksisini sen cekersin.
ama sorun insanın içinden geliyorsa ne yapcagını bilemiyor işte.
yukarda bahsettiğim hayata ragmen kendi içimde sorunlarım varsa demek ki iç çekilecek bir hayat değil.insanın önce iç huzuru olmalı yoksa diğerlerinin kıymeti kalmıyor ne yazzık ki.
herkesin kendi hayatını seçme lüksü yok ne yazık ki...senin benim için hayat seçimlerimizden oluşuyor,ama başkalarının seçtiği hayatı yaşayan binlerce kadın vardır...
dışardan gelen sorunların çözülmesi emin ol hiç kolay değil,kararı sen vermiyosun çünkü,karşındaki insanın hareketlerine göre şekilleniyo hayatın...
öncelikle iç huzur lazım ama huzurun olduğu yerde normalde iç huzurun da olması lazım,bak ben öyle pek dindar bir insan sayılmam ama şükür gerçekten huzur verici bir şey... aslında neler olabileceğini ama bunun yerine ne olmuş olduğunu görüp şükretmek çok huzur verici...