Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz. Ayrıca nekadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için
2 yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimde 25.5 aydır deniyoruz.benim siklus dönemim 35 gün.30 günü geçince sanırım sorun olabiliyomus adetlerim de ne düzenli ne düzensiz.bikaç ay düzenliyken bikaç ayda düzensiz olabiliyo.şimdi de aklıma bu takıldı.ama çocuk yapmaya karar verdiğimizde ilk önce muayene oldum zaten,bi sorun çıkmadı.Ayy ne karmaşık işler. Ne dusuncegimi şaşırdım

Valla ben rahim filmi yaptırdım gecen hafta. Bakalım bekleyip göreceğiz. Allahım inşallah nasip eder. Beni uyuttular. Ama hiç olmazdı bugun cok agrı var yumurtalıklarımda

Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz. Ayrıca nekadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için
Ben 28 yaşındayım 2.5 yillik evliyim 2 yıldır korunmuyoruz..hsg çektirdim internetten yorumları okudum çok sancılı diyorlardı ben genede cesaretle devlet hastanesine gidip anestezi olmadan yaptırdım hiç zorluk çekmedim kanallar acıkmış hsg den sonra 3 ay oluruna bıraktık şimdi nasipse aşılama olcam.allah iisteyen herkese versin.1 sene içinde olmuyorsa dr klar hemen hsg hormon vs sperm herşeye bakıyor nedensiz interfilite çok fazla herşeyin hayir si zamanı iyi kullanmak lazım belli zamandan sonra ruhundan ziyade bedenini yıpratıyor tedaviler aşamalar..

Valla ben rahim filmi yaptırdım gecen hafta. Bakalım bekleyip göreceğiz. Allahım inşallah nasip eder. Beni uyuttular. Ama hiç olmazdı bugun cok agrı var yumurtalıklarımda
Bir arkadasimda olmustu.uyutulunca vücut kasilmis oluyo doğal olarak zorlanıyor ve sonra ağrıları oldu 2 gün .sonra gecti gecmis olsun canim

merhaba ben 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır bizde bebek istiyoruz ama olmadı cok düzenli adetim var ama olmadı isteyınce hemen olacak sanmıştım çok moralim bozuldu ne yapacağımı bilemedim acaba doktora gitsem çok mu erken benim gibi olan var mı acaba

benimde 2 yıldır olmuyor hiç bir sorun yok çatlatma iğnesi de yaptılar ama şimdi kayseri yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum tafsiye edecek doktorunuz var mı

ben de iki yıllık evliyim bugun öğrendim yeni hamileyim hiç korkma dua et

benimde 2 yıldır olmuyor hiç bir sorun yok çatlatma iğnesi de yaptılar ama şimdi kayseri yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum tafsiye edecek doktorunuz var mı
ben de iki ay önce çatalatma iğnasi yapmıştım ama bu ay oldu hamilelik

Canım D vitaminine bakıldı mi

Mrb yazınızı gördüm ve aynı dertten muzdarip biri olarak çocuğunuz oldu mu durumunuz nedir yaptığınız bişeyler varsa anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…