- 8 Aralık 2014
- 207
- 112
- 53
- 34
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Sakin umutsuzluga kapilma bnm 7. Haftada bwbfm göründü inan bqk gec dollenme yumurtlama olmuatur. Doktor bana 13 mays adet gunune gore 7 hftalik olman lazimdi vw gorunmuo demisti ama bn kendimi bildgmden dolayi doktor bktgnda bn imkansz demistim. Ne zamn bebegi yaptığımizi biliodum cnku. Gununu de biliodum. Ana doktorlar adet gunune fore hesapliolar.
Doktr bktgnda 7 hftalik desede bna gore 5 jftalikti. Adetime yakin oldu cnku.... sen icini ferah tut dua et.. elini jarninin ystune koy ayetel kursi oku yasin biliosan oku bilmiosan dinle gercktn bn ole yaptim cok dua ettim...
Allahim insallah bu sıkıntinu cabucak giderir insallah bebegin gorunur canimmm... sakin jaralar baglama bebegin uzuntunu hissetmesin... merak etme inaniorym bebegin gorunecek... hemn de kurtaja girme kanaman yoksa eger... 1 doktorada bagli kalma hala goremiorum derse baska doktora git canimmm....[/QUOTE
Canimm cok sagol içimi rahatlattin az da olsa bide kan degerin kac cikti senim benim 28 yuksekmis yani
Merhaba sız burdamısınız acaba. Burdaysanız sıze soracaklarım vardıda.normal klasik bardaktan 2.5 tanesi 500 ml yapıyo eger rahat edeceksen al bi tane yarım lt süt ölç herhangi bi bardakla kaç taneye denk geliyosa o kadar yaparsın
Çok merak ettım canım. Dogum ysptınmı neyın oldu.bende hiç belirti yoktu ama bugün çok idrara çıktım ve adet gibi azcık kasıklarımda ağrı oldu korkmaya başladım yarın ve diğer günü bi an önce atlatırım inş şimdi telaşlandım ya adet olursam hayallerim suya düşerse diye hayırlısını versin rabbim ya ama sende bu belirtiler varsa bence sen şeysin şundançünkü genelde bu belirtiler çok oluyomuş senin bat ne zamandı inş güzel haber verirsin
canım anladıgım kadarıyla ikiz hamileliğinde bebeklerini kaybetmişsin allah sabır versin rabbim inşallah tekrar bebek sahibi olmanı nasip eder kısa zamanda inşallah kucagına alırsın çok haklısın kafaya takmak çok etkiliyo çünkü ben resmen gün sayıyorum bakalım artık kısmet
Canım daha çok yenisin stres yapmak için çok erken çok çok hemde. Ben 14 aydır istiyorum olmuyo üstelik ne bende ne eşimde hiç bi sorun çıkmadı. Stres yapıyorum bende çok. Daha bu kadar başındayken bu kadar stres iyi değil hayatım. Hoşgeldin bu arada aramıza.Meraba lar ben yeni üye oldum yardimci olursaniz mutlu olurum çok kötüyüm ben 2.5 aydır evliyim kaynanam eşim sürekli zorluyorlar beni hamile olmam için ben korunmadigim halde hamile olamıyorum yardimci olun bana
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende farkındayım çok erken ama benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile suan sorun bense mi diye çok korkuyorum erken diye doktora gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyimCanım daha çok yenisin stres yapmak için çok erken çok çok hemde. Ben 14 aydır istiyorum olmuyo üstelik ne bende ne eşimde hiç bi sorun çıkmadı. Stres yapıyorum bende çok. Daha bu kadar başındayken bu kadar stres iyi değil hayatım. Hoşgeldin bu arada aramıza.
Canım bende 3 aylık evli iken sen gibi başlamıştım telaşa doktora gitmek istediğimde hep durdurdular beni doktor tiye bile almaz bu kadar zamanda dalgamı geçiyosun diye kovar falan dediler caydırdılar beni hep. Bende gitmedim ama keşke gitseymişim diyorum o kadar zaman dur bu ay dur önümüzdeki ay diye diye 14 ay oldu. 2 aydır başladım gitmeye. Git ne kadar erken o kadar iyi... ama devlet bu kadar kısa zaman için hiç bşy yapmıyo bak. Ben 6 aylıkken kimseye söylemeden bi iki devlete gittim gerçekten baştan savdılar daha 6 ay olmuş 1 sene olsun bi ondan sonra deyip deyip yolladılar. Ama özel ilgileniyo. Git bi özele deki ben şu kadar aylık evliyim evet daha erken olduğunu biliyorum ama ben yinede ne yapılması gerekiyosa yaptırmak istiyorum en azından içim rahat etsin bşy yoksa. Eğer varsada 6 ay 1 sene bekleyerek hiç zaman kaybetmeyim dersin. Git canım kaybın olmaz kazancın olur.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende farkındayım çok erken ama benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile suan sorun bense mi diye çok korkuyorum erken diye doktora gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim
Çok teşekkür ederim konuşacak kimsem yoktu anlatsam bile dalga gectiler ne acelen var dediler ama korktum ya olmazsa diye içim rahat şimdi yarın doktora gorunecegim bakalım ne diyecek dua edin kötü bişey çıkmaz inş biz görücü usuluyle evlendikt eşim çocuk olursa ben eve daha çok baglanirim diyo bdn o yüzden istiyorumCanım bende 3 aylık evli iken sen gibi başlamıştım telaşa doktora gitmek istediğimde hep durdurdular beni doktor tiye bile almaz bu kadar zamanda dalgamı geçiyosun diye kovar falan dediler caydırdılar beni hep. Bende gitmedim ama keşke gitseymişim diyorum o kadar zaman dur bu ay dur önümüzdeki ay diye diye 14 ay oldu. 2 aydır başladım gitmeye. Git ne kadar erken o kadar iyi... ama devlet bu kadar kısa zaman için hiç bşy yapmıyo bak. Ben 6 aylıkken kimseye söylemeden bi iki devlete gittim gerçekten baştan savdılar daha 6 ay olmuş 1 sene olsun bi ondan sonra deyip deyip yolladılar. Ama özel ilgileniyo. Git bi özele deki ben şu kadar aylık evliyim evet daha erken olduğunu biliyorum ama ben yinede ne yapılması gerekiyosa yaptırmak istiyorum en azından içim rahat etsin bşy yoksa. Eğer varsada 6 ay 1 sene bekleyerek hiç zaman kaybetmeyim dersin. Git canım kaybın olmaz kazancın olur.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Ama boşuna stres yapıyosun olur daha çok yenisiniz. Güzel haberler verirsin inşallah. Herşey gönlünce olsun arkadaşım :)Çok teşekkür ederim konuşacak kimsem yoktu anlatsam bile dalga gectiler ne acelen var dediler ama korktum ya olmazsa diye içim rahat şimdi yarın doktora gorunecegim bakalım ne diyecek dua edin kötü bişey çıkmaz inş biz görücü usuluyle evlendikt eşim çocuk olursa ben eve daha çok baglanirim diyo bdn o yüzden istiyorum
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten inş sizden de haberler alırızİnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Ama boşuna stres yapıyosun olur daha çok yenisiniz. Güzel haberler verirsin inşallah. Herşey gönlünce olsun arkadaşım :)
Her ay hayal kırıklığımın ardından bende aynısını diyorum bi sonraki ay adet günüm yaklaştıkça yine heycanlı bi bekleyiş içinde buluyorum kendimi. Takmamak düşünmemek elda değil ya. İstem dışı gibi adeta. yapcak bşymz de yok. Ne diyelim hayırlısı.Ben saldım walla banane yaa
Her ay hayal kırıklığımın ardından bende aynısını diyorum bi sonraki ay adet günüm yaklaştıkça yine heycanlı bi bekleyiş içinde buluyorum kendimi. Takmamak düşünmemek elda değil ya. İstem dışı gibi adeta. yapcak bşymz de yok. Ne diyelim hayırlısı.
Aynı şeyi bende yaşadım canım bi an kendim yazdım sandm okurken ne zaman yazdım die düşünüyorm :) bende gece namaz kılıp dayanamayıp dua ederken hıçkıra hıçkıra nası ağlamıştım sabaha kadar yasin suresi meryem suresi gözledim kendiliğinden kapanana kadar okudum durdum. Bende bi sorraki ay hamile olduğumu öğrenmiştm ama öğrendkten 3 gün sonra kaybettimkimyasalmış. Geçtiğimz Kasım ayındayaşadım bunu ve 2 aydır yine hayalkırıklığı. Çok zor çok. Allah sana kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallahcanım benim.En yakınım hamileymiş ve benden saklamış aylarca başka Şehirde yaşıyordu,ben onun hamile OLDUĞUNU başkasından öğrendim,o an Yaşadığım üzüntüyü size anlatamam.bana çocuğu olmuyo muamelesi yaptı halbuki daha deneyelim 7 ay olmuştu erkendi bu muameleyi yapması için.başkasından Tesadüfen öğrenmesem doğduğunda bebeği görecektim herLde.o an öyle üzüldüm ki normalde hep içten dua ederdim hamile kalmak için ama o sabah sabah namazında hıçkıra hıçkıra Ağladım yalvardım o muameleden ve ben meğer o ay hamile kalmışım Rabbim GÖRDÜ beni o durumdan kurtardı her şeyim zamanı var arkadaşlar nolur sabredin ben siZi çok i anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?