Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Canimm cok sagol içimi rahatlattin az da olsa bide kan degerin kac cikti senim benim 28 yuksekmis yani

Canimm cok sagol içimi rahatlattin az da olsa bide kan degerin kac cikti senim benim 28 yuksekmis yani

benim beta HCG değerim 4546.1 çıkmıştı ... bu sonuca göre bebek 5 haftalık falandı.. Görünmesi gerekiyor demişti görünmemişti. 6+5 iken bebek göründü... 7. haftada hatta 7+5 iken de kalp atışları duyuldu. 8 milim bişeydi.... Adet zamanıma göre küçüktü.. o da geç döllenmeden dolayı napalım :)

Sen naptın simdi ne durumdasın canım?

Çok merak ettım canım. Dogum ysptınmı neyın oldu.

Meraba lar ben yeni üye oldum yardimci olursaniz mutlu olurum çok kötüyüm ben 2.5 aydır evliyim kaynanam eşim sürekli zorluyorlar beni hamile olmam için ben korunmadigim halde hamile olamıyorum yardimci olun bana

Meraba lar ben yeni üye oldum yardimci olursaniz mutlu olurum çok kötüyüm ben 2.5 aydır evliyim kaynanam eşim sürekli zorluyorlar beni hamile olmam için ben korunmadigim halde hamile olamıyorum yardimci olun bana
Canım daha çok yenisin stres yapmak için çok erken çok çok hemde. Ben 14 aydır istiyorum olmuyo üstelik ne bende ne eşimde hiç bi sorun çıkmadı. Stres yapıyorum bende çok. Daha bu kadar başındayken bu kadar stres iyi değil hayatım. Hoşgeldin bu arada aramıza.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende farkındayım çok erken ama benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile suan sorun bense mi diye çok korkuyorum erken diye doktora gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende farkındayım çok erken ama benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile suan sorun bense mi diye çok korkuyorum erken diye doktora gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim
Canım bende 3 aylık evli iken sen gibi başlamıştım telaşa doktora gitmek istediğimde hep durdurdular beni doktor tiye bile almaz bu kadar zamanda dalgamı geçiyosun diye kovar falan dediler caydırdılar beni hep. Bende gitmedim ama keşke gitseymişim diyorum o kadar zaman dur bu ay dur önümüzdeki ay diye diye 14 ay oldu. 2 aydır başladım gitmeye. Git ne kadar erken o kadar iyi... ama devlet bu kadar kısa zaman için hiç bşy yapmıyo bak. Ben 6 aylıkken kimseye söylemeden bi iki devlete gittim gerçekten baştan savdılar daha 6 ay olmuş 1 sene olsun bi ondan sonra deyip deyip yolladılar. Ama özel ilgileniyo. Git bi özele deki ben şu kadar aylık evliyim evet daha erken olduğunu biliyorum ama ben yinede ne yapılması gerekiyosa yaptırmak istiyorum en azından içim rahat etsin bşy yoksa. Eğer varsada 6 ay 1 sene bekleyerek hiç zaman kaybetmeyim dersin. Git canım kaybın olmaz kazancın olur.

Çok teşekkür ederim konuşacak kimsem yoktu anlatsam bile dalga gectiler ne acelen var dediler ama korktum ya olmazsa diye içim rahat şimdi yarın doktora gorunecegim bakalım ne diyecek dua edin kötü bişey çıkmaz inş biz görücü usuluyle evlendikt eşim çocuk olursa ben eve daha çok baglanirim diyo bdn o yüzden istiyorum

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Ama boşuna stres yapıyosun olur daha çok yenisiniz. Güzel haberler verirsin inşallah. Herşey gönlünce olsun arkadaşım :)

yeter artık ya çok yoruldum. Doktorsa doktor gayet sağlıklıyız tıbben hiç bi sorun ikimzdede. Kürse kür. Niye niye. Duamıda eksik etmiyorm namazımıda. Tüm şükür dedim kimyasalmış kaybettim. Şimdi ine heray aynı hayal kırıklığı. İsyan değil can acısı bu. Hamile kalanlar akıl verin nası ne yaptınız oooofffff.

Ben saldım walla banane yaa
Her ay hayal kırıklığımın ardından bende aynısını diyorum bi sonraki ay adet günüm yaklaştıkça yine heycanlı bi bekleyiş içinde buluyorum kendimi. Takmamak düşünmemek elda değil ya. İstem dışı gibi adeta. yapcak bşymz de yok. Ne diyelim hayırlısı.

Haklısın

Hayırlısı diyelim napalım

En yakınım hamileymiş ve benden saklamış aylarca başka Şehirde yaşıyordu,ben onun hamile OLDUĞUNU başkasından öğrendim,o an Yaşadığım üzüntüyü size anlatamam.bana çocuğu olmuyo muamelesi yaptı halbuki daha deneyelim 7 ay olmuştu erkendi bu muameleyi yapması için.başkasından Tesadüfen öğrenmesem doğduğunda bebeği görecektim herLde.o an öyle üzüldüm ki normalde hep içten dua ederdim hamile kalmak için ama o sabah sabah namazında hıçkıra hıçkıra Ağladım yalvardım o muameleden ve ben meğer o ay hamile kalmışım Rabbim GÖRDÜ beni o durumdan kurtardı her şeyim zamanı var arkadaşlar nolur sabredin ben siZi çok i anlıyorum

Aynı şeyi bende yaşadım canım bi an kendim yazdım sandm okurken ne zaman yazdım die düşünüyorm :) bende gece namaz kılıp dayanamayıp dua ederken hıçkıra hıçkıra nası ağlamıştım sabaha kadar yasin suresi meryem suresi gözledim kendiliğinden kapanana kadar okudum durdum. Bende bi sorraki ay hamile olduğumu öğrenmiştm ama öğrendkten 3 gün sonra kaybettim kimyasalmış. Geçtiğimz Kasım ayında yaşadım bunu ve 2 aydır yine hayal kırıklığı. Çok zor çok. Allah sana kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah canım benim.

Aynı şeyi bende yaşadım canım bi an kendim yazdım sandm okurken ne zaman yazdım die düşünüyorm :) bende gece namaz kılıp dayanamayıp dua ederken hıçkıra hıçkıra nası ağlamıştım sabaha kadar yasin suresi meryem suresi gözledim kendiliğinden kapanana kadar okudum durdum. Bende bi sorraki ay hamile olduğumu öğrenmiştm ama öğrendkten 3 gün sonra kaybettimkimyasalmış. Geçtiğimz Kasım ayındayaşadım bunu ve 2 aydır yine hayalkırıklığı. Çok zor çok. Allah sana kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallahcanım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…