Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

pamuk34seker

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
383
32
318
İstanbul
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa

tüm testlerim yapıldı hormonlar falan hepsi hiç bisorun yok eşimede yapıldı ondada yok ben çok ısrarla istediğim için en sonunda doktor bide rahim filmiistedi bu ayda olmazsa eger rahim filmiyle gidicem kontrole aralık12 de regl oldum en son ayın 22sinden beri çalışıyorum ovulasyon tarihim tahminen 26sıydı bakalım denemeler boşa çıkmazsa bu ay allah nasip ederse gerek kalmıycak

hormon testlerin falan yapıldımı? prolaktin gibi

tüm testlerim yapıldı hormonlar falan hepsi hiç bisorun yok eşimede yapıldı ondada yok ben çok ısrarla istediğim için en sonunda doktor bide rahim filmiistedi bu ayda olmazsa eger rahim filmiyle gidicem kontrole aralık12 de regl oldum en son ayın 22sinden beri çalışıyorum ovulasyon tarihim tahminen 26sıydı bakalım denemeler boşa çıkmazsa bu ay allah nasip ederse gerek kalmıycak

bence ihtiyacın olan sadece ve sadece zaman ben hiç bir sorunun oldugunu sanmıyorum merak etme ayrıca bu konuyu düsünme yani üstüne düsme doktorunda solemıstır 1 yıl olamamsı cok normal yasın kac bılmıyorum ama bence senın vucudun önce evlılıye alısmaya ıhtıyacı var emınım bolesı daha ıyı olucak sabret rabbım nezamn nasıp ederse o zamn olucaktır bol bol duat bende senın ıcın edıyorum allahım gonlune gore hayırlı evlat nasıp etsın ınslh........

ihtiyacımız olan şey 'doğru zaman olması' ve 'sabır'.ben 6 yıllık evliyim.2,5 yıl korunduktan 1 yıl sonra ikizlere hamile kaldım ama nasip değilmiş.2 senedir korunmuyoruz eşimle ikimizde de hiçbir sorun yok.doktorum beklemeyelim artık dedi.tüpe geldi sıra ama ben doğal olabiliyosa bi daha olur diye erteliyorum.biraz önce de hastalandım.bu ay ovulasyon testi yapıcam.bakalım artık kısmet..kafaya da fazla takmamak gerek ama nasıl ♪♫♪

bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım

hoşgeldin öncelikle canım bendede aynı sorun var aslında sorun yok desek daha doğru ama olmuyor işte üstelik ben ilk bebeğime tamamen doğal hamile kalmıştım şimdi 2yılı geçti olmuyor.allah yardmcmz olsun

hayırlısı artık ama sorun yoksa neden olmuyo bu bebiş :)) benim daha hiç bebişim yok çok istiyorum 8 ocagı iple çekiyorum eğer adet olmazsam hemen test yapıcam rabbim banada nasip etsin isteyen herkesede

canım anladıgım kadarıyla ikiz hamileliğinde bebeklerini kaybetmişsin allah sabır versin rabbim inşallah tekrar bebek sahibi olmanı nasip eder kısa zamanda inşallah kucagına alırsın çok haklısın kafaya takmak çok etkiliyo çünkü ben resmen gün sayıyorum bakalım artık kısmet

amin rabbim isteyen herkese nasip etsin pekı canım sen ovulasyon gunlerini takip ediyomusun yani sorun yok biliyosun diğer gerekenler kontrolun altındamı .

amin rabbim isteyen herkese nasip etsin pekı canım sen ovulasyon gunlerini takip ediyomusun yani sorun yok biliyosun diğer gerekenler kontrolun altındamı .

yok canım ya ben o testi hiç yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmyrm aslında ben sadece oturup bekliyodum sayılır, daha yeni aşılamaya kalkıştık olmayncada biraz canım sıkldı biraz bekliyim sonra yine deneriz diye düşünüyorum

yumurtlama gününü takip ederek gün aşırı ilişki önerdi doktor bana bide ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yap eşine çünkü gün aşırı ilişkide sperm kalitesi de çok önemli bizzat sordum bunu ben bu ay yumurtlama günümü takip ederek ve eşime bu kürü içirerek çalıştım ocağın 8 9 u gibi belli olacak işe yarayıp yaramadıgı bence sende bi dene eger testlerde sorun yoksa bunu denemekte fayda var dedi doktor hayırlısı olsun hepimizin hakkında

benimde senin gibi hiç bir sorunum yoktu. ne hormon ne rahimde yara kist falan hiç bir şey yoktu ve hamile kalamıyordum.her hasta olduğumda ağlıyordum. şuan 21 haftalık hamileyim.tek bir şey kafana takma. bunu en çok psikoloji etkiliyor.ben hiç beklemediğim ve hiç düşünmediğim bi anda hamile kaldım.tatilde hamile kalmışım.bu yüzden hiç bir şekilde düşünme arkadaşım.birde incir yee. inşallah olur

herşey kafada bitiyo canım senin daha beş ay ben 8. ayda hamile kaldım kafanı rahat tut tamamen psikolojik ne zaman kafandan hamilelik düşüncesini atıcan ozaman hamile kalıcaksın

ah kızlar ah,
ben 7 yıllık evlıyım.
ılk 5 yıl ıstemedık.sonra da Allah nasıp etmedı.klomenler,catlatma ıgnelerı,..nerdeyse rahım fılmı cektırıyordum bır seferınde.
Bu sene subatta bı dusuk yaptım.tamam dedım artık olmuyor.
ıs degıstırdım.hop o da nesı.
yenı ıs yenı bebek.
hamıle kaldım.
ne demısler;
nasıpse gelır Cınden Yemen den,nasıp degılse ne gelır elden.
Rabbım en dogru zamanda verecektır hepımıze kuzucuklarımızı.

haklısınız kızlar haklısınız çok takıyorum kafama sanırım ne zaman takmayı bırakırsam o zaman olacak inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder hamişlerinde rabbim bebeklerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sağol allah razı olsun 26 yaşımdayım evet haklısın sabır ve takılmamak iyi olacak bu ay kürlerden ve ovulasyon takiplerimdenmidir nedir çok umudum var 8 ocak olsun diye dört gözle bekliyorum ama sanırım dayanamayıp erkenden test yapıcam darısı tüm isteyenlere

canım bende o keçibounuzunu denemiştim eşime faydasıda oldu sanırım ama ovülasyon testine gelnce onu adetten sonramı başlanıyor nasıl oluyor bi anlatırmsn

canım bende o keçibounuzunu denemiştim eşime faydasıda oldu sanırım ama ovülasyon testine gelnce onu adetten sonramı başlanıyor nasıl oluyor bi anlatırmsn

ben net üzerinden yaptım ovu testini ama bu ay tutmazsa evde yapılandan alıcam bak canım adetlerinin günlerini bilmen yetiyo yanlışım olursa düzeltin arkadaşlar ben kendimden örnek veriyim ben en son 12 aralıkta adet oldum sonra net üzerinden yaptım ovuyu bana verdiği günlerin aralıgından iki gün önce başladık çalışmalara adetime iki gün kalaya kadarda devam etmeyi planladık :))) şu şekilde önce kaçgünde bir adet oldugunu bilmelisin şu linke Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe son 3 adetinin tarihini yaz kaç günde bir adet oldugunu gösteriyo sana ve en yüksek gebe kalma ihtimalin oldugu gün aralıklarıınıda veriyo bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama kk nın ovulasyon hesabı burda takvim şeklinde daha ayrıntılı ilk linkten kaç günde bir oldugunu öğren sonra ikinci linkten ovunu takip edebilirsin inş yardımcı olabildim bende yeni başladım ovu testine hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…