- Konu Sahibi pamuk34seker
-
hormon testlerin falan yapıldımı? prolaktin gibi
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
ihtiyacımız olan şey 'doğru zaman olması' ve 'sabır'.ben 6 yıllık evliyim.2,5 yıl korunduktan 1 yıl sonra ikizlere hamile kaldım ama nasip değilmiş.2 senedir korunmuyoruz eşimle ikimizde de hiçbir sorun yok.doktorum beklemeyelim artık dedi.tüpe geldi sıra ama ben doğal olabiliyosa bi daha olur diye erteliyorum.biraz önce de hastalandım.bu ay ovulasyon testi yapıcam.bakalım artık kısmet..kafaya da fazla takmamak gerek ama nasıl ♪♫♪
hoşgeldin öncelikle canım bendede aynı sorun var aslında sorun yok desek daha doğru ama olmuyor işte üstelik ben ilk bebeğime tamamen doğal hamile kalmıştım şimdi 2yılı geçti olmuyor.allah yardmcmz olsun
amin rabbim isteyen herkese nasip etsin pekı canım sen ovulasyon gunlerini takip ediyomusun yani sorun yok biliyosun diğer gerekenler kontrolun altındamı .
yok canım ya ben o testi hiç yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmyrm aslında ben sadece oturup bekliyodum sayılır, daha yeni aşılamaya kalkıştık olmayncada biraz canım sıkldı biraz bekliyim sonra yine deneriz diye düşünüyorum
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
bence ihtiyacın olan sadece ve sadece zaman ben hiç bir sorunun oldugunu sanmıyorum merak etme ayrıca bu konuyu düsünme yani üstüne düsme doktorunda solemıstır 1 yıl olamamsı cok normal yasın kac bılmıyorum ama bence senın vucudun önce evlılıye alısmaya ıhtıyacı var emınım bolesı daha ıyı olucak sabret rabbım nezamn nasıp ederse o zamn olucaktır bol bol duat bende senın ıcın edıyorum allahım gonlune gore hayırlı evlat nasıp etsın ınslh........
yumurtlama gününü takip ederek gün aşırı ilişki önerdi doktor bana bide ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yap eşine çünkü gün aşırı ilişkide sperm kalitesi de çok önemli bizzat sordum bunu ben bu ay yumurtlama günümü takip ederek ve eşime bu kürü içirerek çalıştımocağın 8 9 u gibi belli olacak işe yarayıp yaramadıgı bence sende bi dene eger testlerde sorun yoksa bunu denemekte fayda var dedi doktor hayırlısı olsun hepimizin hakkında
canım bende o keçibounuzunu denemiştim eşime faydasıda oldu sanırım ama ovülasyon testine gelnce onu adetten sonramı başlanıyor nasıl oluyor bi anlatırmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?