Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Geçmiş olsun bak ne güzel demekki hamile kalabiliyorsun çok şükür.hemen bekleme vücudun toparlansın yine olur inşallah,ne gariptir ki sen kasım Ayında kaybetmişsin ben kasım Ayında doğurdum.Allahım isteyen herkese versin ben de çok çektim ama herhangi bir sağlık sorunun yoksa vakti zamanı var sabret Rabbim en güEl vakitte yavruna buluşturacaktır seni

Gerçekten mi çok sevindim canım rabbim sizi ona onu size bağışlasın. Çok sağol moral oldu.

Kızlar mrb uzun zaman sonra yine ben. Arkadaşlar bu ay 9 martta hsg yani ilaçlı rahim filmi çektirdim. 4 günlük bi gecikmem var. Sizce filmden kaynaklı olabilir mi. Çektiren böyle günü geciken varmı. Sonucu ne oldu mrk ediyorm. Doktora gitmiycem. Negatif sonuçlar kabusum oldu. Belki sizler doktorum olursunuz...

Bu arada daha önceki bütün tetkiklerimiz tertemiz çıkmıştı eşiminde benimde. Bi bu kalmıştı. Çok şükür buda çok temiz. Tüplerin ikiside açık çıktı. Rahminde tertemiz. Herşey çok güzel bi sorun yok dedi.

Merhabalar.2seneden fazla oldu gitmediğim dr kalmadı esimde de bende de tüm testler temiz cikti ocak ayında hamile kaldım ama 5. Haftanin sonuna doğru düşük yaptim çok kanamam oldu ve 2 ayda 5 kere adet gordum prof a gittim çok şükür düzene girdi ... eylül gibi aşılama için gitmeyi düşünüyoruz.ama ben kararsızım oda negatif olursa diye... belli etmiyorum eşime etrafima ama bu konuda çok hassassim.. benzer durum yasayip aşıyla ilk seferde kalan var mı? Ve ya başka bir önerisi olan var mı? Şimdiden tsk.ler.

Meraba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rahim filmi çektirdiniz mi hiç ? Çünkü bende sizinle aynı şeyleri yaşamıştım. Tüm testler temiz çıkmasına rağmen olmuyodu bi türlü. Sdnra kasımda hamile kalmıştm 3 haftalıkken düşük oldu. Sonra 3 ay yine olmadı rahim filmi çektrdim ve o ay hamile kaldım şimdi çok şükür 5 aylık hamileyim. Bende aşı yaptırmayı düşünüyodum artk. Ama gerek kalmadı. Bi arkadaşımla aynı gün çektirmiştik hatta. İkimzde o ay hamile kaldık.

oncelikle hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Birtek tuplerim acikmi tikaniklik varmi diye gittim dr a tek o kalmisti yaptirmadigim dr hamile kaldin 1 kere acik olmasa kalamazdin gerek yok dedi ama ben aşılama için gitmeden önce bi hsg yaptırmak istiyorum bi o eksik kalmasın içimde.diger testler tsh hormon genetik testlerim fln temiz cikti esimin sperm testleri de cok iyi cikti. Zaten bizi uzen de bu sorun yoksa neden olmuyo diye yiyorum kendimi

Canım bak yemin ederim aynı şeyleri yaşamışız. Banada gerek yok dedi. Hamile kalmışsın kalamazdın dedi falan ama ben ısrarla çektrmek istedm . Direk aşılama öneriyodu zaman kaybetme boş yere diye ama ben ısrar ettm istemiyorm rahim filmi istiyorm dedim doktor peki dedi. Çektirdim temiz çıktı. Hatta dediki ben söylemiştim gerek yok die bak dedi. Aşılama yapalım artk dedi. Bende dedimki rahim filmi çektrdim aşılama istemiyorm en az bi 3 ay daha beklemek istiyorm dedim. Çünkü rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali %90 lara çıkıyo biliyorm çok araştırdım. Ve o ay hamile kaldım. Ve doktorun bana dediği iyiki çekmişiz oldu. önce rahim filmini çektir. Ve en az 3 ay bekle ilk ay olmaza bile 2.ay eminim hamile kalcaksın. moralini bozma. Doktoru değil kendini dinle. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın sende

Inşallah cnm bende etrafımda duydum bi kaç kişiden rahim filmi çekildikten sonra kalanları.. Inşallah şimdi eşim le konuştum bugün randevu alacağız başka bir araştırma hastanesinden..bu arada rahim filmini uyutarakmi cekildin yoksa lokal mi

Hiç bi şekilde anestezi almadım. Gerek yok yani. Sende alma daha sağlıklı daha etkili oluyo. Dayanılmayacak bişey değil kesinlikle. Adet ağrısından bi farkı yok. Adet sancısı çeken biriysen onada gözü kapalı dayanırsın. İçine ilacı verirken kasıtlarından bi adet ağrısı gibi bşy giriyo. 10 dk dan fazla sürmüyo. Ben çok korkutmuştum kendimi. Ama boşa korkmuşum. Eğer anesteziyle yaptırsaydım harcadığm paraya kahrolurdum gerçekten.

Çoook teşekkür ederim içim rahatladı valla ... en kısa zamanda sonucu bildiririm. Kendine iyi bak

Acil...herkese merhaba Reglime 1 hafta kala pembe bir akinti geldi 1 haftadirda ogurtecek derecede mide bulantim vardı gebelikte ihtimal vermiyordum ama dun pembe akintiyi gorunce umitlendim arabaya atlayip acilde kan verdim sonuc negatif çıktı .bugün sabah 2 damla leke gene geldi ama adetim e daha var . kist miyom vs. Bir sağlık sorunum yok daha 1 ay önce kontrol oldum cunku... 2 bucuk senedir bebek istiyorum 8 ay önce düşük yapmıştım adet duzenim iyi şimdi içime kurt düştü. Benzer durum yasayip sonra hamile olduğunu öğrenen varmi.. bu arada cuma günü hsg çekilmek için muayene randevusu almıştım. Belki cuma bi süpriz olur mu ki kan veririm tekrar :))

Canım meğer o ay hamileymişim yazmışsın ya. Anlamamış mıydın. Adet olmuşmuydun hamile oldugunu öğrendiğin ay

Canım üniversite hastaneleri rahim filmi çekiyor mu

Canım üniversite hastaneleri rahim filmi çekiyor mu
Biraz gec cevap oldu kusura bakma cnm..çekiliyor diye duydum ama çok gec randevu alınıyormuş ben tanıdık vesilesi ile devlet hastanesinde 29 ağustosta çekildim anestezi olmadım sonuclarim iyi cikti ama 3 ay geçti gebelik yok.. hayırlısı..bu arada ben hiç acı hissetmedim ama benden önce giren 2 kişi bembeyaz acı çekerek çıktı tüpleri tikaliymis .. sanirim acik oldugu icin bisey hissetmedim.. eger korkuyorsan riske atma anestezi ol derim ..

hayırlısı artık ama sorun yoksa neden olmuyo bu bebiş :)) benim daha hiç bebişim yok çok istiyorum 8 ocagı iple çekiyorum eğer adet olmazsam hemen test yapıcam rabbim banada nasip etsin isteyen herkesede
Merhaba.tamamen aynı sorunu 5 aydır bende yaşıyorum ve internetten araştırıyim biraz derken yazınızı gördüm baya zaman geçmiş acaba çocuğunuz oldu mu ne kadar zaman sonra oldu?

Merhaba.tamamen aynı sorunu 5 aydır bende yaşıyorum ve internetten araştırıyim biraz derken yazınızı gördüm baya zaman geçmiş acaba çocuğunuz oldu mu ne kadar zaman sonra oldu?
Ben 29 ağustosta cekilmistimhsg hiç bişey cikmadi eşime daha bi yogunlastik detaylı sperm testleri var 1 haftada çıkar dediler onu yaptirdik sekil bozuklugu cikti tabi diyetsiz idi etkileme payi var dedi dr iliskinin ertesi gunu verdi spermi.. ama biz genede asilama ya karar verdik kismetse persembe yada cuma dr asilama yapicak diyete de girdik iyice kalitesi artssin diye hayırlısı insallah rabbim isteyen herkese versin sonucu olumlu olumsuz atarım bu arada aynı detaylı sperm örneği diyetli halde tekrar verilecek onunda sonucu nu atarım fark ediyormu etmiyorm u

Bende hicbi sorun cikmayinca rahim filmi cektirsem mi diye dusundum.hemşire bi tanidigim var ona danistim o da sabretmen lazim.rahim filmi kesin cocuk olmuyo denildiginde isterler sabret biraz dedi.o yuzden bende bir iki ay daha bekleyeyim diyorum.hayırlısı artik.İnşallah bir an önce kavusursunuz sizde bebisinizebizi haberdar etmeyi unutmayın

Kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz. Ayrıca nekadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…