Bu aralar sik sik aklimdan gecen seyler...Belki cok sacma gelicek belki de gereksiz bir dert ama ben dusunmeden edemiyorum.Gerek ogrencilik hayatimda gerekse simdi ki hayatimda farkediyorum da kimse benden neden hoslanmiyor ya da sevmiyor etrafimdaki kizlara bakiyorum ya da olan iliskilere hep erkek cabaliyor pesinden kosuyor birakmiyor ilk adimi o atiyor..Ben kendi hayatima dondugum zaman hep ben cabalamisim hem ben ilk adimi atmisim.Ama bana geldigi zaman kimse ilk adimi atmiyor.Hoslanir atmaz ya da ben hoslandigini saniyorum ama bir bakmisim ilgisi bile yok.Mesela calistigim yerde bi cocuktan hoslandim. tabii bende bi umut arada bir bakislarindan saniyorum ki belki onda da vardir bir sey.neyse bugun asansoru brklerken rastlastik hic tepki yok.Asansor acildi. Bi kat asagi inicekti asansor, bende en ust kata..Neyse bindim ben, cocuk binmedi.Cikacagim kata ciktim cocuk oradaydi..(o kattaki isi icin gitti) yani cocuk hoslansaydi benimle ayni asansore binerdi, diger asansore degil.Alistim artik..Cunku kimden hoslansam hep ayni sonuclaniyor. 20 yasindayim 158 65 kiloyum.Bilmiyorum,oyle cok da kotu degilim ama cok da guzel sayilmam.Anlamiyorum belki diyeceksiniz yasin erken elbet biri cikar.Yani benim burda demek istedigim 20 yasindayim 2 sene universitede okudum bir kisi disinda kimdeden teklif almadim.O bir kisi ile de 1 sene ciktik sonra beni sebepsiz yere terketti.Kendimi artik bi tuhaf gormeye basladim..Guzel gormuyorum, ozguvenim eksiliyor..Kimse hoslanmiyor,evet sacma gelicek belki ama her kiz gibi bende isterdim birileri pesimden kossun cabalasin ama su ana kafar hicbir erkek benim icin cabalamadi. beni seven kolayca terkedebiliyor.Nerede sorun ?Ben belki de icinde oldugum icin goremiyorum

(