Sorun nerede ?

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Bu aralar sik sik aklimdan gecen seyler...Belki cok sacma gelicek belki de gereksiz bir dert ama ben dusunmeden edemiyorum.Gerek ogrencilik hayatimda gerekse simdi ki hayatimda farkediyorum da kimse benden neden hoslanmiyor ya da sevmiyor etrafimdaki kizlara bakiyorum ya da olan iliskilere hep erkek cabaliyor pesinden kosuyor birakmiyor ilk adimi o atiyor..Nerede sorun ?Ben belki de icinde oldugum icin goremiyorum :KK43:(

Son düzenleme:
Bu aralar sik sik aklimdan gecen seyler...Belki cok sacma gelicek belki de gereksiz bir dert ama ben dusunmeden edemiyorum.Gerek ogrencilik hayatimda gerekse simdi ki hayatimda farkediyorum da kimse benden neden hoslanmiyor ya da sevmiyor etrafimdaki kizlara bakiyorum ya da olan iliskilere hep erkek cabaliyor pesinden kosuyor birakmiyor ilk adimi o atiyor..Ben kendi hayatima dondugum zaman hep ben cabalamisim hem ben ilk adimi atmisim.Ama bana geldigi zaman kimse ilk adimi atmiyor.Hoslanir atmaz ya da ben hoslandigini saniyorum ama bir bakmisim ilgisi bile yok.Mesela calistigim yerde bi cocuktan hoslandim. tabii bende bi umut arada bir bakislarindan saniyorum ki belki onda da vardir bir sey.neyse bugun asansoru brklerken rastlastik hic tepki yok.Asansor acildi. Bi kat asagi inicekti asansor, bende en ust kata..Neyse bindim ben, cocuk binmedi.Cikacagim kata ciktim cocuk oradaydi..(o kattaki isi icin gitti) yani cocuk hoslansaydi benimle ayni asansore binerdi, diger asansore degil.Alistim artik..Cunku kimden hoslansam hep ayni sonuclaniyor. 20 yasindayim 158 65 kiloyum.Bilmiyorum,oyle cok da kotu degilim ama cok da guzel sayilmam.Anlamiyorum belki diyeceksiniz yasin erken elbet biri cikar.Yani benim burda demek istedigim 20 yasindayim 2 sene universitede okudum bir kisi disinda kimdeden teklif almadim.O bir kisi ile de 1 sene ciktik sonra beni sebepsiz yere terketti.Kendimi artik bi tuhaf gormeye basladim..Guzel gormuyorum, ozguvenim eksiliyor..Kimse hoslanmiyor,evet sacma gelicek belki ama her kiz gibi bende isterdim birileri pesimden kossun cabalasin ama su ana kafar hicbir erkek benim icin cabalamadi. beni seven kolayca terkedebiliyor.Nerede sorun ?Ben belki de icinde oldugum icin goremiyorum :KK43:(
158 boya 65 kilo çok .
Zayıflayın , hafif makyaj , modern saç kesimi.
Farkedilir hale gelirsiniz.

Çok da önemseme bence. Çok da lazım değiller yani ama kimse için değil kendin için kilo ver. Ben 170 e 67 kiloyum bu halde kilo vermeye çalışıyorum. Her zaman zayıflık iyidir. ..

evet canım kısa boyda kilo ilgi çekmeni engelleyebilir. biraz spor ve diyet biraz el bakımı saçlarda yenilik ve sade/şık giyim öneriyorum.

Bu aralar sik sik aklimdan gecen seyler...Belki cok sacma gelicek belki de gereksiz bir dert ama ben dusunmeden edemiyorum.Gerek ogrencilik hayatimda gerekse simdi ki hayatimda farkediyorum da kimse benden neden hoslanmiyor ya da sevmiyor etrafimdaki kizlara bakiyorum ya da olan iliskilere hep erkek cabaliyor pesinden kosuyor birakmiyor ilk adimi o atiyor..Ben kendi hayatima dondugum zaman hep ben cabalamisim hem ben ilk adimi atmisim.Ama bana geldigi zaman kimse ilk adimi atmiyor.Hoslanir atmaz ya da ben hoslandigini saniyorum ama bir bakmisim ilgisi bile yok.Mesela calistigim yerde bi cocuktan hoslandim. tabii bende bi umut arada bir bakislarindan saniyorum ki belki onda da vardir bir sey.neyse bugun asansoru brklerken rastlastik hic tepki yok.Asansor acildi. Bi kat asagi inicekti asansor, bende en ust kata..Neyse bindim ben, cocuk binmedi.Cikacagim kata ciktim cocuk oradaydi..(o kattaki isi icin gitti) yani cocuk hoslansaydi benimle ayni asansore binerdi, diger asansore degil.Alistim artik..Cunku kimden hoslansam hep ayni sonuclaniyor. 20 yasindayim 158 65 kiloyum.Bilmiyorum,oyle cok da kotu degilim ama cok da guzel sayilmam.Anlamiyorum belki diyeceksiniz yasin erken elbet biri cikar.Yani benim burda demek istedigim 20 yasindayim 2 sene universitede okudum bir kisi disinda kimdeden teklif almadim.O bir kisi ile de 1 sene ciktik sonra beni sebepsiz yere terketti.Kendimi artik bi tuhaf gormeye basladim..Guzel gormuyorum, ozguvenim eksiliyor..Kimse hoslanmiyor,evet sacma gelicek belki ama her kiz gibi bende isterdim birileri pesimden kossun cabalasin ama su ana kafar hicbir erkek benim icin cabalamadi. beni seven kolayca terkedebiliyor.Nerede sorun ?Ben belki de icinde oldugum icin goremiyorum :KK43:(
oğluma diyorumki, oğlum şöyle hanım hanımcık, terbiyeli, düzgün kızlarla çık diyorum, yok anne yaaa ben o tip kızlardan hoşlanmıyorum diyor... ?

Nerden çıkardınız herkesin peşinde biri oldugunuz.
Zorlamı sevecek insan birini.
Sizde hoşlandınız diye bukadar büyütmeyin.
Amaçlarınız arasında son sırada olsun.
Yaşınız daha genç okul meslek bunlara odaklanın

evet canım kısa boyda kilo ilgi çekmeni engelleyebilir. biraz spor ve diyet biraz el bakımı saçlarda yenilik ve sade/şık giyim öneriyorum.
Evet boyle olunca inanin daha da zayiflayasim gelmiyor..Modum dusuyor hemen :(

Nerden çıkardınız herkesin peşinde biri oldugunuz.
Zorlamı sevecek insan birini.
Sizde hoşlandınız diye bukadar büyütmeyin.
Amaçlarınız arasında son sırada olsun.
Yaşınız daha genç okul meslek bunlara odaklanın
Bunlari konusuyor ya da dusnuyor olmam okul ya da meslek hayatimi aksattigim anlamina mi geliyor. Olaylari buyuttugum falan da yok ki. Sadece uzun zamandir dusundugum bu son olayla patlak veren bir konu

1,69 boyun sabah tartıldım 66 kilodayım halaa fazlayım diyorum
sen biraz kilo versen iyi olur

Bunlari konusuyor ya da dusnuyor olmam okul ya da meslek hayatimi aksattigim anlamina mi geliyor. Olaylari buyuttugum falan da yok ki. Sadece uzun zamandir dusundugum bu son olayla patlak veren bir konu
Okul iş hayatınızı örnek verme sebebim kafanızı takmayın demek oluyor.
İlk satıra neden takılmadınız herkesin peşinde demişim.
Eger bukadar sivri çıkışlarınız varsa ondan uzak kalıyordur karşı taraf

daha yaşınız genç şimdiden bunlara takılmayın. bende sizin yaşınızda öyleydim. kimse beni beğenmiyor boyum benimde kısa. boyumdan dolayı filan filan. ilk sevgilim 21 yaşımda oldu. ee noldu sonra. şerefsizin teki çıktı. keşke olmasaydı yani. acele etme. yaşa en güzel çağlarındasın. yaşa,gez, dolaş. illa biz kadınların erkeğe ihtiyacı yok. zamanı gelince inş en güzeli olur. :)

An
oğluma diyorumki, oğlum şöyle hanım hanımcık, terbiyeli, düzgün kızlarla çık diyorum, yok anne yaaa ben o tip kızlardan hoşlanmıyorum diyor... ?
Anlayamadim
daha yaşınız genç şimdiden bunlara takılmayın. bende sizin yaşınızda öyleydim. kimse beni beğenmiyor boyum benimde kısa. boyumdan dolayı filan filan. ilk sevgilim 21 yaşımda oldu. ee noldu sonra. şerefsizin teki çıktı. keşke olmasaydı yani. acele etme. yaşa en güzel çağlarındasın. yaşa,gez, dolaş. illa biz kadınların erkeğe ihtiyacı yok. zamanı gelince inş en güzeli olur. :)
Yok oyle olsun da olmazsa yapamam dusuncesinde degilim sadece dusunduruyor.hani diyorum bu yasta bir insani hic mi birisi begenmez diye :(

An

Anlayamadim

Yok oyle olsun da olmazsa yapamam dusuncesinde degilim sadece dusunduruyor.hani diyorum bu yasta bir insani hic mi birisi begenmez diye :KK43:
o zaman kilo ver biraz. kilo boy oranın dengesiz. bi de saçlarına şekil verdir.boyatmak istersen boyat yada ombre yaptırabilrsin yaşın daha küçük uçlarına renk attırabilirsin.bakımlı ol. gül. kendin ol. yeter. :)

20 yasinda bunlari dusunmeyin.Degismek istiyorsanizda once kilo vererek baslayin.

Valla panpa boy kilo falan hikaye bence insain icinde olacak
Sizden 10 yas buyuk, 10cm kadar uzun, 10kg kadar zayifim ama benim de oyle hic pesimden kosan falan olmadi. Ovunmek gibi olmasin ama tipim fena degildir kadin erkek ovgu, iltifat toplarim:rapci:Giyimin iyi, sacim guzel, sac rengim guzel orjinal degisik bir renk koyu kestane diyeyim, cildim guzel, Yani soyle diyeyim hoslandigini belli edenler oldu ama israrla yana yakila pesimden de kosmadilar. Bu mesele bence artik aura mi karakter mi onunla alakali bir sey insanin icinde olmayinca olmuyor.

bence eminim ki çok güzel bir kızsın, özgüvenin yok. öncelikle 1.58 boya 65 kilo çok . spor yap, diyet yap zayıfla. güzel giyin, saçını güzel yap, ve en önemlisi kendini sev. daha gençsin, cildin harikadır, spor yaparsan vucudun da çabuk şekillenir yaşından dolayı. bu ne karamsarlık bu yaşta.

Back
X