Sorun nerede ?

önce spor yapın , kilo verin. ozguveniniz yerine gelecektir. bakımlı olun ve özenli giyinin. erkekler özgüvenli kadınları daha cekici bulur. ha bir de akışına bırakın.

Kiloyla falan ne ilgisi var siz bir insansınız nesne değil sadece dış

Katiliyorum, kadinlarimizin her seyi kiloyla, tiple bagdastirmasi gercekten uzucu. Kadinlar kendileriniz pazarlanacak et olarak goruyor ne yazik ki. Yorumlarin %90i kilo ver seklinde, sanki guzel iliskisi, evliligi olan herkes manken?

Benim 85 90 kilo arkadaşım evlendi gayet de mutlu her şeyi dıl görünüşe bağlamamak lazım ben zayıfım ama hayatımda biri yok. Çünkü benim için doğru insan henüz çıkmadı karşıma. Yani sevgi aşk biraz ruhsal çekim işi bence. Çok güzel olabilir insan sohbeti çekilmez vs. Hayat geçmez. Bence karakter ya önemli olan.

Benim 85 90 kilo arkadaşım evlendi gayet de mutlu her şeyi dıl görünüşe bağlamamak lazım ben zayıfım ama hayatımda biri yok. Çünkü benim için doğru insan henüz çıkmadı karşıma. Yani sevgi aşk biraz ruhsal çekim işi bence. Çok güzel olabilir insan sohbeti çekilmez vs. Hayat geçmez. Bence karakter ya önemli olan.

Eeee zaten sokakta soyle bir yuruyun slim fit vucut yapisinda kac kadin/erkek var ki? Insanimiz kadin ya da erkek mankene benzemiyor yani, duzenli spor yapan cok sayida insan yok zaten ulkemizde de kosu yapilacak, yuruyus yapilacak yer yok imkan yok yani.

Neyse, aynen dedigim gibi, dediginiz gibi, sadece manken tipli insanlar mutlu olsun geriye kalan herkes tipten kaybettigi icin! mutsuzlugu hakediyor! Bir de bu konularda hep kadin guzel olsun, kadin bakimli olsun, kadin bilmem ne olsun; kimsenin bir kere de bir erkege, zayifla bakim yap berbere git dedigini duymadim. Et parcasi olanlar erkekler degil kadinlar maalesef.

Valla panpa boy kilo falan hikaye bence insain icinde olacak
Sizden 10 yas buyuk, 10cm kadar uzun, 10kg kadar zayifim ama benim de oyle hic pesimden kosan falan olmadi. Ovunmek gibi olmasin ama tipim fena degildir kadin erkek ovgu, iltifat toplarim:rapci:Giyimin iyi, sacim guzel, sac rengim guzel orjinal degisik bir renk koyu kestane diyeyim, cildim guzel, Yani soyle diyeyim hoslandigini belli edenler oldu ama israrla yana yakila pesimden de kosmadilar. Bu mesele bence artik aura mi karakter mi onunla alakali bir sey insanin icinde olmayinca olmuyor.
Bence de yildizimiz mi dusuk ne :))

bence eminim ki çok güzel bir kızsın, özgüvenin yok. öncelikle 1.58 boya 65 kilo çok . spor yap, diyet yap zayıfla. güzel giyin, saçını güzel yap, ve en önemlisi kendini sev. daha gençsin, cildin harikadır, spor yaparsan vucudun da çabuk şekillenir yaşından dolayı. bu ne karamsarlık bu yaşta.
Evet de iste ne bilim cok guzel bir fizigim olsun itiyorum ama onun olmasina da daha cok var diye dusunup useniyorum yani o surece kadar kilolu kalacagimi dusunyp isteksiz oluyorum.Birde ozguvenli nasil gozukurum

Sizinle aynı asansöre binmemesi aksine centilmenlik göstergesi değil mi ? Bir kadınla baş başa görgü kurallarından biraz haberi olan adam binmez zaten.
Sürekli adım atan sizseniz karşı taraf sizi çok kolay olarak algılar. Daha ulaşılması zor olmayı deneyin. Bu devirde ağzın içine bakan değil ağza eden seviliyor malum.

M
Bence özgüven probleminiz var. Herkes aynı boy-kilo oranına, aynı saç rengine, aynı tene sahip olacak diye bir kural yok. Kendinize güvenirseniz, önce siz kendinizi severseniz enerjiniz değişir.
esela nasil ozguvenli olabilirom?

Sizinle aynı asansöre binmemesi aksine centilmenlik göstergesi değil mi ? Bir kadınla baş başa görgü kurallarından biraz haberi olan adam binmez zaten.
Sürekli adım atan sizseniz karşı taraf sizi çok kolay olarak algılar. Daha ulaşılması zor olmayı deneyin. Bu devirde ağzın içine bakan değil ağza eden seviliyor malum.
Asansor bos degildi 3 adam vardi ve ayni kata cikiyorduk ama o asansorun asagiya inecegini gorunce digerini beklemeyi tercin etti

Tabii ki de..Sadece iste insan sorguluyor neden kimse benim icin cabalamiyor,ya da neden iste hoslanmiyor gibi gibii..

Valla panpa boy kilo falan hikaye bence insain icinde olacak
Sizden 10 yas buyuk, 10cm kadar uzun, 10kg kadar zayifim ama benim de oyle hic pesimden kosan falan olmadi. Ovunmek gibi olmasin ama tipim fena degildir kadin erkek ovgu, iltifat toplarim:rapci:Giyimin iyi, sacim guzel, sac rengim guzel orjinal degisik bir renk koyu kestane diyeyim, cildim guzel, Yani soyle diyeyim hoslandigini belli edenler oldu ama israrla yana yakila pesimden de kosmadilar. Bu mesele bence artik aura mi karakter mi onunla alakali bir sey insanin icinde olmayinca olmuyor.
kadın arkadaş konusunda yıldızım düşük sanırım benım de.arkadaşa değer verırım bonkörümdür kıskanmam kötü gün dostuyumdur ama bir iki arkadaş hariç 30 yıldır samimi bir arkadaşım olamadı olmuyorrrrr.Sırtımdaki bıçak yaralarından sırtım delik deşik oldu yav.Çare olarak hayatımdan silip çıkarmayı seçiyorum artık.ama artık kinci de oldum maalesef.Ben de onların kötü duruma düşmesini bekler ve gördüğümde de mutlu olur oldum artık.hayat utansın sonunda beni de az biraz kötü insan yaptı yihaaahooooo.Ha kadın erkek konusuna gelirsek erkekler zayıf karekterli erkeğe muhtaçmış görünen daha kadınsı tıplerın peşinde daha çok.bizim gibi ekonomik ozgurluğu olan eyvallahı olmayan karekterli kadınlar onlara fazla panpa.Kedi gibi olmamızı bekliyorlar

kadın arkadaş konusunda yıldızım düşük sanırım benım de.arkadaşa değer verırım bonkörümdür kıskanmam kötü gün dostuyumdur ama bir iki arkadaş hariç 30 yıldır samimi bir arkadaşım olamadı olmuyorrrrr.Sırtımdaki bıçak yaralarından sırtım delik deşik oldu yav.Çare olarak hayatımdan silip çıkarmayı seçiyorum artık.ama artık kinci de oldum maalesef.Ben de onların kötü duruma düşmesini bekler ve gördüğümde de mutlu olur oldum artık.hayat utansın sonunda beni de az biraz kötü insan yaptı yihaaahooooo.Ha kadın erkek konusuna gelirsek erkekler zayıf karekterli erkeğe muhtaçmış görünen daha kadınsı tıplerın peşinde daha çok.bizim gibi ekonomik ozgurluğu olan eyvallahı olmayan karekterli kadınlar onlara fazla panpa.Kedi gibi olmamızı bekliyorlar

Kralsın ceycey seni seçmeyen kaybeder aslanım

Back
X