Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiloyla falan ne ilgisi var siz bir insansınız nesne değil sadece dış
Katiliyorum, kadinlarimizin her seyi kiloyla, tiple bagdastirmasi gercekten uzucu. Kadinlar kendileriniz pazarlanacak et olarak goruyor ne yazik ki. Yorumlarin %90i kilo ver seklinde, sanki guzel iliskisi, evliligi olan herkes manken?
Benim 85 90 kilo arkadaşım evlendi gayet de mutlu her şeyi dıl görünüşe bağlamamak lazım ben zayıfım ama hayatımda biri yok. Çünkü benim için doğru insan henüz çıkmadı karşıma. Yani sevgi aşk biraz ruhsal çekim işi bence. Çok güzel olabilir insan sohbeti çekilmez vs. Hayat geçmez. Bence karakter ya önemli olan.
Bence de yildizimiz mi dusuk ne :))Valla panpa boy kilo falan hikaye bence insain icinde olacak
Sizden 10 yas buyuk, 10cm kadar uzun, 10kg kadar zayifim ama benim de oyle hic pesimden kosan falan olmadi. Ovunmek gibi olmasin ama tipim fena degildir kadin erkek ovgu, iltifat toplarimGiyimin iyi, sacim guzel, sac rengim guzel orjinal degisik bir renk koyu kestane diyeyim, cildim guzel, Yani soyle diyeyim hoslandigini belli edenler oldu ama israrla yana yakila pesimden de kosmadilar. Bu mesele bence artik aura mi karakter mi onunla alakali bir sey insanin icinde olmayinca olmuyor.
Evet de iste ne bilim cok guzel bir fizigim olsun itiyorum ama onun olmasina da daha cok var diye dusunup useniyorum yani o surece kadar kilolu kalacagimi dusunyp isteksiz oluyorum.Birde ozguvenli nasil gozukurumbence eminim ki çok güzel bir kızsın, özgüvenin yok. öncelikle 1.58 boya 65 kilo çok . spor yap, diyet yap zayıfla. güzel giyin, saçını güzel yap, ve en önemlisi kendini sev. daha gençsin, cildin harikadır, spor yaparsan vucudun da çabuk şekillenir yaşından dolayı. bu ne karamsarlık bu yaşta.
t deKiloyla falan ne ilgisi var siz bir insansınız nesne değil sadece dış görünümle olmaz karşına çıkmamış daha senin kısmetin bekle üzülme
esela nasil ozguvenli olabilirom?Bence özgüven probleminiz var. Herkes aynı boy-kilo oranına, aynı saç rengine, aynı tene sahip olacak diye bir kural yok. Kendinize güvenirseniz, önce siz kendinizi severseniz enerjiniz değişir.
Asansor bos degildi 3 adam vardi ve ayni kata cikiyorduk ama o asansorun asagiya inecegini gorunce digerini beklemeyi tercin ettiSizinle aynı asansöre binmemesi aksine centilmenlik göstergesi değil mi ? Bir kadınla baş başa görgü kurallarından biraz haberi olan adam binmez zaten.
Sürekli adım atan sizseniz karşı taraf sizi çok kolay olarak algılar. Daha ulaşılması zor olmayı deneyin. Bu devirde ağzın içine bakan değil ağza eden seviliyor malum.
Tabii ki de..Sadece iste insan sorguluyor neden kimse benim icin cabalamiyor,ya da neden iste hoslanmiyor gibi gibii..Benim 85 90 kilo arkadaşım evlendi gayet de mutlu her şeyi dıl görünüşe bağlamamak lazım ben zayıfım ama hayatımda biri yok. Çünkü benim için doğru insan henüz çıkmadı karşıma. Yani sevgi aşk biraz ruhsal çekim işi bence. Çok güzel olabilir insan sohbeti çekilmez vs. Hayat geçmez. Bence karakter ya önemli olan.
kadın arkadaş konusunda yıldızım düşük sanırım benım de.arkadaşa değer verırım bonkörümdür kıskanmam kötü gün dostuyumdur ama bir iki arkadaş hariç 30 yıldır samimi bir arkadaşım olamadı olmuyorrrrr.Sırtımdaki bıçak yaralarından sırtım delik deşik oldu yav.Çare olarak hayatımdan silip çıkarmayı seçiyorum artık.ama artık kinci de oldum maalesef.Ben de onların kötü duruma düşmesini bekler ve gördüğümde de mutlu olur oldum artık.hayat utansın sonunda beni de az biraz kötü insan yaptı yihaaahooooo.Ha kadın erkek konusuna gelirsek erkekler zayıf karekterli erkeğe muhtaçmış görünen daha kadınsı tıplerın peşinde daha çok.bizim gibi ekonomik ozgurluğu olan eyvallahı olmayan karekterli kadınlar onlara fazla panpa.Kedi gibi olmamızı bekliyorlarValla panpa boy kilo falan hikaye bence insain icinde olacak
Sizden 10 yas buyuk, 10cm kadar uzun, 10kg kadar zayifim ama benim de oyle hic pesimden kosan falan olmadi. Ovunmek gibi olmasin ama tipim fena degildir kadin erkek ovgu, iltifat toplarimGiyimin iyi, sacim guzel, sac rengim guzel orjinal degisik bir renk koyu kestane diyeyim, cildim guzel, Yani soyle diyeyim hoslandigini belli edenler oldu ama israrla yana yakila pesimden de kosmadilar. Bu mesele bence artik aura mi karakter mi onunla alakali bir sey insanin icinde olmayinca olmuyor.
kadın arkadaş konusunda yıldızım düşük sanırım benım de.arkadaşa değer verırım bonkörümdür kıskanmam kötü gün dostuyumdur ama bir iki arkadaş hariç 30 yıldır samimi bir arkadaşım olamadı olmuyorrrrr.Sırtımdaki bıçak yaralarından sırtım delik deşik oldu yav.Çare olarak hayatımdan silip çıkarmayı seçiyorum artık.ama artık kinci de oldum maalesef.Ben de onların kötü duruma düşmesini bekler ve gördüğümde de mutlu olur oldum artık.hayat utansın sonunda beni de az biraz kötü insan yaptı yihaaahooooo.Ha kadın erkek konusuna gelirsek erkekler zayıf karekterli erkeğe muhtaçmış görünen daha kadınsı tıplerın peşinde daha çok.bizim gibi ekonomik ozgurluğu olan eyvallahı olmayan karekterli kadınlar onlara fazla panpa.Kedi gibi olmamızı bekliyorlar
seviyommm seniiii kuzummmmmKralsın ceycey seni seçmeyen kaybeder aslanım
Kendinizi sevmelisiniz. Ama gerçekten. Başkası olmaya çalışmamalısınız. Beden olumlamayı araştırmanızı tavsiye ederim. Toplumun dayattığı güzellik normlarının sizi üzmesine izin vermemek için bir yol.M
esela nasil ozguvenli olabilirom?