- 17 Ağustos 2025
- 183
- 51
- 13
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
kiz tarafi olarak dusunuyorum seni madem arkadasin evlenme niyetiyle bakmiyor bitirip gidecek sen neden baslik acip fikir alacagim diye vakit ayiyorsun kiMühendis bir kızla lise mezunu belli işi olmayan erkeğin ilişkisi yürür mü evliliğe gider mi ? Kendim için sormuyorum arkadaşım 2 aydır böyle bir çocukla çıkıyor çocuk evlenme niyetiyle bakıyor,kız öyle bakmıyor ama sizce evlilikte meslek uyumu önemli mi
Yok arkadaşım şu an yeni tanıma aşamasında diye çok emin karar vermiyor kız 22 yaşında,çocuk çok aceleci o da sanırım bi 27 falan.kiz tarafi olarak dusunuyorum seni madem arkadasin evlenme niyetiyle bakmiyor bitirip gidecek sen neden baslik acip fikir alacagim diye vakit ayiyorsun ki
Oo kacirmaz acele eder tabiiYok arkadaşım şu an yeni tanıma aşamasında diye çok emin karar vermiyor kız 22 yaşında,çocuk çok aceleci o da sanırım bi 27 falan.
Fabrikada çalışıyor ama çıktı sanırımÇocuğun mesleği nedir yani maaşı nedir? Kültürü nedir bunlar önemli
ama denklik yok iştecocuk tabii evlenme niyetiyle bakar niye bakmasin mühendis kadin ömür boyu ihya eder adamı
Fabrika çalışanıÇocuğun mesleği nedir yani maaşı nedir? Kültürü nedir bunlar önemli
Sorun olura
ama denklik yok işte
Fabrika çalışanı
Sorun olur
Arkadaşım sorun etmiyor gibi çocuğun ailesi de oğullarına bu kızı layık görüyorlar cahiller mi anlamadım o kız napsın senin oğlunuSorun olur
Çocuk tabiki evlenme niyetiyle bakar.Kendisi lise mezunu mühendis biriyle niye evlenmek istemesin.Mühendis kız niye öyle birini tercih etmiş onu anlamadım.Mühendis bir kızla lise mezunu belli işi olmayan erkeğin ilişkisi yürür mü evliliğe gider mi ? Kendim için sormuyorum arkadaşım 2 aydır böyle bir çocukla çıkıyor çocuk evlenme niyetiyle bakıyor,kız öyle bakmıyor ama sizce evlilikte meslek uyumu önemli mi
E okumuş gül gibi mesleği olan kız parasını kaçırırlar mı? Kızda akıl yokArkadaşım sorun etmiyor gibi çocuğun ailesi de oğullarına bu kızı layık görüyorlar cahiller mi anlamadım o kız napsın senin oğlunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?