Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka acabaBoşan.
Selam verirse para isteyebilir almayın o yüzden, başkasına ver deyin.Beni takinti yaptigini bildigim kisi ile ayni ortama gelebilirim. Huzursuz hissediyorum bu yuzden. Bir sey olur mu sizce selam falan vermez umarim
Sevme anlamindaNe anlamda takıntı?
Platonik aşık mı sanaBeni takinti yaptigini bildigim kisi ile ayni ortama gelebilirim. Huzursuz hissediyorum bu yuzden. Bir sey olur mu sizce selam falan vermez umarim
Evet. Belki unutmustur bilmiyorum bayadir gormuyorum. Gorme ihtimalim var. O gerdi beniPlatonik aşık mı sana
Bi şans versenmi acabaEvet. Belki unutmustur bilmiyorum bayadir gormuyorum. Gorme ihtimalim var. O gerdi beni
Niye benziyor muZorunlu’nun son konusu mu diye afalladim bi an.
Yok ya. Surekli yanima geliyordu. Bende arkadas olarak diyordum bir iki seyini gordum yalan yok o zaman konusmasaydim keske diyorum. Sonra acildi iste bir kac sene sonra. arkadaslarima anlattim falan dediBi şans versenmi acaba
Nasıl bi takıntısı var rainy
Benzemek fiili yetersiz kalir.Niye benziyor mu
Bişey olmaz görmemiş gibi davran. Unutmamış olsaydı bu zamana kadar varlığını hissettirirdi sanaEvet. Belki unutmustur bilmiyorum bayadir gormuyorum. Gorme ihtimalim var. O gerdi beni
takıntı denilecek bir şey göremedim ben konuda. bir kaç sene sonra açılmış, arkadaşlarına anlatmış, bir süredir de görmüyormuşsunuz.. ya eksik anlattınız ya ben anlamadım. sizi rahatsız edecek ne yaptı ki takıntı diyorsunuz ve aynı ortamda olacak olmanız sizi bu kadar geriyor?Yok ya. Surekli yanima geliyordu. Bende arkadas olarak diyordum bir iki seyini gordum yalan yok o zaman konusmasaydim keske diyorum. Sonra acildi iste bir kac sene sonra. arkadaslarima anlattim falan dedi
Seni seviyor ve sen bunu istemiyor musun Allahım bu gözler bunuda mı görecektiSevme anlaminda
Baska bir sey daha var ama burada anlatmak istemiyorum açıkçası.takıntı denilecek bir şey göremedim ben konuda. bir kaç sene sonra açılmış, arkadaşlarına anlatmış, bir süredir de görmüyormuşsunuz.. ya eksik anlattınız ya ben anlamadım. sizi rahatsız edecek ne yaptı ki takıntı diyorsunuz ve aynı ortamda olacak olmanız sizi bu kadar geriyor?
yani ne diyelim boşverin o zaman, selam verse ne olur vermese ne olur.. yokmuş gibi davranın.Baska bir sey daha var ama burada anlatmak istemiyorum açıkçası.