Ben bazen aynı kişi olduklarını bile düşünüyorumBenzemek fiili yetersiz kalir.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bazen aynı kişi olduklarını bile düşünüyorumBenzemek fiili yetersiz kalir.![]()
Tam tersi olmasın, sanki sen herkesi takıntı yapıyorsunBeni takinti yaptigini bildigim kisi ile ayni ortama gelebilirim. Huzursuz hissediyorum bu yuzden. Bir sey olur mu sizce selam falan vermez umarim
O cinsellikle ilgili falan yaziyor ben hic oyle konu acmadimBen bazen aynı kişi olduklarını bile düşünüyorum![]()
Bende yaptimTam tersi olmasın, sanki sen herkesi takıntı yapıyorsun
Bence adamı takıntı yapan sensin.Evet. Belki unutmustur bilmiyorum bayadir gormuyorum. Gorme ihtimalim var. O gerdi beni
Kotu etkiledi beniBence adamı takıntı yapan sensin.
Rainy güzelce anlat şu işi dallas gibi parça parça germe noldu bu adam kim geçmişte ne geçtiKotu etkiledi beni
Valla anlatmasam daha iyi. Merak etmen notmal ama jdjdjjRainy güzelce anlat şu işi dallas gibi parça parça germe noldu bu adam kim geçmişte ne geçti![]()
Adam cinsellikten bahsetti, seni bilmemne yapmak istiyorum dedi ve sen de ok tamam deyip konuşmaya devam mı ettin istemediğin halde?O cinsellikle ilgili falan yaziyor ben hic oyle konu acmadim
Geçmişte bi cinsellik mi yaşadın?Valla anlatmasam daha iyi. Merak etmen notmal ama jdjdjj
Yo onla oyle bir sey olmadi. Bu nereden cikti simdi. Benim icin bir seyden vazgecti. Bende kendimi sucladim. Boyle biraz karisik.Geçmişte bi cinsellik mi yaşadın?
Rainyy senin niye erkekler dışında bir hayatın, aktiviten, çaban yok? Full time erkek, kocaBeni takinti yaptigini bildigim kisi ile ayni ortama gelebilirim. Huzursuz hissediyorum bu yuzden. Bir sey olur mu sizce selam falan vermez umarim
Hayir kiz. Beni zorunluya benzetmis bende biz farkliyiz dedimAdam cinsellikten bahsetti, seni bilmemne yapmak istiyorum dedi ve sen de ok tamam deyip konuşmaya devam mı ettin istemediğin halde?
Peki mesela bu nasıl olduAdam cinsellikten bahsetti, seni bilmemne yapmak istiyorum dedi ve sen de ok tamam deyip konuşmaya devam mı ettin istemediğin halde?
Bu kadar bilgiye yorum yapamam başka konuya gidiyorumYo onla oyle bir sey olmadi. Bu nereden cikti simdi. Benim icin bir seyden vazgecti. Bende kendimi sucladim. Boyle biraz karisik.
Tamam canim baybay jsjsjsBu kadar bilgiye yorum yapamam başka konuya gidiyorum![]()
Bence eşi ya da sevgilisinden ayrıldıBu kadar bilgiye yorum yapamam başka konuya gidiyorum![]()
Bence de ya da nişanı atmış olabilirBence eşi ya da sevgilisinden ayrıldı