Sorun olur mu?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Kvlere her gittigimizde bir problem çıkıyor. Eşimde bundan sıkıldı.Dün dediki, bundan sonra herkes kendi ailesine gitsin.Bayramdan bayrama ailelere gideriz dedi.O da benim anneme gelmeyecekmiş artık.Bu şekilde ilerlesek sıkıntı çıkar mı gene, doldurma falan?

Kvlere her gittigimizde bir problem çıkıyor. Eşimde bundan sıkıldı.Dün dediki, bundan sonra herkes kendi ailesine gitsin.Bayramdan bayrama ailelere gideriz dedi.O da benim anneme gelmeyecekmiş artık.Bu şekilde ilerlesek sıkıntı çıkar mı gene, doldurma falan?
O sizinkine neden gelmiyor eğer sorun kv’de ise?

Sen aileme gelince onların yanlışlarını görüyorsun bende görmezlikten gelmek istiyorum sen gelme bende gelmeyeyim sonra evde buluşuruz demiş adam resmen

Valla temiz iş herkese olmaz ama sizin için uygun. Sorun çıksada zamanla aileleriniz de alışır.

Annesi sorun çıkarıyor ama yüzleşmekten korktuğu için cidden böyle bir öneriyle mi geldi? Günah keçisi yine siz olursunuz ama.. Sen annemle anlaşamadığın için böyle oldu der çıkar işin içinden. Annesi sorun çıkarmaktan vazgeçmediği sürece ilişkiyi minimuma indirebilir halbuki. Ancak ozaman oğlunu kaybetme korkusuyla kendine çeki düzen verir. Aksi halde kadın zerre değişmez. Kv yüzünden de sülalecek birbirinizden koparsınız. Ama eşiniz işin kolayını bulmuş seçimini yapmış gibi..

Evette, ben arada giderim diyorum.Kendisi götürmüyor
Beni yanlış anlama ama her şeyi o kadar çok takıyorsun ki adam bunalmış olabilir . Konularında genel olarak çok haklısın ama tepkilerin eşini çok bunaltiyor . Bence bu sizin için iyi bir çözüm olabilir ama yine söylenmeye devam etmeyeceksen araba olayı da çözülsün maddi bağıniz kesilsin bence bir süre gitme belki evde duzelirsiniz . O eve gelen kız konusunda da haklıydın ama tepkilerin çok yüksek . Buna bir çözüm olacaksa bencede gitmeyin. Gidince doldurur mu söyle mi olacak böyle mi olacak diye başlarsan artık sonu ayrılık olacak . Bir şekilde kavga gürültü olmadan ortak noktayı bulmayı ogrenmelisiniz

Sen aileme gelince onların yanlışlarını görüyorsun bende görmezlikten gelmek istiyorum sen gelme bende gelmeyeyim sonra evde buluşuruz demiş adam resmen
Her gittigimizde birşey çıkıyor. Ailesi geleneksel bir aile. Bende tepki gösteriyorum. Her gitmemiz kavga, gürültü. O da arada kalıyor.Napayım annemın huyu dıyor.

Benim aileme normal sıklikta kayınvalidemlere bayram harici kayınpederimin hatrına 2 3 ayda bir gidiyoruz.Ha eşim bensiz gidiyor o ayri ama ben gitmiyorum 1 bucuk yılı askın zamandır sorun olmuyor.Esiniz 1 2 ay sonra hadi gidelim yapma böyle diye baski yapmayacaksa süper fikir

Ama eşimde kavgadan sıkıldı. Ama ben çok duyuyorum, bayramdan bayrama giden. Ben diyorum eski düzende gideyim 2 ayda bir.
Yapma kavga.
Git yemeğini ye.
3 sohbet, 2 esneme. Hadi bakalım herkes evine.
Kayınvalide işi niye bu kadar büyütülür? Samimi olduğun için. Samimi olma, takıl yeter.

Annesi sorun çıkarıyor ama yüzleşmekten korktuğu için cidden böyle bir öneriyle mi geldi? Günah keçisi yine siz olursunuz ama.. Sen annemle anlaşamadığın için böyle oldu der çıkar işin içinden. Annesi sorun çıkarmaktan vazgeçmediği sürece ilişkiyi minimuma indirebilir halbuki. Ancak ozaman oğlunu kaybetme korkusuyla kendine çeki düzen verir. Aksi halde kadın zerre değişmez. Kv yüzünden de sülalecek birbirinizden koparsınız. Ama eşiniz işin kolayını bulmuş seçimini yapmış gibi..
Ben teklıf ettım, kendı istemıyor.Ben yogun çalışıyorum. Arada giderim eski düzende dedim, istemiyor.
Annesi degişmez, bende degişmem.Eşimde sıkıldı.
Son konulardan artık migren agrılarım arttı. Sürekli dişlerimi sıkıyorum. Kafaya takıyorum. Ben çok bunalıyorum. Kavgalar arttı.Ben böyle diş sıkmazdım. Plak kan içinde kalıyor.

Back
X