• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun para

kartı baştan taksitlendirmekten başka yolun yok..bankalar para ödensin diye bir miktar faiz daha ekleyip borcu yeniden yapılandırabiliyor diye biliyorum..
edit:bankacıymışsınız yeni gördüm..siz banka konusunu en ayrıntısına kadar düşünmüşsünüzdür..aman ha tefeci illetine bulaşmayın sakın..bankada çalışan arkadaşlarından brine ihtiyaç kredisi çektirebilirsin..

Buraya yeni uye oldum. Bir cozum yolu ariyorum. Acil sekilde 5000 tl ye ihtiyacim var.butun cozum yollarini denedim ama olumsuz oldu. Bu parayi bulamazsam isimden olma durumun var.Kredi cekemiyorum. Nisana kadar 2000tl nisanda da geri kalan 3000tl verecegim.borclar kredi kartina karti eski sevgilim kullaniyordu serefsiz borcu tepeme birakip gitti kendisine hicbir sekilde ulasamiyorum. Bu borcu odemezsem isimden olacagim.
bana yardim edebilecek gercekten guvenilir birini bulamiyorum. Bana akil verin.
akrabalarim kendilerine yetemiyor kimsede bulamiyorum. Kafayi yiyecegim cok bunaldim artik
Bir arkadas odeme demis ama qvukata dusunce kara listeye alinir sin yarin bi kredi ivir zivir lazim olsa bankalardan bise alamazsin

Buraya yeni uye oldum. Bir cozum yolu ariyorum. Acil sekilde 5000 tl ye ihtiyacim var.butun cozum yollarini denedim ama olumsuz oldu. Bu parayi bulamazsam isimden olma durumun var.Kredi cekemiyorum. Nisana kadar 2000tl nisanda da geri kalan 3000tl verecegim.borclar kredi kartina karti eski sevgilim kullaniyordu serefsiz borcu tepeme birakip gitti kendisine hicbir sekilde ulasamiyorum. Bu borcu odemezsem isimden olacagim.
akrabalarim kendilerine yetemiyor kimsede bulamiyorum. Kafayi yiyecegim cok bunaldim artik
Bir arkadas odeme demis ama qvukata dusunce kara listeye alinir sin yarin bi kredi ivir zivir lazim olsa bankalardan bise alamazsin

sizin gibi akılsızlara söylenecek çok şey var ama ben de kalsın.yaptıgınızın cezası neyse çekeceksiniz.ne dememizi bekliyorsun tefecilere mi git diyelim.kredi kartı borcunu taksitlendiriyorlar bankayla görüş, işten atılma niye bilemiyorum tabikii

Ben sadece bir fikir almak nicin buraya yazdim. Kimse kimsenin yasadiklarini bilemez dimi o yuzden bilmediginiz konular hakkinda akilsiz cezasini cekeceksiniz tarzi konusamazsiniz.tanimadiginiz kisi hakkinda bu sekildr yargilayacak bir dusuncede insan olmadiginiz konusma tarzinizdan belli mumkunse fikir bile vermeyin.bu yazim sadece sebatiye denen uyeye.

Back
X