sorun sorun sorun

İlişkide denenmiş yaşanmış birikimimdir:
Kaçan kovalanır, üsteleyen kaçırır...

Düşmeyin üzerine, belki gerçekten başka bir sebebi vardır, belki de sadece ölçüp biçmek istiyordur.
Bırakın o derdine düşsün ilişkinin nasıl geçtiğinin...
Yazarsa cevap verin ama üstelemeyin, su akar yolunu bulur.

Üstüne alınma diyor ve geçerli bir sebep sunmuyorsa, iş, okul, aile, arkadaş mevzusu yüzünden gibi, ben olsam geri çekilirim. Hayat bilinmeyenlerle dolu, bir bilinmeyene daha kafa yormaya gerek yok. İlişki dediğin kartlar açık başlamalı. Haa çok özel bir mesele olur, insan onu da belirtebilir; seninle ilgili değil, ailemle ilgili ama konuşmak istemiyorum, biraz zamana ihtiyacım var... vs diye mesela. Öyle karşı tarafı belirsizliklere boğup, kendi halinde takılıyorsa, bırak gerçekten tek başına kalsın.

Ya aslında ona gör geçerli bir sebebi var, kendis iş adamı kendi işini yürütüyor. Son zamanlarda cok yoğun mesai yaptı, dün biz buluştuğumuzda sabahında şehir dısından direksiyon sallayarak geldi. Buluşmada yorgun olduğunu hiç hissettirmedi ama eve gidince ortaya çıktı. Beni eve kebdisi bıraktı bu arada uzak oturuyoruz ben bir yaka o diğer yaka ucunda. Sorduğumda yorgun olduğunu söyledi başka bir şey yok üzerne alınma diyor ama ben tatmin olmadım . Bence tek sebebi bu değil ama daha önceki ilişkilerimin başlangıcında durduk yere muhabbet bittiği için korku gibi bir şey oldu, psikolojik. Şimdi önüne geçemiyorum, vesvese ile mi böyle hissediyorum yoksa durum normal mi ben anlayamadığım için bilemedim ne yapacağımı .. kadın hisseder derler ya işte ben ona emin olamadım :/

Teşekkür ederim mesajlarınız çok iyi geldi. En son 1 saat önce kendisi aradı konuştuk . Bundan sonrası için o aramadan yazmadan ben yazmayayım mı yani sizce ?

Defalarca sormuşum senle ilgili değil o zaman ne demişim söylememiş üstüne gitmişim mod hala düşük e o zaman bir adım geride durma sırası bende

Ay bu kova değil o zaman gayet aktifti vallaha :) yengeç kızlarını çok severim ama cidden, erkekleri biraz zor varlıklar alınma :)
Vallahi yengeçlik kazanacak Şaka bi yana yengeç alınganlığı, ince düşüncesi kadınlara yakışıyor erkekte çok absürt duruyor bence de aynı fikirdeyim :) Kendim gibi biriyle yapamazdım ben de

Ben yıkmanın yapmaktan daha kolay olduğunu düşündüğüm için önce yapıcı olurum. Eskisi gibi sıcak davranırım. Benim sıcaklığıma rağmen hala karşı taraftaki soğukluk hala devam ediyorsa açıkça tekrar sorarım bana senle ilgili değil demene rağmen hala durum değişmedi ne oluyor die. İlla ki bir açıklaması olacaktır. Ordan sonra olumsuzşuk devam edwrse artık elimden geleni yaptım hissiyatıyla kendimi çekerim.

Kendine yorma diyorsa kendinize yormayin. Ama belki biraz yanliz kalma ihtiyaci ya da kafa toplama ihtiyaci vardir. Onun arayip yazmasini bekleyebilirsiniz.

Kendine yorma diyorsa kendinize yormayin. Ama belki biraz yanliz kalma ihtiyaci ya da kafa toplama ihtiyaci vardir. Onun arayip yazmasini bekleyebilirsiniz.
Günaydın, çok teşekkürler yorumunuz için akşam beni tekrar tekrar aradı. Ben de doğum günü kutlamasındaydım, ama ona haber vermemiştim beyimiz çok yoğun diye, kendisi de öyle bir dilekte bulunmamıştı. Daha sonra arayıp bana bu konuda kızdı, yoğunluktan ölsem de nerede olacağını bildirmeni istiyorum senden haberim yok olur mu öyle şey dedi. Bu konuları geçtik daha sonra başka şeyler de konuştuk fakat ben de eve biraz fazla geç kaldım 12'de evdeydim, bu sefer de ona kızdı. Aile yapım olarakta o saatlerde çok nadiren dışarda olurum. Tam düzeldi derken ailesiyle tartışmış gece 1'de canım çok sıkkın daha sonra konuşalım mı dedi, dinlemek istedim ama bana aramalarıma cevap bile vermedi. Bu sefer de buna sinir oldum, uyumadığını biliyorum çünkü eminim. Takılmamak gerek değil mi buna da ? Sonuçta söyledi bana diyorum ama 3 kere aradım açmayışına sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…