- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Balonyanak
-
Günaydın, çok teşekkürler yorumunuz için akşam beni tekrar tekrar aradı. Ben de doğum günü kutlamasındaydım, ama ona haber vermemiştim beyimiz çok yoğun diye, kendisi de öyle bir dilekte bulunmamıştı. Daha sonra arayıp bana bu konuda kızdı, yoğunluktan ölsem de nerede olacağını bildirmeni istiyorum senden haberim yok olur mu öyle şey dedi. Bu konuları geçtik daha sonra başka şeyler de konuştuk fakat ben de eve biraz fazla geç kaldım 12'de evdeydim, bu sefer de ona kızdı. Aile yapım olarakta o saatlerde çok nadiren dışarda olurum. Tam düzeldi derken ailesiyle tartışmış gece 1'de canım çok sıkkın daha sonra konuşalım mı dedi, dinlemek istedim ama bana aramalarıma cevap bile vermedi. Bu sefer de buna sinir oldum, uyumadığını biliyorum çünkü eminim. Takılmamak gerek değil mi buna da ? Sonuçta söyledi bana diyorum ama 3 kere aradım açmayışına sinirlendim.Bence biraz sabırlı olun. Belki ailevi bir sorunu vardır. İlişki başında size anlatamıyordur.
Günaydın, çok teşekkürler yorumunuz için, bende yapıcı olma taraftarıyım kesinlikle bir soğukluk sezdirmedim akşama kadar sadece mesaj atma sıklığımı çok azalttım o kadar neyse akşam beni tekrar tekrar aradı ama. Sadece iş yoğunluğundan kaynaklı böyle bir mod düşüklüğü olduğunu hissettim ama. Ben de akşam doğum günü kutlamasındaydım, ama ona haber vermemiştim beyimiz çok yoğun diye, kendisi de öyle bir dilekte bulunmamıştı. Daha sonra arayıp öğrenince dışarda olduğumu bana bu konuda kızdı, yoğunluktan ölsem de nerede olacağını bildirmeni istiyorum senden haberim yok olur mu öyle şey dedi. Bu konuları geçtik daha sonra başka şeyler de konuştuk fakat ben de eve biraz fazla geç kaldım 12'de evdeydim, bu sefer de ona kızdı. Aile yapım olarakta o saatlerde çok nadiren dışarda olurum. Tam düzeldi derken ailesiyle tartışmış gece 1'de canım çok sıkkın daha sonra konuşalım mı dedi, dinlemek istedim ama bana aramalarıma cevap bile vermedi. Bu sefer de buna sinir oldum, uyumadığını biliyorum çünkü eminim. Takılmamak gerek değil mi buna da ? Sonuçta söyledi bana diyorum ama 3 kere aradım açmayışına sinirlendim. Hiç bir şey olmamış gibi az önce günaydın da yazdım, ama gerçekten bu tip hesaplamaları ben de sevmiyorum. Siz söylemeden ben söyleyeyim..Ben yıkmanın yapmaktan daha kolay olduğunu düşündüğüm için önce yapıcı olurum. Eskisi gibi sıcak davranırım. Benim sıcaklığıma rağmen hala karşı taraftaki soğukluk hala devam ediyorsa açıkça tekrar sorarım bana senle ilgili değil demene rağmen hala durum değişmedi ne oluyor die. İlla ki bir açıklaması olacaktır. Ordan sonra olumsuzşuk devam edwrse artık elimden geleni yaptım hissiyatıyla kendimi çekerim.
Güncelleme yaptım, akşam aradı bir sorun kalmamıştı derken gece de ailesiyle tartışmış, bu sefer de buna gıcık oldum..Aynen öyle...
Azıcık ağırdan sat kendini
Bır sey oldugunda sor , seninle ilgili degil diyorsa ilk güven , fazla üstüne gitme.Güncelleme yaptım, akşam aradı bir sorun kalmamıştı derken gece de ailesiyle tartışmış, bu sefer de buna gıcık oldum..
Üstüne alınma diyor ve geçerli bir sebep sunmuyorsa, iş, okul, aile, arkadaş mevzusu yüzünden gibi, ben olsam geri çekilirim. Hayat bilinmeyenlerle dolu, bir bilinmeyene daha kafa yormaya gerek yok. İlişki dediğin kartlar açık başlamalı. Haa çok özel bir mesele olur, insan onu da belirtebilir; seninle ilgili değil, ailemle ilgili ama konuşmak istemiyorum, biraz zamana ihtiyacım var... vs diye mesela. Öyle karşı tarafı belirsizliklere boğup, kendi halinde takılıyorsa, bırak gerçekten tek başına kalsın.
Ya çok teşekkürler, bu iyi hissettirdi. Bugünden itibaren üzerine düşmeden bir tavır sergileyeceğim gerçii dün akşam kendimi geri çektiğim için pek kızdı bana. Güncellemeyi yapıştırıyorum direk;Bır sey oldugunda sor , seninle ilgili degil diyorsa ilk güven , fazla üstüne gitme.
Gün içerisinde belki 1 kere ara. Bırak o arasın , niye aramıyorsun derse , yoğunsun vs diye de.
Ya ben kadınların bazı şeyleri hissettiğini dusunuyorum. Sende mesafeli konuş, nedenini sorarsa. Seni tanımıyorum de , senin modun bana geçiyor dersin. Ama sürekli arayıp , nooldu deme.
Ve not , kesinlikle kaçan kovalanir lafı doğru( yani, çok üstüne düşme , kendine güven havalı ol) . 1 ,2 ay dayanabilirsen bekle, olmadı ayrıl yani bu böyle mi gidicek?
Umarım sadece başka şeye bozuktur.
Ve ben tribi seviyorum , ama dozunda
Kesinlikle çok güzel söylemiş, kendisi benim üzerime çok düştü aslında ilk başlarda bende ondan cesaret alarak biraz üzerine düştüm. Fakat kartları o kadar açık oynamamak gerekiyor demek ki. Güncellemeyi okuyup ne yapmam gerektiği hakkında tavsiye verir misiniz ?arkadasa katılıyorum.
Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Yeni başlayan bir ilişkide karşı taraf görüşme harika geçmesine rağmen, son görüşmeden sonra modu düşük davranıyorsa üzerine gidilir mi ? Daha sonrasında telefonlarla tatlı tatlı görüşülmüş olup bir sorun yok, emin misin modun düşük bir şey mi oldu denince kendine çekme diye ikazlarla uyaran bir insanın, bu size olan mod düşüklüğü devam etmesine rağmen, siz olsanız üzerine mi gidersiniz ? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp yazıp arar mısınız ? Kendime göre elbet doğrularım var ama Farklı bakış açılarını görüp en doğrusunu yapmak istiyorum.
Kesin ve kesin düşürüyorum canım modumu, günaydın mesajımı yazdım cevabımı da aldım artık o yazana kadar arayana kadar muhattabım değil. Balık burcuyum ben de zaten kuruntulu bir insanım, yeminle ilişki insanı olmanın en zor burcuyum.valla bende modumu düşürürdüm. ne kadar mod o kadar ekmek
Biraz sorunlarını anlatmayı sevmeyen biri galiba. O yüzden üstüne gitmemek daha doğru geldi bana. Kendisi zaten bir süre sonra anlatacaktır. Sizi merak ettiğini belli etmesi güzel demek ki gerçekten sorunu sizinle ilgilş değil. Sabırlı olın bence. İyilikle yaklaşın. Ben hep öyle yaptım hiç zararını görmedim.Günaydın, çok teşekkürler yorumunuz için, bende yapıcı olma taraftarıyım kesinlikle bir soğukluk sezdirmedim akşama kadar sadece mesaj atma sıklığımı çok azalttım o kadar neyse akşam beni tekrar tekrar aradı ama. Sadece iş yoğunluğundan kaynaklı böyle bir mod düşüklüğü olduğunu hissettim ama. Ben de akşam doğum günü kutlamasındaydım, ama ona haber vermemiştim beyimiz çok yoğun diye, kendisi de öyle bir dilekte bulunmamıştı. Daha sonra arayıp öğrenince dışarda olduğumu bana bu konuda kızdı, yoğunluktan ölsem de nerede olacağını bildirmeni istiyorum senden haberim yok olur mu öyle şey dedi. Bu konuları geçtik daha sonra başka şeyler de konuştuk fakat ben de eve biraz fazla geç kaldım 12'de evdeydim, bu sefer de ona kızdı. Aile yapım olarakta o saatlerde çok nadiren dışarda olurum. Tam düzeldi derken ailesiyle tartışmış gece 1'de canım çok sıkkın daha sonra konuşalım mı dedi, dinlemek istedim ama bana aramalarıma cevap bile vermedi. Bu sefer de buna sinir oldum, uyumadığını biliyorum çünkü eminim. Takılmamak gerek değil mi buna da ? Sonuçta söyledi bana diyorum ama 3 kere aradım açmayışına sinirlendim. Hiç bir şey olmamış gibi az önce günaydın da yazdım, ama gerçekten bu tip hesaplamaları ben de sevmiyorum. Siz söylemeden ben söyleyeyim..
Yok ilk randevu değil bir kaç kere buluştuk, aramızda adını da koymuştuk sevgili olarak :) Anlatmayı sevmeyen biri demiş bir arkadaş, galiba öyle, bugün instada çok fazla aktif kaldığımı dert etmiş kendine onu tartışıyoruzarkadaşlar ilk randevudan sonra karşı tarafın tavırları değişiyorsa soğuk yapıyorsa üzgünüm ama malesef elektrik veremediniz demektir. umduğunu bulamadı demektir. böyle durumlarda sakın olayı deşelemeye kalkmayın. karşı tarafı iyice bıktırırsınız kendinizden. sal gitsin.
Kesinlikle haklısınız, ben de bukalemun gibi karar değiştiriyorum, iyiye yor yok yok mesafeli ol diyerek ama :) En doğrusu beklenti içine girmeden cevap vermek ve beklemek sanırım tabii üzerine düşme kısmına abartmadan bence yine de :) Şu anda da instada fazla aktif olduğum için şikayetçi gibi ama haberi yok ki ben onu takip etmek için oradayımBiraz sorunlarını anlatmayı sevmeyen biri galiba. O yüzden üstüne gitmemek daha doğru geldi bana. Kendisi zaten bir süre sonra anlatacaktır. Sizi merak ettiğini belli etmesi güzel demek ki gerçekten sorunu sizinle ilgilş değil. Sabırlı olın bence. İyilikle yaklaşın. Ben hep öyle yaptım hiç zararını görmedim.
Günaydın, çok teşekkürler yorumunuz için akşam beni tekrar tekrar aradı. Ben de doğum günü kutlamasındaydım, ama ona haber vermemiştim beyimiz çok yoğun diye, kendisi de öyle bir dilekte bulunmamıştı. Daha sonra arayıp bana bu konuda kızdı, yoğunluktan ölsem de nerede olacağını bildirmeni istiyorum senden haberim yok olur mu öyle şey dedi. Bu konuları geçtik daha sonra başka şeyler de konuştuk fakat ben de eve biraz fazla geç kaldım 12'de evdeydim, bu sefer de ona kızdı. Aile yapım olarakta o saatlerde çok nadiren dışarda olurum. Tam düzeldi derken ailesiyle tartışmış gece 1'de canım çok sıkkın daha sonra konuşalım mı dedi, dinlemek istedim ama bana aramalarıma cevap bile vermedi. Bu sefer de buna sinir oldum, uyumadığını biliyorum çünkü eminim. Takılmamak gerek değil mi buna da ? Sonuçta söyledi bana diyorum ama 3 kere aradım açmayışına sinirlendim.
Evet bende üst üste aradığım için pişman oldum zaten, doğru değildi ısrarcı olmam. Bir daha asla bu kadar sıkboğaz etmem.Haber verme konusunda haklı. Saat konusunda değil.. Kaç yaşındasınız? Böyle bir konuda taviz vermemeye çalışın. Sonra başımıza çıkıyorlar..
Konuşmak istemiyorsa zorlamasaydınız keşke. Belki ailevi bir sorunuz olsa siz de paylaşmak istemezdiniz. Bir anda her şeyi ortaya dökmek zor geliyordur.
Başka bir durum olmadığına(başka biri gibi) emin olduğunuzu düşünerek yazdım.
Evet bende üst üste aradığım için pişman oldum zaten, doğru değildi ısrarcı olmam. Bir daha asla bu kadar sıkboğaz etmem.
24 yaşındayım o da 30 yaşında. Saat konusunda haklısınız, ama aile yapısı olarakta sindirildim o konuda. Zaten bana da uymuyor, biraz taviz vermiş bulundum maalesef. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?