- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
aslında küçüklüğümden beli hep anne tarafına yakın hissederdim kendimi küçüklüğüm hep pnlarla geçti çünkü. şimdi ise birbirimizin arasına buz gibi soğuk bir buz kütlesi girdi sanki araya mesafeler girdi sebebi ise eminim sizleri güldürecek cinsten olacak.çünkü ben kendim bile 4 yıldır aramız açık sebebine mantık veremiyorum şahsen ne olduğuna gelince teyzemin en büyük kızı ablam eşinden ayrıldı ve boşandılar bunu tüm akrabalardan sakladık sadece teyzeler biliyordu durumu. sonra teyzemin kızı başka birisi ile hayatını birleştirdi evlendi yani ve bu düğünü herkesten saklı yaptık akrabalardan yani sonra bir çocuğu oldu dünyalar tatlısı güzel mi güzel :) bir gün çocuğu ile teyzemin kızı teyzem bize yemeğe geldiler davet ettik çok güzel bir gündü şahsen benim gözüümde sorunsuz bir gündü fakat ondan sonra biz arayıp yemeğe davet etsek konuşmaya kalksak teelfonla felan çıkmaz oldular nedenini sonra diğer teyzemden öğrendik ve küsmüşler bize annem yemeğe geldikleri gün teyzemin kızı ile diyaloglarında buzdolabının üstündeki resimlerden konuşmuşlar annem senin çocuğunun da resmini asmayı çok isterim demiş ama işte kızı bilmiyorlar ya asamıyorum demiş o an için buna küsmüşler teyzemin kızı bu olayı dillendirmiş araya bu saçma sebeple soğukluk girdi sizler ne dersiniz bu duruma ?