Sorun var midir yoksa beklemeli miyiz?

Cena

☁️👼☁️
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
198
677
53
Ben 1.5 senedir evliyim. 10 aydır çocuk istiyoruz olmadi. Doktora gitmedik zamana bıraktık ama cevrem gitmemiz gerektiğini düşünüyor . Ben bir kaç kür uyguladim eşime de uygulattim ama olmadi . Bir sorun mu vardır yoksa zamanını bekliyor ne düşünüyorsunuz ???

Ben 1.5 senedir evliyim. 10 aydır çocuk istiyoruz olmadi. Doktora gitmedik zamana bıraktık ama cevrem gitmemiz gerektiğini düşünüyor . Ben bir kaç kür uyguladim eşime de uygulattim ama olmadi . Bir sorun mu vardır yoksa zamanını bekliyor ne düşünüyorsunuz ???

Bence gidin. Ben 5 aylık evliyken gittim doktora dayanamadım :) ama iyi ki gitmişim eşimde de bende de sıkıntı olduğunu öğrendik. Tedavilerin sonucunda 1 seneyi geçti anca hamile kalabildim. Eşinizde sizde görünün derim.

Dr a kontrol amaçlı da olsa gidilmeli. Ne hamilelikler bu yüzden sonlanıyor. Mesela ben çocuk düşündüğümde dr a gittim ve iyi ki gitmişim prolaktin (süt hormonu) değerim biraz yüksekmiş ve bu da gebeliğe engelmiş dr bir ilaç yazdı o değer normale döndü ve hamile kaldım. Artık eski zamanda değiliz ve malesef kadın hastalıkları eskiye göre daha fazla.

Back
X