Suç kesinleşmeden direkt idam ettiniz mutlaka tecrübelerinize daha önce yasadiklariniza istinaden böyle diyorsunuz ama şöyle düşünün din gözünle gördüğünde bi kere daha bak göz yanıltıcıdır der hukuk suçu kesinleşmemiş kişi masumdur der siz bi şüpheyle hemen idam ettiniz yapmayın kalbinizi karartmayın
Hanımefendi ah etmeyin. Lütfen ah etmeyin. Altın nedir, para nedir? Elbet size yalan söylemesi, evi kırıp dökmesi çok çirkin ama daha güzel konuşabilirsiniz. Sonuçta bu yüzden ayrılmayacaksınız neden işi zorlaştırıyorsunuz?
Ah etmek dünyanın en kötü şeyidir. Burnundan gelsin demek de öyle. Nasıl geleceğini bilemezsiniz. İnsanların başına öyle felaketler geliyor ki keşke bir lokmam olmasaydı da şu felaket başıma gelmeseydi derler. Bu yüzden ah etmeyin.
Allah akıl fikir versin eşinize. Altınları götürmüş içinden alınınca da size iftira etmeye kalkmış. Kayınvalide nasıl almış ya. Benimde düğün takılarımı kayın aile almıştı. İki sene sonra getirip 20000 kadar para verdiler bu kadardı diye. Emin olun düğün takım bunun en az iki katı kadardır.
Hiç bişey demedim. Allah bilsin dedim. Bişey söylemeyince benden iyisi Yok tabi.
Eşin aile olduğunuzu unutmuş hala anasının eteğinde. Hemen anasına koşmuş yine. Bence bilerek aldı kayınvalide belkide eşiniz yedi. Haberleri var yani
Ailem yıkılacak diyorsunuz herşeyin farkındasınız yani ozaman ona göre davranın
Alınan alınmış bırakın kocanızla aranızı iyi tutarsanız geminiz yürür ailesine hırsız falan derseniz 4-5 altın yüzünden evliliğiniz bozulur sonra hem altından hem kocadan olursunuz
Olan olmuş bitmiş siz önünüze bakın dediğim gibi kayınvalide ile restleşmek size huzur getirmez
Erinmedim okudum sorun eşinizde gizli kalması gereken olayları kocanıza anlatmayın
Herşey anlatılmaz erkeklere mesela kayınvalide ile aramızda okadar çok sır varki öz oğlunun bilmediği kendi ailemi geçerek söylüyorum
Onun ailesi hakkında da konuşmayın artık kimse annesinden vazgeçmez
Aile saadeti var mı ki ölsün?eşim annesini ailesi görüyor.Benim ile niçin evlenmişse?Bence günah alıp kendinizi kinle doldurmayın
O kin sizin aile saadetinizi de öldürür
Iyi sen yine ima etmissin,
Ben kesinlikle hirsiz derdim. Altinlar ordayken kim alacak altinlari.
Hele o eşe ne demeli? Iyyyy
Takilari bankaya kasaya koymak daha mantikli degil mi ?artik olan olmus tabii
Plan yapmışlar.Bunların elimden çok çektim ve çekeceğimi görüyorum.Çingene ruhlu kv varmış.Oyunları bir bir çıkıyor benim gözümde iyice küçüldükçe küçüldüler ne yapmalıyım çok tuhaf bir aile.Allaha havale ediyorum.
Haklısın dediğinizi uygulamaya çalışacağım Allahın izniyle sağolun.eşinizi en iyi siz bilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlaşırız derseniz anlatın sürekli. Ama olmuyorsa eşinizle maddi manevi paylaşımınızı minimuma indirin. Kendi birikiminizi yapın. Duruma göre karar verin. Belliki çok sinsiler. Almışlar fark etmeyeceğinizi düşünüp indirmişler. Bi de utanmadan ailenize iftira ediyor
Aileler arasinda hic sevmedigim bir konu su dugunumde takilan altinlar konusu.belkide esiminizin ihtiyaci oldugu icin annesinden almistir.o kadar beddua etmenizi gerektirecek ne varki ya.
Kadın almamış bildiğiniz çalmış
Söylese aldigini sanırım bu kadar sorun olmazdı
Polise verin.
Elinizde düğün cd'si de var , çalmislar besbelli.
Polise verin dememdeki amaç , sizin üstünüze atıyorlar sizi hırsız ilan etmeye calisiyolar , iftira atmanın bu kadar kolay olmadığını bilsinler.
Belki kv ihtiyacım vardı aldım dese bu kadar tepki vermeyecktiniz.
Allahtan korkuları yok , belki devletten korkarlar.
Sonuna kadar haklısınız (beddua hariç )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?