Sorun ve işin içinden çıkamamak

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Mrb arkadaşlar,

geçen gün bir olay daha yaşadım.Diyorum ya her şey döngü halinde.Eşim bana takılan takıları kv ye götürmüş.Biz çalışan olduğumuz için.Bende orda ne işi var dedim ve getirmesini söyledim.Takılar geldi ve içinde eksik var dedim.Sen almışsındır diyor.Ben de altınlar bende değil ki nasıl alayım dedim.Bu kez de kv ye ima yolu etmişim.Aman dedim alanın burnundan fitil fitil gelsin dedim gün yüzü görmesin dedim.Daha ne deyim.
Hatta eşime yemin ettirmeye çalıştım etmedi.Yani böyle olaylar başımdan geçiyor.Çok ahlaksız bir aileymiş.Yüzlerini her gün gördükçe iğreniyorum.Böyle aile dünya başına.

Ben Allaha havale ediyorum böylelerini Allah ıslah etsin demekten başka çarem kalmıyor.Allah bilir yine kv kaynıma vermiştir.Hep aynı şeyler.

Aileler arasinda hic sevmedigim bir konu su dugunumde takilan altinlar konusu.belkide esiminizin ihtiyaci oldugu icin annesinden almistir.o kadar beddua etmenizi gerektirecek ne varki ya.

Neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor.Böyle olaylar ilk değil ki!

ama ilk değilse neden kv ye götürmesine izin verdiniz

evde değiliz hırsız girer derseniz tutarsınız bir kasa tıkarsınız içine çoğumuzun yaptığı gibi

hiçbir zaman sen aldın kv aldı tartışması bitmez ki evde

Olan olmuş. huylarını da öğrenmişsiniz.
bunda sonra mesafenizi ve ilişkinizi ona göre ayarlarsınız.

Öğrenmesine öğrendim de ailem yıkılacak bunların yüzünden hep aynı şeyler yaşatıyorlar bana.Birde beni suçluyorlar ya toplanıp ama Allah büyük ne dersin.Düşmanımdan bile görmedim inan ki!

Ailem yıkılacak diyorsunuz herşeyin farkındasınız yani ozaman ona göre davranın
Alınan alınmış bırakın kocanızla aranızı iyi tutarsanız geminiz yürür ailesine hırsız falan derseniz 4-5 altın yüzünden evliliğiniz bozulur sonra hem altından hem kocadan olursunuz
Olan olmuş bitmiş siz önünüze bakın dediğim gibi kayınvalide ile restleşmek size huzur getirmez

Erinmedim okudum sorun eşinizde gizli kalması gereken olayları kocanıza anlatmayın
Herşey anlatılmaz erkeklere mesela kayınvalide ile aramızda okadar çok sır varki öz oğlunun bilmediği kendi ailemi geçerek söylüyorum
Onun ailesi hakkında da konuşmayın artık kimse annesinden vazgeçmez

Ailem yıkılacak diyorsunuz herşeyin farkındasınız yani ozaman ona göre davranın
Alınan alınmış bırakın kocanızla aranızı iyi tutarsanız geminiz yürür ailesine hırsız falan derseniz 4-5 altın yüzünden evliliğiniz bozulur sonra hem altından hem kocadan olursunuz
Olan olmuş bitmiş siz önünüze bakın dediğim gibi kayınvalide ile restleşmek size huzur getirmez

Restleşmiyorum ki beni suçlu gösteriyorlar ne yapmalıydım?

Erinmedim okudum sorun eşinizde gizli kalması gereken olayları kocanıza anlatmayın
Herşey anlatılmaz erkeklere mesela kayınvalide ile aramızda okadar çok sır varki öz oğlunun bilmediği kendi ailemi geçerek söylüyorum
Onun ailesi hakkında da konuşmayın artık kimse annesinden vazgeçmez
Ben iyice analiz ettim.hep eşimden kaynaklı.Eşim annesine anlattığı için herşeyi onunla da konuşmuyorum eve gelince sus pus oturuyorum.Ama nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum.

Back
X