- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Selam kızlar,
Eşim neredeyse 2-3 aydır aileme gitmiyordu ama beni kendi ailesine götürmek için sürekli bende gidicem ailene vs diye oyalıyordu. fakat geçen gün annem yurtdışına gitti .eşime sürekli yolcu etmeye gelmesi gerektiğini çok ayıp olacağını söyleyip durdum oda tabiki geleceğini söyledi fakat yolculuk günü gelmedi beni tek bıraktı ailemde çok alındı haliyle .
Bende '' beni sürekli ailene götürüyorsun ama sen benim aileme gelmiyorsun öyle bir dünya yok haksızlık bu '' diye baya bir kızdım . sen benim aileme gidene kadar bende senin ailene gitmeyeceğim dedim.
tabi işine gelmedi esti gürledi. 'ben ne zaman istersem o zaman giderim istersem gitmem ama sen benim aileme sürekli gideceksin mecbursun ' diyor bana . nasıl bir kafa yapısıdır bu. böyle bir şey olabilir mi ?
Bu akşam da bizle yaşıt yakın bir akrabam eşiyle oturmaya gelecekti (önceden planlanmış eşimde tamam demişti) fakat eşim ben ailesine (sen benim aileme gidene kadar) gitmeyeceğimi söyledim diye akrabama mesaj atmış 'işim var bu akşam müsait değiliz kusura bakmayın' vs diye
kuran okutma olayından sonra ikinci kez aynı şeyi yaptı beni aileme akrabalarıma karşı rezil etti mahcup etti.
Artık içimde büyük bir nefret oluşmaya başladı içimde büyük bir kin ve öfke var . allah aşkına söyleyin normal bir insan bunları yapar mı ? insan eşini bu kadar üzer mi ?
ben onun yaptıklarını affedip düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor mahvediyor
Canim öyle bi koca yok yani öyle bi evlilikte yok kimse kendini kandirmasin nedemek istediğim zaman giderim sevmese bile sen nasil gidiyosan davranisayon oda öyle yapmak zorunda böyle biseyide ilk defa duydum. Insan hayat arkadasim dediği insanın ailesine böyle yapmaz. Geri vites yapma aile herşeyden önemli ya anlicak ya anlicak yani o ne öyle