eşim bana saf dese ona saygım kalmazdı.
Her şeyi ben bilirim havasinda en sinir olduğum tip
İşiniz zor vallahi sabriniz varsa he diyip gecin sürekli..
Ilk mesajınızı okuyunca erkek arkadaşınız abartıyor diye düşünmüştüm,ama son yazdığınız mesajı okuyunca erkek arkadaşınız haklı buldum,kusura bakmayında taşınan ev patronun evi,siz niye ilgileniyorsunuz,evini temizletmek mi istiyor bir temizlikçi tutsun,eşyalarını nakliyeciler yerleştiriyor zaten siz niye yerleştiriyorsunuz,eğer siz şimdiden böyle her dediğini yaparsanız iş yaşamında sizi çok ezerler ve her işi sizin üstünüze yıkarlar.biraz da haklılık payı var patronum ev taşıdı herşeyle ben ilgilendim koca evin temizliğini tek başıma yaptım. nakliyecilerle ben muhattap oldum. eşyaları ben yerleştirdim. ki bunların hiç birinden haberi yok sanırım benim kendimi değiştirmem gerek ama yapamıyorum insanlara hayır diyemiyorum.
Her şeye burnunu sokan erkeklerden nefret ederim. Ne yani her seye karisirlar ki?
Siz de acikca soyleyin, seni ilgilendirmeyen konularda konuşma diye. yoksa ayy her daim hayatiniza müdahele edilmesi insani hasta yapar....
Ilk mesajınızı okuyunca erkek arkadaşınız abartıyor diye düşünmüştüm,ama son yazdığınız mesajı okuyunca erkek arkadaşınız haklı buldum,kusura bakmayında taşınan ev patronun evi,siz niye ilgileniyorsunuz,evini temizletmek mi istiyor bir temizlikçi tutsun,eşyalarını nakliyeciler yerleştiriyor zaten siz niye yerleştiriyorsunuz,eğer siz şimdiden böyle her dediğini yaparsanız iş yaşamında sizi çok ezerler ve her işi sizin üstünüze yıkarlar.
Insanlara karşı mesafe koymayı ve hayır demeyi bilmeniz gerek yoksa erkek arkadaşınızın dediği gibi her iş senin üstüne kalır ki kalmayada başlamış bile son yazdığın mesaja göre ben erkek arkadaşına hak verdim.insanlara karşı aramda mesafe koyamıyorum karşımdaki kırılacak mı acaba diye kırmamak adına herşeyi yapıoyorum benim bu huyumu değiştirmem lazım farkındayım ama yapamıyorum o zaman sorun kalmycak.
patronun evini sen niye temizliyorsun onu anlamadim.Hayir demesini oyren zor olucak baslarda ama oyrenmelisin amabiraz da haklılık payı var patronum ev taşıdı herşeyle ben ilgilendim koca evin temizliğini tek başıma yaptım. nakliyecilerle ben muhattap oldum. eşyaları ben yerleştirdim. ki bunların hiç birinden haberi yok sanırım benim kendimi değiştirmem gerek ama yapamıyorum insanlara hayır diyemiyorum.
biraz da haklılık payı var patronum ev taşıdı herşeyle ben ilgilendim koca evin temizliğini tek başıma yaptım. nakliyecilerle ben muhattap oldum. eşyaları ben yerleştirdim. ki bunların hiç birinden haberi yok sanırım benim kendimi değiştirmem gerek ama yapamıyorum insanlara hayır diyemiyorum.
Insanlara karşı mesafe koymayı ve hayır demeyi bilmeniz gerek yoksa erkek arkadaşınızın dediği gibi her iş senin üstüne kalır ki kalmayada başlamış bile son yazdığın mesaja göre ben erkek arkadaşına hak verdim.
Sevgilin abartıyor diye düşünmüştüm ama bunu okuyunca çok haklı oldugunu gördüm. Patronunun evi temizlenecekse gidip karısı yoksa da anası temizleyecek. sananeki ? sen onun işyeri için çalışanısın özel işlerinde kullanamaz seni. bencede kendini değiştirmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?