Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde

ben anneme, anneanneme ve 2 yengeme okuturum. ama ne diycekler.niyet ne olucak sanırım isminin geçmesi gerekir datlımmm ve 15 gün içinde diyosun ne zaman başlayalım. benden 4 tane çıkar canım. topluluk oluşsun zamanı konuşalım.? ALLAH yardımcın olsun canım

Arkadaşlar bu tür konular yasak ceza alırsınız.
Bu arada inşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz..

canlarim benim adim derya okumaya baslamadan once deryanin hayirlisiyla hayirli bebegi olmasi icin niyetedip oluyabilirsiniz ALLAH RAZI OLSUN

Canım bu tur konun neden yasak olsun kı anlam veremıyorum bunda kotu bırsey yok kac gundur acacak konu baslıgı bulamıyorum barasını uygun gorum actım ıyı temennın ıcın sagol

ben anneme, anneanneme ve 2 yengeme okuturum. Ama ne diycekler.niyet ne olucak sanırım isminin geçmesi gerekir datlımmm ve 15 gün içinde diyosun ne zaman başlayalım. Benden 4 tane çıkar canım. Topluluk oluşsun zamanı konuşalım.? Allah yardımcın olsun canım
canımsın ıster bu gun ıster 15 gun ıcınde okunsun yeterkı 15 gun sonra toplam 500 olsun duası sonra yapılacak

Toplam -5 oldu ben cevremdede dagıtıyorum tamamlancak ınsallah verdıgın lınkdede actım bırı kapatılır herhalde

Back
X