sorunlar bitmiyor ben ne yapıcam yardım edin nolurrrr

babanızda çok abartmış 15 bilezikmiş yok daha neler gramınıda söledimi 40 gramdan 15 adet bilezik olucak felan yuh yani
peki kendisi ne verecekmiş kızını evlendirirken yada damadına ne alacakmış nihal ve behlüle adnan bey yat ve yalı almıştı düğün hediyesi olarak sanırım babanızda damadına yat yada yalı alıp verecek ki 15 bilezik istiyor abartmış ....... Yani

Son düzenleme:
Gerçekten babanız çok abartmış bilezik konusunda bana sorarsanız 8 bile fazla yani. Yani bazı aileler altın diye kafayı bozmuş durumda. Biz eşimle evlendiğimiz de ikimiz de işsiz kalmıştık. Onun ve ailesinin bir birikimi yoktu ve ben bu durumda bilezik bilezik diye tutturmadım. Takı setlerini de sevmediğim ve gereksiz masraf gördüğüm için aldırmadım ki zorlasam bir şekilde belki de borç altına girip bizim ödememiz gerekecekti ve bu çok mantıksız. Eğer ailesi size 8 bilezik takıyorsa kendi birikimleriyle gerçekten yeterli sırf altın takmak için kredi çekip borç ödemek çok yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…