• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar Halloldu. Başlığı Değiştirdim.

konuna kendi evliliğimi düşünerek cevap yazıyorum.
ben de eşimle 6 sene sevgililik döneminden sonra evlendim.
13 aylık da evliyiz.
ben eşimi o kadar iyi tanımışım ki bir gün bile bu adamın böyle de bi huyu varmış demedim.
ya eşin sana kendini farklı gösterdi ilişkiniz boyunca, evlenince saklamayı bıraktı.
ya da sen çok aşıktın gözün görmedi.

bence evliliğinizde büyük bir sorun var.
O da eşinin yanında rahat hissetmemen.
sürekli tenkit ediliyormuşsun. en rahat onun yanında olman gerekirken sen hep diken üstündesin.
bu da seni yıpratıyor haliyle.
kendimi düşünüyorum asıl ben, eşimin yanındaki benim'dir. yani onun yanında kendim olabiliyorum.
ama sen eşinin yanında her hareketine dikkat etmek zorunda hissediyorsun anladığım kadarıyla.

boşanmayı düşünmeden önce ikinizden biri ya da ikiniz birden iş bulsanız, biraz gün içinde birbirinizi özleseniz iyi olabilir.
hem eşin de o zaman bu temizlik takıntısından kurtulur belki. çünkü o kadar takıntılı olmak hastalık gibi. bir arkadaşımda obsesif kompulsif hastalığı vardı. aynı bu anlattığın titizlikle ortaya çıktı. Allah korusun o kadar titizlik iyi bişey değil.

Umarım bu kadar yıl emek verdiğiniz aşkınız ölene kadar devam eder. Sorunlarınız karşılıklı hoşgörü ve fedakarlıkla düzelir diye düşünüyorum.

işsizlik süreci evet zor yaşadığım için biliyorum,türlü türlü psikolojik rahatsızlıklar yaratıyor,o temizlik takıntısı bende de var.ya da ölüm korkusu vs.bir şekilde dışarı vuruyor işte.

şeytanın çalışma odası boş kafadır diye bir söz var bilir misin?işte uğraşacak bir şey bulamıyorsan şeytan burdan vuruyor.zaten işin meşgalen olsa yorgunluktan ne birbirinize sararsınız ne de aklınıza bir şey gelir..kavga etmeye bile üşenirsiniz.

ağır ve zor bir imtihan haklısın..belki sevgi yerinde duruyor ama sıkıntılı süreç seni iyice dağıttı da o yüzden kafan karışıktır.

yani sağa sola iş için haber uçurun..eskisinden daha aktif olun o konuda..çünkü ekstra çaba istiyor hele bizimki gibi bir ülkede.
kilidin anahtarı sende..önce duygularından emin olman lazım..

Son düzenleme:
evliliğiniz gercekten kotu bır hale gelmiş, saygı kalmamıs gıbı geldı bana . hep bır tarafın fedakarlık yapmasıyla yurumez kı ıkı tarafta fedakarlık yapıcak özverıde bulunacak..
onarılmayacak seyler de deıl ama sevgı mı bıttı acaba tahammuller kalmadı bılemıyorum

Ben de çabalıyorum ama o benim çabalarımı farketmiyor. Artık çabalamak gelmiyor içimden:50: Ama saygı konusunda katılmıyorum size. Birbirimize saygısızlığımız olmadı.

Son düzenleme:
Eşinin bazı söyledikleri ve davranışları çok yanlış ve çok kırıcı. Yani anlayamadım eşini :26:
Bir de şuna takıldım: 7 yıllık ilişki 14 aylık bir evlilik, ve buna rağmen çok farklıymışız tanıyamamışım yazmışsınız. Bana göre öyle bir şey mümkün değil 7 yıl ne demek :53:
Canım, eşin evlilik terapistine gitmeyi de istemiyormuş, valla benim aklıma bir şey gelmedi. Ne yapsanız düzelirsiniz hiç bilemedim :26:

Ayrı şehirlerdeydik. Yan yana geldiğimizde hep iyi yanlarımızı gördük :43:

oyleyse sorun nerde arkadasım??
anahtar cevap sana ait ozaman?
madem esın senı sevıyor ve cabalıyor sende var sıkıntı

İçimdekiler öldükten sonra çaba gösteriyor.

Ve malesef ona eskisi gibi ısınamıyorum. Onu arzulamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.

evliliğinizdeki eksikleri artıları yazın bir kağıda,birde evli kalıp,boşanmadaki eksi artıları yazın ve değerlendirin ama boşanmak kolay birşey değildir pişman olmamak için çok çok iyi düşünün...

Boşanırsak nasıl olur diye tartmadım ama evliliğimizdeki eksi ve artı yönleri değerlendirdim. Eksiler ağır bastı. İyi yönleri yok değil mi var... Ama eksiler ağır basıyor :43: 10 yıllık evli çiftler gibiyiz :43:

Canım Ben Yaşadığın sorunları Biliyorumm..:5::5:

Birbirimize Son Şansı verdik demiştin en sonn..

O Son Şansı Verdikten sonraa nasılsınızz ?? Aranız nasıl olduu ?? :5:

Daha mı iyi Oldunuz yoksaa dahada mı kötü durumdasınızz ?? :44::44:

O düzelmeye çalışıyor. Yine sinir bozucu davranışları var ama eskisi gibi değil. Sorun şu ki ben soğumuşum ve ısınamıyorum :( cinsel ilişki bana görev gibi geliyor, onu arzulamıyorum :50:

elle tutulur bir sebep yok gibi bence dişiliğinizi kulllanın biraz dünyaları fermuarlarının etrafında dönüyor :)

Jartiyerle çıktım karşısına. En ufak bir heyecan belirtisi yoktu.

Mum yaktım, çırılçıplak odada bekledim. Geldiğinde hiçbir tepki vermedi. Sanki yıllardır mum yakıyoruz yatak odamızda...

Çeşitli oyunlarla yaklaşmaya çalışıyorum, dur huylandım bilmem ne... İçimde istek bırakmadı...

bence bir süre ayrı yaşamayı deneyin. birbirinizi sevip sevmediğinizi, özleyip özlemediğinizi, ayrılmayı isteyip istemediğinizi o zaman anlarsınız.

Bunu teklif ettim. 15 gün git annenlere ama bana ne yapıp ettiğini haber ver dedi. Ben ne anladım ayrı yaşamaktan ?

işsizlik süreci evet zor yaşadığım için biliyorum,türlü türlü psikolojik rahatsızlıklar yaratıyor,o temizlik takıntısı bende de var.ya da ölüm korkusu vs.bir şekilde dışarı vuruyor işte.

şeytanın çalışma odası boş kafadır diye bir söz var bilir misin?işte uğraşacak bir şey bulamıyorsan şeytan burdan vuruyor.zaten işin meşgalen olsa yorgunluktan ne birbirinize sararsınız ne de aklınıza bir şey gelir..kavga etmeye bile üşenirsiniz.

ağır ve zor bir imtihan haklısın..belki sevgi yerinde duruyor ama sıkıntılı süreç seni iyice dağıttı da o yüzden kafan karışıktır.

yani sağa sola iş için haber uçurun..eskisinden daha aktif olun o konuda..çünkü ekstra çaba istiyor hele bizimki gibi bir ülkede.
kilidin anahtarı sende..önce duygularından emin olman lazım..

Bizim işsizlik sürecimiz yeni başladı. Önceden ikimizde çalışıyorduk, yine bu problem vardı. İkimizin de iş durumu tam zamanlı değil. Şimdi o kendi şirketini kuracak görüşmeleri var. Ben de freelance fotoğrafçıyım, ara sıra işim oluyor. O bazen şehir dışına çıkıyor iş için, 5 gün evde olmuyor ama geldiğinde hiç özlemiş gibi hissetmiyorum:50:

Cadıkedı, kendini ve yasadiklarini oyle acik ve guzel ifade etmissinki akil almaya ihtiyacin yok senin/ kafanda bitirmissin bazi seyleri/ yine de belki faydasi olur diye yaziyorum 1 ay kadar ayri kalirsaniz iyi olur gibi

herşeyi anladım ama eşiniz ve görümceniz den nekadar eminsinz ya okurlarsa ben olsam cesaret edemezdim .

Eşimden çok çekinmiyorum bu konuda. Çünkü ben en son ki boşanma konuşmamızda içimdekilerin hepsini döktüm. Hepsi burada yazdığım şeylerdi. Farklı bir şey yazmadım. Görümcem de şu şekilde bu siteye takılmıyor o. Bir konuda onlarla ilgili olumlu bir şey yazmıştım. Konu nasıl açıldı hatırlamıyorum o yazıyı göstermiştim. Orada aklında kaldıysa kullanıcı adım o zaman görebilir sadece.

Cadıkedı, kendini ve yasadiklarini oyle acik ve guzel ifade etmissinki akil almaya ihtiyacin yok senin/ kafanda bitirmissin bazi seyleri/ yine de belki faydasi olur diye yaziyorum 1 ay kadar ayri kalirsaniz iyi olur gibi

Bunu duymaktan korkuyordum işte :43: Ayrı yaşayın denmesini değil "sen zaten kafanda bitirmişsin" denmesini :43:

Bizim işsizlik sürecimiz yeni başladı. Önceden ikimizde çalışıyorduk, yine bu problem vardı. İkimizin de iş durumu tam zamanlı değil. Şimdi o kendi şirketini kuracak görüşmeleri var. Ben de freelance fotoğrafçıyım, ara sıra işim oluyor. O bazen şehir dışına çıkıyor iş için, 5 gün evde olmuyor ama geldiğinde hiç özlemiş gibi hissetmiyorum:50:

sen onu özlemdiğini sölüosun peki o nasıl tepki veriyor?

sen onu özlemdiğini sölüosun peki o nasıl tepki veriyor?

Bazen hemen öpmez bile gelince. Hemen giyinme odasına gider, valizini boşaltmaya başlar. Sonra hadi bi kahve yap içelim der. Bazen içeri girer girmez öper. O da çok uzun zamandır seni özledim seni seviyorum demez ben de demiyorum. Ama ben ona ona karşı hislerimin eskisi gibi olmadığını söylemiştim, o yüzden öyle davranıyor olabilir.

Eşiniz başak burcu mu? Bu kadar titiz bir erkek daha önce hiç duymadım, olsa olsa başaktır:)

Bence tatile çıkın arkadaşım. Anladığım kadarı ile eşin kötü bir insan değil. Sadece biraz tuhaf davranıyor.
İnsanlar zamanla kısa süreliğine tuhaf tavırlar sergileyebiliyor. Kendinizden pay biçin, bir anımız diğerini tutuyor mu?
Benim ki herzaman tutmuyor valla. Belki benim dengesizliğim bilemem. Ancak şunu söyleyeyim, bence hayatınız çok monoton ve kesinlikle aktifleştirmelisiniz.
2 gün de olsa bir hafta sonu bir yere gidin. Gidemiyorsanız yaşadığınız şehirde gezin. Gezmek illa para harcamak değildir. Parklara gidin, yürüyüş yapın. Biraz yorulun.
Açık havada gezerek yorulmak hem fiziksel hemde zihinsel olarak insana iyi gelir.

Siz eşinizden değil, yaşadığınız monoton hayattan sıkılmışsınız bence.

bence fazla kafana takıyorsun ufak tefek küçük şeyler bunlar hepsini okudum ve bunların tümü olağan şeyler bence sen biraz kafanı topla tekrar düşün açıkçası ben seni fazla takıntılı buldum.

Back
X