elle tutulur bir sebep yok gibi bence dişiliğinizi kulllanın biraz dünyaları fermuarlarının etrafında dönüyor :)
bence bazı şeyleri düzeltmek o kadar basit deil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elle tutulur bir sebep yok gibi bence dişiliğinizi kulllanın biraz dünyaları fermuarlarının etrafında dönüyor :)
evliliğiniz gercekten kotu bır hale gelmiş, saygı kalmamıs gıbı geldı bana . hep bır tarafın fedakarlık yapmasıyla yurumez kı ıkı tarafta fedakarlık yapıcak özverıde bulunacak..
onarılmayacak seyler de deıl ama sevgı mı bıttı acaba tahammuller kalmadı bılemıyorum
Eşinin bazı söyledikleri ve davranışları çok yanlış ve çok kırıcı. Yani anlayamadım eşini :26:
Bir de şuna takıldım: 7 yıllık ilişki 14 aylık bir evlilik, ve buna rağmen çok farklıymışız tanıyamamışım yazmışsınız. Bana göre öyle bir şey mümkün değil 7 yıl ne demek
Canım, eşin evlilik terapistine gitmeyi de istemiyormuş, valla benim aklıma bir şey gelmedi. Ne yapsanız düzelirsiniz hiç bilemedim :26:
oyleyse sorun nerde arkadasım??
anahtar cevap sana ait ozaman?
madem esın senı sevıyor ve cabalıyor sende var sıkıntı
evliliğinizdeki eksikleri artıları yazın bir kağıda,birde evli kalıp,boşanmadaki eksi artıları yazın ve değerlendirin ama boşanmak kolay birşey değildir pişman olmamak için çok çok iyi düşünün...
Canım Ben Yaşadığın sorunları Biliyorumm..
Birbirimize Son Şansı verdik demiştin en sonn..
O Son Şansı Verdikten sonraa nasılsınızz ?? Aranız nasıl olduu ??
Daha mı iyi Oldunuz yoksaa dahada mı kötü durumdasınızz ?? :44::44:
bence bir süre ayrı yaşamayı deneyin. birbirinizi sevip sevmediğinizi, özleyip özlemediğinizi, ayrılmayı isteyip istemediğinizi o zaman anlarsınız.
işsizlik süreci evet zor yaşadığım için biliyorum,türlü türlü psikolojik rahatsızlıklar yaratıyor,o temizlik takıntısı bende de var.ya da ölüm korkusu vs.bir şekilde dışarı vuruyor işte.
şeytanın çalışma odası boş kafadır diye bir söz var bilir misin?işte uğraşacak bir şey bulamıyorsan şeytan burdan vuruyor.zaten işin meşgalen olsa yorgunluktan ne birbirinize sararsınız ne de aklınıza bir şey gelir..kavga etmeye bile üşenirsiniz.
ağır ve zor bir imtihan haklısın..belki sevgi yerinde duruyor ama sıkıntılı süreç seni iyice dağıttı da o yüzden kafan karışıktır.
yani sağa sola iş için haber uçurun..eskisinden daha aktif olun o konuda..çünkü ekstra çaba istiyor hele bizimki gibi bir ülkede.
kilidin anahtarı sende..önce duygularından emin olman lazım..
herşeyi anladım ama eşiniz ve görümceniz den nekadar eminsinz ya okurlarsa ben olsam cesaret edemezdim .
Cadıkedı, kendini ve yasadiklarini oyle acik ve guzel ifade etmissinki akil almaya ihtiyacin yok senin/ kafanda bitirmissin bazi seyleri/ yine de belki faydasi olur diye yaziyorum 1 ay kadar ayri kalirsaniz iyi olur gibi
Bizim işsizlik sürecimiz yeni başladı. Önceden ikimizde çalışıyorduk, yine bu problem vardı. İkimizin de iş durumu tam zamanlı değil. Şimdi o kendi şirketini kuracak görüşmeleri var. Ben de freelance fotoğrafçıyım, ara sıra işim oluyor. O bazen şehir dışına çıkıyor iş için, 5 gün evde olmuyor ama geldiğinde hiç özlemiş gibi hissetmiyorum![]()
sen onu özlemdiğini sölüosun peki o nasıl tepki veriyor?