- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
Allah sana iyi bir sabır vermiş arkadaşım arzulamamaktada haklısın. Erkeğin en sevmediğim yönüde herşeyi karışması ve titizlik hastası okudumda neler yapmış vallahi iyi dayanıyosun.
Daha anlatmadıklarım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana iyi bir sabır vermiş arkadaşım arzulamamaktada haklısın. Erkeğin en sevmediğim yönüde herşeyi karışması ve titizlik hastası okudumda neler yapmış vallahi iyi dayanıyosun.
Biraz daha sabredeceğim ama olmazsa tek yol bu sanırım
Zaten artık o istemeden ben istemiyorum özellikle. O yaklaşsın diyorum. 2 haftada bir eserse yaklaşıyor o da![]()
Oha o zaman gerçekten durum vahimmiş
Sonuçta biz kadınların da cinselliğe ihtiyacı var ve cinselliksiz evlilik büyük bir sorun bence.
ALLAH kolaylık versin.
İşin zor. Tahminimce yürümezde.
Demek ki 6 Yıl birliktelik (sevgililik dönemi) insanların birbirini tanımasına yetmiyor
Aslında çıkmak görücü üsülden daha mı kötü bilmem?
Evlenmeden önce cıktıgın erkek cok nazik kibar vs..
Evlenince gerçek haraketleri tavırları ortaya cıkıyor.
kadın tarafı içinde aynısıdır mutlaka. Misal çok düzgündür vs. ama evlenince dağınık bir kadın profili.
Cinsel açıdan seni arzulamayan adam a bir gariplik vardır.
Valla sokakta birine cilve yapsan atlar üzerine (sakın deneme ama, büyük günah.) :=)
Yapacağın tek şey herşeyi açıkca konuşmak. Başka türlü olmaz bence.
İnsana da dokunur 6 yıl çık, 1,5 evli kal boşanmayı düşün.
Kötü valla.
İnsan ne diyeceğini şaşıyor. Boşa desen olmaz, sabret bakalım. Ama cinsellik sorunu çok da düşünme. bi şekilde insan kendini tatmin edebilir değil mi![]()
bence bir karar verin büyük dalgalanmalar yaşıyorsunuz hem o adamada yazıkayrılın madem mutlu değilsiniz
![]()
tabii canım hemen ne ayrılması... ne zamandır var ki bunlar??? bir yıl yaşayana uzun gelir elbette ama evlilik kurumu baz alındığında çook kısa bir süredir. evliliğin ilk 2 yılı zaten risklidir. birbirini tanıma dönemiymiş gerçekten ben de hissediyorum bunu derinden. ilk yıl çocuk yapma bekle biraz oturtun evliliği diyenler haklıymış. dolayısıyla sen de kâh eleştiri kâh özeleştiri yaparak uyum sağlamaya çalış. kestirip atmak doğru olmaz. inşallah hak ettiğin mutluluğu yakalarsın. Allah işlerini rast getirsin... sana da senin gibi bıkmaz usanmaz yardımcılar göndersin :))
''Bana ailem de Ankara'ya gelecek birlikte yaşarız dedi''. ''
Sizin evliliğiniz oturmamış aranızda problem var boşanmayı konuşmuşsunuz bu durumdayken birde ailesi işin içine girerse bu evlilikten hayır gelmez.
Herhalde eşiniz de sizden soğumuş boşanmanız için bahane yaratmaya çalışıyor gibi geldi bana.
cadıkedi cinsellik senin için çok önemli, hatta birinci sırada olabilir ancak her insan için öyle değildir, erkek kadın farketmez.
Mesela banada cinselliği bu kadar sorun etmen garip geliyor, bende evlilikte sadakat ararım, eşimin vaktinin çoğunu dışarıda değilde evde geçirmesini isterim, yakın temastan hoşlanırım(sarılmak, öpmek gibi) ancak eşim 2 hafta yanıma yaklaşmasa neden yaklaşmadın demem mesela. Yani benim için ilk sırada o yoktur anlatabildim mi.
Eşin içinde başka şeyler cinsellikten daha önemli olabilir. Gönül isterki eşlerin birinci sıraya aldığı şeyler aynı olsun ama herzaman olmuyor işte. Senin içinde ki tutku eşinde yoksa yoktur, zorla olmaz o. Ya da tutkulu bir adam olur ancak kırmadığı ceviz kalmaz, yalan söyler, kırar döker vs vs. Biraz iyi tarafından bak bazı şeylerin ve biraz daha sabret.Bence hissettiğin duygular geçici. Sabır sabır sabır.