• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar Halloldu. Başlığı Değiştirdim.

Bunu duymaktan korkuyordum işte :43: Ayrı yaşayın denmesini değil "sen zaten kafanda bitirmişsin" denmesini :43:

Seni uzmek istemezdim/ evlilik esini idare etme sanati. Gozun kesiyorsa devam edersin. Esinin eksilerini/ artilarini kafanda toparladinmi> hani adam sevgisini belli edemiyodur cok titizdir de cok sadiktir mesela ya da hic yalan soylemiyodur. bir de sunu unutma senin benim aileme karsi soylesin boylesin diye her ikazinda esin ailenden sogur\

cok sevdigim bir soz var ne olur seninde aklinin kosesinde bulunsun. Sonra burda baska konu aciliyor\ bosandigim esim evlenmis cok uzgunum diye

----hik diye attigini/ hap diye kaparlar------------

Eşiniz başak burcu mu? Bu kadar titiz bir erkek daha önce hiç duymadım, olsa olsa başaktır:)

Bence tatile çıkın arkadaşım. Anladığım kadarı ile eşin kötü bir insan değil. Sadece biraz tuhaf davranıyor.
İnsanlar zamanla kısa süreliğine tuhaf tavırlar sergileyebiliyor. Kendinizden pay biçin, bir anımız diğerini tutuyor mu?
Benim ki herzaman tutmuyor valla. Belki benim dengesizliğim bilemem. Ancak şunu söyleyeyim, bence hayatınız çok monoton ve kesinlikle aktifleştirmelisiniz.
2 gün de olsa bir hafta sonu bir yere gidin. Gidemiyorsanız yaşadığınız şehirde gezin. Gezmek illa para harcamak değildir. Parklara gidin, yürüyüş yapın. Biraz yorulun.
Açık havada gezerek yorulmak hem fiziksel hemde zihinsel olarak insana iyi gelir.

Siz eşinizden değil, yaşadığınız monoton hayattan sıkılmışsınız bence.

3 hafta önce ben fotoğraf çekmek istediğim için Yedigöller'e gittik. Annem de bizle geldi. Annem bile eşimin tavırlarına sinirlendi ama bir şey demedi, hiç ona çaktırmadık. Elimde ekmek var, kırıntı döküyorsun arabaya dikkat et. Fotoğraf çekmek için dışarı çıkıyorum arabadan , bacaklarını birbirine değdirdin çamur oldu dikkat et. O zaman bile sürekli komut halindeydi.

Eşim akrep burcu. Ve normalde akrep burcu erkekleri sekse düşkün olurlar bildiğim kadarıyla. Ama ben istemesem eşim çok nadir istiyor. Ben almayacağım şeylere bakmayı sevmem eşim bayılır. Haftasonu ya da bazı akşamlar avm ye gideriz. Her şeye bakar ben çok sıkılırım. Eşim kötü biri değil iyi biri ama çoğu davranışına artık tahammül edemez oldum :50: Sevdiğim tüm huyları gitti yerine yep yeni bir adam geldi ve ben bu adamla bir ömür geçirmek istemiyorum:50:

eşim işten geliyor meraba deyip hızlıca mutfağa koşuyor ne yemek yaptın aşkım deyip öğrenip sonra bana sarılıyor bende görde bil diyorum :37: erkeklerin çoğu odundur :27: bunun için ayrılmak çok üzücü aldatsa hiç anlaşamasanız veya el kaldırma vs tamam da bunlar için hayır otur iyice bir düşün:45:

Seni uzmek istemezdim/ evlilik esini idare etme sanati. Gozun kesiyorsa devam edersin. Esinin eksilerini/ artilarini kafanda toparladinmi> hani adam sevgisini belli edemiyodur cok titizdir de cok sadiktir mesela ya da hic yalan soylemiyodur. bir de sunu unutma senin benim aileme karsi soylesin boylesin diye her ikazinda esin ailenden sogur\

cok sevdigim bir soz var ne olur seninde aklinin kosesinde bulunsun. Sonra burda baska konu aciliyor\ bosandigim esim evlenmis cok uzgunum diye

----hik diye attigini/ hap diye kaparlar------------

Eksilerle artıları tarttım. Eksiler daha ağır basıyor. Sevgisini belli etmesi ile ilgili problemim yok. Ben cinselliğe düşkün bir tipim eşim de önceden öyleydi. Şimdi çok motonon bir cinsel hayatımız var ve ben artık onu arzulamıyorum :43:

İyi olduğumuz zamanlar ki mesela bugün çok iyiydik aslında, şakalaştık falan bu zamanlar "tamam iyiye gidiyoruz, sabretmeliyim" diyorum ama bazen öyle sözler söylüyor ki "yok bu adamla bir ömür geçmez" diyorum. Hayır her şeyi geçtim ben zaten hemen evliliğimi bitirme taraftarı değilim, sabredebileceğim yere kadar sabredeceğim ama ona karşı eski arzumu nasıl kazanırım onu bilmiyorum :43: Öpmek bile istemiyorum :50::43:

eşim işten geliyor meraba deyip hızlıca mutfağa koşuyor ne yemek yaptın aşkım deyip öğrenip sonra bana sarılıyor bende görde bil diyorum :37: erkeklerin çoğu odundur :27: bunun için ayrılmak çok üzücü aldatsa hiç anlaşamasanız veya el kaldırma vs tamam da bunlar için hayır otur iyice bir düşün:45:

Benim sorunum aslında boşanmayı düşünmek falan değil. Eskisi kadar onu arzulamak istiyorum ama öpmek bile istemiyorum :50: Cinsel ilişki bana bir görev gibi artık :50: Yoksa evliliğim konusunda sabredebileceğim yere kadar sabredeceğim

Eksilerle artıları tarttım. Eksiler daha ağır basıyor. Sevgisini belli etmesi ile ilgili problemim yok. Ben cinselliğe düşkün bir tipim eşim de önceden öyleydi. Şimdi çok motonon bir cinsel hayatımız var ve ben artık onu arzulamıyorum :43:

İyi olduğumuz zamanlar ki mesela bugün çok iyiydik aslında, şakalaştık falan bu zamanlar "tamam iyiye gidiyoruz, sabretmeliyim" diyorum ama bazen öyle sözler söylüyor ki "yok bu adamla bir ömür geçmez" diyorum. Hayır her şeyi geçtim ben zaten hemen evliliğimi bitirme taraftarı değilim, sabredebileceğim yere kadar sabredeceğim ama ona karşı eski arzumu nasıl kazanırım onu bilmiyorum :43: Öpmek bile istemiyorum :50::43:

sevgili cadikedi/ zaten hayatimizda hep inis cikislarla dolu degilmi> senin evliliginde su an icin dusus egiliminde ama inan bana(14 yillik evliyim) senin sorunlarin 7-8 yilini verdigin bir adamdan hemen vazgececgin kadar buyuk degil. Tamam titiz adam kil olur eminim ama dinleme gec. cok bilmis de. sendenmi ogrenecegim falan de icine atip/ buyutup daglar yaratma olurmu. birde sey sorucaktim ne kadar suredir boyle hissediyorsun (kusura bakma arkadasim klavyem turkce degil. noktalama isaretleri pek yok anliyosundur herhalde)

3 hafta önce ben fotoğraf çekmek istediğim için Yedigöller'e gittik. Annem de bizle geldi. Annem bile eşimin tavırlarına sinirlendi ama bir şey demedi, hiç ona çaktırmadık. Elimde ekmek var, kırıntı döküyorsun arabaya dikkat et. Fotoğraf çekmek için dışarı çıkıyorum arabadan , bacaklarını birbirine değdirdin çamur oldu dikkat et. O zaman bile sürekli komut halindeydi.

Eşim akrep burcu. Ve normalde akrep burcu erkekleri sekse düşkün olurlar bildiğim kadarıyla. Ama ben istemesem eşim çok nadir istiyor. Ben almayacağım şeylere bakmayı sevmem eşim bayılır. Haftasonu ya da bazı akşamlar avm ye gideriz. Her şeye bakar ben çok sıkılırım. Eşim kötü biri değil iyi biri ama çoğu davranışına artık tahammül edemez oldum :50: Sevdiğim tüm huyları gitti yerine yep yeni bir adam geldi ve ben bu adamla bir ömür geçirmek istemiyorum:50:

Bakın zamanında sizin cinsel ilişkiye girme ile ilgili yaşadığınız sıkıntılara eşiniz uzun yıllar katlanmış. İyiki size böyle bir eş düşmüş. Sabırla beklemiş.
Şimdi sıra sizde olsun. Sabırla eşinizin bu konuda gelişmesini bekleyin. Siz oyunun kurallarını öğrenmişsiniz, şimd eşinizi beğenmiyorsunuz:-) şaka bir yana, bu konuyu eşinizle tekrar tekrar konuşun isteklerinizi defalarca anlatın. Sonra sabır edin. Bekleyin.

Eşinizin titizliği biraz abarttığı konusunda hak veriyorum size. Siz okul bahçesinden kirli pasaklı aldığı ve eve getirip ''çocuğum çamurlu çamurlu eve girme'' diyebileceği çocuğu değilsiniz.
Bunuda konuşun. Neden temizlik konsunda bu kadar takıntılı olduğunu sorun? Eşiniz hep mi böyleydi, yoksa sonradan mı oldu bu? Eğer sonradan olduysa veya arttıysa bir sorun var demektir. Ancak sorunlara hemen sırtınızı dönmeyin. İçinizde kaybettiğiniz adamı tekrar kazanmaya çalışın. Eşiniz bence ayrılığı hakeden bir adam değil anlattıklarınıza bakılırsa.
Hani eskiler derler ya,kumarı yok, sigarası yok, dayağı yok, karı kız yok... İnanın doğru söylüyorlar.

bu aslında hiç önemi yok dedigimiz davranışlar ne kadarda sinir bozucu..benim eşimde saatlerce almıcagı birr seyde olsa bakar bakar dokunur o avm. de cildirıyorummmm ..ya almıcaz neden o kadar bakıyorsun falan desem bin pişman eder beni... söylenir durur..bunun durum yüzünde çok gezmeye çıkıpta suratımızın asıp geldigimiz keske gitmeseydim dedigim günler olduu....
nerde nisanlıyken gezdigim dolastıgım eişim ..ne kadar degiştii ..neden bu kadar odun oluyor evlenince erkeklerr:S

konuya el atayım bende =)

anladığım kadarıyla belli başlı sorunlarınız;

-çalışmamanız. hem siz hem de eşinizin çalışmaması, kafanızı yoracak bir meşgalenin olmaması, ilişkideki sorunları gözünüzde büyütmeye sebep olur.

-eşinizin eleştirel yapısı. bu konuyu kendisi ile konuşun. bir ara benim eşim de bunu yapmıştı bana. kendisi zaten yapı olarak eleştirel bir insan. sevdiklerini çok eleştirir (evet bence de tuhaf bir durum :D) fakat dozu artırmıştı. ne yapsam kusur buluyordu. normalde iyi yaptığım şeyleri de onun bu yapısı yüzünden kötü yapmaya ve daha dikkatli yapmaya dolayısıyla daha fazla hata yapmaya başladım... sonra baktım olmuyor bir ara sinirlerim bir gerildi, çok fena patladım :D baya korktu ama anlaması için bunu yapmam şiddetli bir tepki vermem gerekiyordu. çünkü güzellikle söylüyordum anlamıyordu. velhasıl o patlamadan sonra anladı. eleştiri dozunu azalttı. bende kendimi psikolojik olarak güçlendirdim. o eleştirdiğinde savundum ve ağzının payını verdim:37: zamanla daha da azaldı bu durum. ha tamamen bitmedi. zaten onun karakterinde var bitmez ama en azından azaldı daha dikkatli. sizde benim yaptığım gibi yapın. bu konunun ne kadar insanı gerdiğini biliyorum. çünkü bende bu durumdan dolayı soğmuştum bir ara. insan kendisini hep yargılanıyor hissedince mutlu olamıyor. zamanla durumu kişisel almayıp eşinizin yapısının bu olduğunu fark ettiğinizde hem kabul edip büyütmezsiniz durumu hem de eşinizin tepkileri de değişir...

-ailenizle ilgili içerlediğiniz şeyleri paylaşın eşinizle. suçlamadan yaptıklarının sizde ne düşündürdüğünü ve ne hissettiğini anlattın. ben senin ailen için şöyle yaptım...vs tarzı konuşmalara girmeyin asla. bunun yerine onun dikkatini asıl anlatmak istediğiniz konuya çekin. ailenize daha saygılı olması bunun sizi üzdüğü ..vs gibi...

-eşinizle ilgili kendinize olumsuz telkinler vermeyi bırakın. ''onu sevmiyorum, öpmekten hoşlanmıyorum'' diye diye iyice böyle düşünür hale gelirsiniz. şu an bir süreçtesiniz. ilişkilerde iniş çıkışlar normaldir. bu süreçler gelip geçicidir, böyle düşünün. süreç değişir eşinizi yeniden tutkulu halde de seversiniz. ama kendinize hep olumluyu telkin edin. aklınıza eşinizle ilgili olumsuz şeyleri getirip bunları defalarca kendinize hatırlatmayın. bunun sonucu eşinizin tamamen olumsuz yanlarına odaklanmanızdır. oysa tüm insanlar iyi kötü nötr davranışlardan oluşur. sizde mükemmel değilsiniz ve eşinize sorsak onun da sizin açınızdan şikayetçi olduğu şeyler vardır. ama genel anlamıyla siz hepsinin toplamısınız. bu anlamda eşinizi sırf olumsuz davranışlara sahip birey olarak görüp karşı tarafa itmeyin... bunun yerine olumluya ve iyiye odaklanın ki zamanla daha da iyi olsun..

-birşeylerin eksik olması yada istediğiniz gibi olmaması ilişkinin tümünü yargılatmasın size. evet eşinizde eksik yönler var ama herkeste her ilişkide olan şeyler. bu bocalamaları aşmaya çalışın. ilişkinin tümünü yargılayıp bitirmeye değil... bu kadar emek verdiğiniz ilişkide zorluklar sizi yıldırmasın. daha iyisi için çabalayın ve düzeleceğine inanıp bunun için adım atın...

gece gece yatmadan çenem düştü baya yazdım :D umarım konu sahibine biraz faydam dokunur. Allah huzurlu mutlu evlilik nasip etsin =)

Bakın zamanında sizin cinsel ilişkiye girme ile ilgili yaşadığınız sıkıntılara eşiniz uzun yıllar katlanmış. İyiki size böyle bir eş düşmüş. Sabırla beklemiş.
Şimdi sıra sizde olsun. Sabırla eşinizin bu konuda gelişmesini bekleyin. Siz oyunun kurallarını öğrenmişsiniz, şimd eşinizi beğenmiyorsunuz:-) şaka bir yana, bu konuyu eşinizle tekrar tekrar konuşun isteklerinizi defalarca anlatın. Sonra sabır edin. Bekleyin.

Eşinizin titizliği biraz abarttığı konusunda hak veriyorum size. Siz okul bahçesinden kirli pasaklı aldığı ve eve getirip ''çocuğum çamurlu çamurlu eve girme'' diyebileceği çocuğu değilsiniz.
Bunuda konuşun. Neden temizlik konsunda bu kadar takıntılı olduğunu sorun? Eşiniz hep mi böyleydi, yoksa sonradan mı oldu bu? Eğer sonradan olduysa veya arttıysa bir sorun var demektir. Ancak sorunlara hemen sırtınızı dönmeyin. İçinizde kaybettiğiniz adamı tekrar kazanmaya çalışın. Eşiniz bence ayrılığı hakeden bir adam değil anlattıklarınıza bakılırsa.
Hani eskiler derler ya,kumarı yok, sigarası yok, dayağı yok, karı kız yok... İnanın doğru söylüyorlar.

tüm yorumlari okudum ve sonunda yorum yazacaktim ama yazdiklarinizi görünce vaz gectim. cok akillica ve mantikli yaklasmissiniz kesinlikle!
cadikedi rica ediyorum bu üstteki yorumu dikkate al arkadasim!!!

takıntılı olduğu kadar kıskanç bir eşiniz var anladığım kadarıyla..yani zaman zaman duygularını dışarı vuruyor...size bazı şeyleri belli etmiyor ama ortam bulunca patlıyor...o yüzden umursamaz olduğunu düşünmüyorum..

Son düzenleme:
sevgili cadikedi/ zaten hayatimizda hep inis cikislarla dolu degilmi> senin evliliginde su an icin dusus egiliminde ama inan bana(14 yillik evliyim) senin sorunlarin 7-8 yilini verdigin bir adamdan hemen vazgececgin kadar buyuk degil. Tamam titiz adam kil olur eminim ama dinleme gec. cok bilmis de. sendenmi ogrenecegim falan de icine atip/ buyutup daglar yaratma olurmu. birde sey sorucaktim ne kadar suredir boyle hissediyorsun (kusura bakma arkadasim klavyem turkce degil. noktalama isaretleri pek yok anliyosundur herhalde)

Anlıyorum :34:

Eğer cinsel olarak ne zamandan beri böyle hissettiğimi soruyorsanız 2-3 aydır böyle sanırım. Ama evliliğimizle ilgili karamsarlığa daha ilk aylarda başlamıştım.

Ben çabalıyorum, evliliğim bitmesin, ona alışayım diyorum. Mesela bizim sürekli kahvaltı yaptığımız ve kahvaltısını çok sevdiğimiz bir yer vardı sonra orası kapandı. Bugün sırf o günleri yad edelim uğraştım, orası gibi kahvaltı hazırladım. Görünce hiç bir tepki vermedi. Masayı falan çok güzel hazırlamıştım. Biraz zaman geçti ".... pastahnesi kahvaltı hazırladın ha" dedi sadece. Sonra şu yağlı olmuş, bu az pişmiş bir sürü şey söyledi. Onların evine gittiğimde ailesinin yani, benim yeme şeklimle çok uğraşırlar, ekmeği büyük koparmamdan soğanı çok yememe kadar. Şaka yapıyorlar ama bazen çok abartıyorlar rahat yemek yiyemiyorum yanlarında. Onların zevk zevk benim ki değil. Bir şeyi sevmediğimi söylüyorum "o da sevilmez mi ya bak bu farklı, bundan tat" diyorlar sürekli. Sevmesem de zorla tattırmak istedikleri için tadıyorum. Annesi benim istediğim tarzda yemek yapar. Acı sevmiyorum diye acı koymaz yemeklere ama sürekli her gün "şundan yapacaktım ama cadıkedi sevmiyor diye yapmadım" "bundan yapacaktım ama o yemez diye yapmadım" "şundan koyacaktım ama o yemez diye koymadım" kendimi suçlu hissediyorum böyle söylenince :43:

Sırf evliliğimiz düzelsin, ilişkimiz eski halini alsın diye ona özel süsleniyorum. Sevdiklerini yapmaya çalışıyorum, istediği gibi davranmaya çalışıyorum. Ama cinsellikte çok önemli evlilikte. Ben vajinismusum dediğimde herkes cinsellik çok önemli, evliliğin bitmesine bile sebep olabilir, adam iyiki seni boşamıyor diyorlardı. Şimdi de benim için geçerli, cinsel olarak zevk almak istiyorum ama alamıyorum :50:

İlişkimizin bu hale gelmesi beni çok üzüyor :50: Daha battığı çok hareketi var ama hepsini yazmak istemiyorum buraya :43: Bana titizlikle ilgili bir şeyler söylediğinde aynen dediğiniz gibi yapıyorum "ha bi sen biliyorsun ben bilmiyorum" diye takılıyorum. Az önce bile yanına gittim, bilgisayarda savaşlı bir oyun oynuyor "nasıl gidiyor asker? haydi yiğidim göreyim seni" diye espiri yaptım. Hani bunları böyle yazıyorum ama eşime soğuk davranmıyorum. Sürekli arayı düzeltmeye çalışıyorum, eskisi gibi olalım diye bizim şarkılarımızı açıyorum, anılarımızı hatırlayalım istiyorum.

Arzulamak için ne yapılır bilmiyorum ama bu durumdan çok hoşnutsuzum :43: tahrik olmak istiyorum eşimden ben :43:

diğerlerini yazarken eşinizin hassasiyeti ve cinselliği unuttum. hassasiyetleri konusunda ... bunu kişisel almamanızı öneririm. yapı olarak böyledir.temizlik konusunda bazı insanlar böyle olabilir. aynı eve girmeden de anlaşılmıyor bazı şeyler..

cinsellik konusunda ise.. madem daha fazla heyecan istiyorsunuz siz yönlendirin onu. belki bilmiyordur eşiniz. sonuçta hayat filmlerdeki gibi değil. kaçımız çoşkulu baştan çıkarıcı sevişmeleri bilerek evleniyoruz. zamanla öğrenilir bu tür şeyler. siz ona yol gösterin. söyleyerek değil yaparak veya farklı şekillerde. heyecan duyması için gerekli şeyleri yapın. o öpmüyorsa siz çoşkuyla öpün ki o da size ayak uydursun. velhasıl bu konuda durumu siz yönlendirdin. istediğiniz tutkuya da bu şekilde ulaşabilirsiniz bence... birde son oalrak arada biraz mesafe bırakın ki birbirinize olan bu tür özlemleriniz artsın. her gün dip dibe olursanız özlem duymaz dolayısıyla heyecanlamazsınız...

Tabiiki bunları düşünüyorum hep. Şükrediyorum. Ne eşler var diyorum. Ama hep böyleymiş ve 6 yıl çıktığımız halde ben anlamamışım. Sabah 5'te şehir dışından döndüğünde bile gömleklerini tek tek ilikleyerek dolaba kaldırırmış o saatte. Bir de eşim sanırım otellerde kala kala otel düzenine alıştı. Ev ortamına o yüzden alışamıyor. Otelde çöpler dolmadan boşaltılır ya bizim evde de öyle. Hergün çöp boşaltıyordu bir ara da neyse biraz duruldu o konuda:1:

Eşim cinsellik konusunda böyle değildi sonradan böyle oldu. Aynen ben çocuk gibiyim, eğitim kampında gibiyim. Bir ara sevişme molalarında bile temizlikten bahsediyordu. Çok konuştum nelerden hoşlandığımı ama umursamıyor her şey onun istediği gibi olsun istiyor çünkü ailesinden bunu görmüş. O ne isterse onu yiyorlar, o nereye gitmek isterse oraya gidiyorlar, o ne derse onu yapıyorlar, o hangi kanalı izlemek isterse onu izliyor. Annesi hala ayağındaki çoraba kadar çıkarır. Pohpohlanarak yetiştirildiği için her şey onun istediği gibi olsun istiyor. Ayak uydurmakta çok zorlanıyorum :43:

Akrep erkekleri sekse düşkün olmazlar,sadece çok güzel sevişirler bu yüzden de akrepler seks düşkünü sanılıyor.Benim uzun süreli bir ilişkim var erkek arkadaşım kendisi cinsellikten konu açmadan ben açarsam sinirlenir,isteksiz davranır.Hatta sevişmekten ziyade bana sarılıp uyumayı daha çok sevdiğini söyler.

Akrep erkeğinin cinselliğini arttırmak istiyorsan kendini o konuda geri çekiceksin.Çünkü mücadele ederek bir şeyler kazanmayı severler.Her şey ellerine hazır verilsin istemezler.

Sorununa gelince bence artık eşini sevmiyorsun,içinde bitirmişsin onu.Diğerlerinin söylediği gibi ayrı yaşamayı dene bir süre,baktın senin için ayrı olmak daha güzel o şekilde daha mutlusun o zaman hukuksal olarak da bitir bu evliliği.

diğerlerini yazarken eşinizin hassasiyeti ve cinselliği unuttum. hassasiyetleri konusunda ... bunu kişisel almamanızı öneririm. yapı olarak böyledir.temizlik konusunda bazı insanlar böyle olabilir. aynı eve girmeden de anlaşılmıyor bazı şeyler..

cinsellik konusunda ise.. madem daha fazla heyecan istiyorsunuz siz yönlendirin onu. belki bilmiyordur eşiniz. sonuçta hayat filmlerdeki gibi değil. kaçımız çoşkulu baştan çıkarıcı sevişmeleri bilerek evleniyoruz. zamanla öğrenilir bu tür şeyler. siz ona yol gösterin. söyleyerek değil yaparak veya farklı şekillerde. heyecan duyması için gerekli şeyleri yapın. o öpmüyorsa siz çoşkuyla öpün ki o da size ayak uydursun. velhasıl bu konuda durumu siz yönlendirdin. istediğiniz tutkuya da bu şekilde ulaşabilirsiniz bence... birde son oalrak arada biraz mesafe bırakın ki birbirinize olan bu tür özlemleriniz artsın. her gün dip dibe olursanız özlem duymaz dolayısıyla heyecanlamazsınız...

Ben çok yönlendirdim onu. Bilmeyen biri de değil ki. 35 yaşında ve benden önce 6 sene sevgilisiyle aynı evde yaşamış biri. Eskiden uyuşuyorduk şimdi sanki ten uyumu yok gibi aramızda :( Ben bi gün çoşkuyla öptüm o gün sertleşme sorunu yaşadı:1: Belki beni sevse de o da beni eskisi kadar arzulamıyordur :44: Aynı evdeyiz şu an ama o bi odada ben bi odadayım yani ayrı kalıyoruz çoğu saat :1:

En son iki hafta önce pazar günü sevişmiştik... Bir de dün seviştik... Bu derece de az sevişiyoruz yani...:43:

cadıkedi cinsellik senin için çok önemli, hatta birinci sırada olabilir ancak her insan için öyle değildir, erkek kadın farketmez.
Mesela banada cinselliği bu kadar sorun etmen garip geliyor, bende evlilikte sadakat ararım, eşimin vaktinin çoğunu dışarıda değilde evde geçirmesini isterim, yakın temastan hoşlanırım(sarılmak, öpmek gibi) ancak eşim 2 hafta yanıma yaklaşmasa neden yaklaşmadın demem mesela. Yani benim için ilk sırada o yoktur anlatabildim mi.
Eşin içinde başka şeyler cinsellikten daha önemli olabilir. Gönül isterki eşlerin birinci sıraya aldığı şeyler aynı olsun ama herzaman olmuyor işte. Senin içinde ki tutku eşinde yoksa yoktur, zorla olmaz o. Ya da tutkulu bir adam olur ancak kırmadığı ceviz kalmaz, yalan söyler, kırar döker vs vs. Biraz iyi tarafından bak bazı şeylerin ve biraz daha sabret.Bence hissettiğin duygular geçici. Sabır sabır sabır.

Akrep erkekleri sekse düşkün olmazlar,sadece çok güzel sevişirler bu yüzden de akrepler seks düşkünü sanılıyor.Benim uzun süreli bir ilişkim var erkek arkadaşım kendisi cinsellikten konu açmadan ben açarsam sinirlenir,isteksiz davranır.Hatta sevişmekten ziyade bana sarılıp uyumayı daha çok sevdiğini söyler.

Akrep erkeğinin cinselliğini arttırmak istiyorsan kendini o konuda geri çekiceksin.Çünkü mücadele ederek bir şeyler kazanmayı severler.Her şey ellerine hazır verilsin istemezler.

Sorununa gelince bence artık eşini sevmiyorsun,içinde bitirmişsin onu.Diğerlerinin söylediği gibi ayrı yaşamayı dene bir süre,baktın senin için ayrı olmak daha güzel o şekilde daha mutlusun o zaman hukuksal olarak da bitir bu evliliği.

Biraz daha sabredeceğim ama olmazsa tek yol bu sanırım :43:

Zaten artık o istemeden ben istemiyorum özellikle. O yaklaşsın diyorum. 2 haftada bir eserse yaklaşıyor o da :1:

cadıkedi cinsellik senin için çok önemli, hatta birinci sırada olabilir ancak her insan için öyle değildir, erkek kadın farketmez.
Mesela banada cinselliği bu kadar sorun etmen garip geliyor, bende evlilikte sadakat ararım, eşimin vaktinin çoğunu dışarıda değilde evde geçirmesini isterim, yakın temastan hoşlanırım(sarılmak, öpmek gibi) ancak eşim 2 hafta yanıma yaklaşmasa neden yaklaşmadın demem mesela. Yani benim için ilk sırada o yoktur anlatabildim mi.
Eşin içinde başka şeyler cinsellikten daha önemli olabilir. Gönül isterki eşlerin birinci sıraya aldığı şeyler aynı olsun ama herzaman olmuyor işte. Senin içinde ki tutku eşinde yoksa yoktur, zorla olmaz o. Ya da tutkulu bir adam olur ancak kırmadığı ceviz kalmaz, yalan söyler, kırar döker vs vs. Biraz iyi tarafından bak bazı şeylerin ve biraz daha sabret.Bence hissettiğin duygular geçici. Sabır sabır sabır.

Vallaha sabretmeye çalışıyorum :43: Allahtan hayırlısını istiyorum sadece... Önceden iyi olmasına ama şimdi büyüsünün bozulmasına canım sıkılıyor işte :43: 2 -3 haftada bir olur ama tutkulu olur , amenna. Ama o tutkuyu kaybetmişiz biz:43:

Allah sana iyi bir sabır vermiş arkadaşım arzulamamaktada haklısın. Erkeğin en sevmediğim yönüde herşeyi karışması ve titizlik hastası okudumda neler yapmış vallahi iyi dayanıyosun.

Back
X