- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese farkındayım bu günlerde ne kadar çok konu açtığımın ama buraya yazınca sizden fikir alınca rahatlıyor burası beni. küçük bir bayide çalışıyorum işe başlayalı 1 ay oldu işe başlarken patronum bana 7 iş bırakma satti demişti ama işi hiç bir zaman 7 de bırakamadım. çünkü işlerim bitmedi hiç bi zaman erkek arkaşımla bir saatin yok diye her zaman kavga ediyoruz bu gün 7 de yanıma geldi hadi çıkıyoruz dedi banada evraklar gelicekti daha işlerim vardı anlattım patronun gelsin konuşucaz dedi ben sana iş buldum dedi bende tamam dedim o sırada içeri girdik yanımda çalışan bi abi var erkek arkadaşıma burda yaptığın hareketler hiç hoş değil gibi laflar söyledi tartıştılar erkek arkadaşım sakinliğini korudu neyse patronum geldi erkek arkadaşım patronuma çıkış saatleri belli değil aileside istemiyo dedi patronumda bana ailenle sorunmu yaşıyosun dedi bende evet dedim babanla konuşayım dedi bende tamam dedim sonra erkek arkadaşım ben gidiyorum dedi beni çağırdı kapının önüne hayatını kendin çiz ben karışmıyorum diyerek çekti gitti iş çıkışı iş yerine uğradım bana istemiyorum artık ne sen bana karış ne ben sana hayatını çiz bu saatten sonra dedi ben seni savunmaya çalışıyorum sen beni orda dışladın kendimi yabancı gibi hissettim dedi.
git dedi ben ağlamaya başladım gidiyodum kolumdan tuttu taksiyle git bu halde yollamam seni dedi bu bana bağırıken benim başım döndü ona tutundum direk kucağına alıp dükkana soktu iş yerleride resmi bi yer çalışanlar falan. iyiyim ben diyorum indirmiyor beni otutturdu ben kendimi kaybetmiş gibi ağladım onca insan içinde su falan getirdiler sonra aşağıya indik sarıldı öptü sinirle söyledim diye yukarı çıktık anlayacağınız çok rezil oldum etiket olduk resmen ordakilere utanıyorum kendimden artık nasıl düşünceğimi bilmiyorum erkek arkadşıma işi bırakıcam dedim bide ne yapcağımı bende bilmiyorum patronumda bırakmamı istemiyor ne yapmalıyım beynim durdu erkek arkadaşımın karşısında haksız olduğumu biliyorum ona katılmalıydım sözümde durmalıydım ama adam o kadar çabalıyınca tamam demek zorunda kaldım ne yapmalıyım yardımcı olun bana
git dedi ben ağlamaya başladım gidiyodum kolumdan tuttu taksiyle git bu halde yollamam seni dedi bu bana bağırıken benim başım döndü ona tutundum direk kucağına alıp dükkana soktu iş yerleride resmi bi yer çalışanlar falan. iyiyim ben diyorum indirmiyor beni otutturdu ben kendimi kaybetmiş gibi ağladım onca insan içinde su falan getirdiler sonra aşağıya indik sarıldı öptü sinirle söyledim diye yukarı çıktık anlayacağınız çok rezil oldum etiket olduk resmen ordakilere utanıyorum kendimden artık nasıl düşünceğimi bilmiyorum erkek arkadşıma işi bırakıcam dedim bide ne yapcağımı bende bilmiyorum patronumda bırakmamı istemiyor ne yapmalıyım beynim durdu erkek arkadaşımın karşısında haksız olduğumu biliyorum ona katılmalıydım sözümde durmalıydım ama adam o kadar çabalıyınca tamam demek zorunda kaldım ne yapmalıyım yardımcı olun bana