Hayir ama cok uzun surelerde gorusuyoruz ve oldukca ilgisiz biri. Kendimi kotu hissetmeme sebep oluyor.Bunları yaşamana sebep olacak olaylar mı yaşadın ?
Ilk zamanlarda cok heyecanliydi ama suan kendimi gercekten anlattigi biriymisim gibi hissediyorumSeni yeterince mutlu edemiyor demek ki
kolye mevzusu falan vardı bir kızdan şüpheleniyordunuz ilgisizliğiyle bunun bir alakası olabilir mi?Ilk zamanlarda cok heyecanliydi ama suan kendimi gercekten anlattigi biriymisim gibi hissediyorum
Kolye sanirim benim konum degildi:) ilgisizligi guyya isinden dolayiymis bazi zamanlar uc gunde bir konusuyoruz yani bilemiyorum bitik sanirim bizde bir seyler. Ama beni isteksiz vs vs bu tur aeylere suclamasi gercekten kendimden supheye dusmeme neden oldu.. Korkuyorum dedgi gibi olmaktankolye mevzusu falan vardı bir kızdan şüpheleniyordunuz ilgisizliğiyle bunun bir alakası olabilir mi?
ne kadardır birliktesiniz pekiKolye sanirim benim konum degildi:) ilgisizligi guyya isinden dolayiymis bazi zamanlar uc gunde bir konusuyoruz yani bilemiyorum bitik sanirim bizde bir seyler. Ama beni isteksiz vs vs bu tur aeylere suclamasi gercekten kendimden supheye dusmeme neden oldu.. Korkuyorum dedgi gibi olmaktan
3 sy kadar oluyor. Ilgisiz biri mesela evine daha iki uc gun once ona gecmis zamanlarda evlilik teklifi even bir kadin gelmis. Arkadasim diyor guyya, ne desem bilemedim buna bile.ne kadardır birliktesiniz peki
3 sy kadar oluyor. Ilgisiz biri mesela evine daha iki uc gun once ona gecmis zamanlarda evlilik teklifi even bir kadin gelmis. Arkadasim diyor guyya, ne desem bilemedim buna bile.
Evet gelmiş aslında ağzından kaçırdı diyebilirim.. Ayrı kaldığımız süreler içinde bi başkasıyla görüşmüştüm ve dediği gibi isteksiz biri olmadığımı farkettim.. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. İnceldi inceldi bir kopamadı. :)Evine kadın gelmiş ve bu kadın daha önceleri sevgiline evlenme teklifi eden kadın mı?
O sana karşı ilgisiz olması seni ondan soğutuyo ve bence sana isteksiz, arzusuz diyerek seni daha çok itiyo. Sen ona göre isteksizsen o çabalasın o zaman istekli olman için, bunun farkında ve hala ilgisizse diyecek bir şey yok. O kadın meselesine de çok şaşırdım, eğer gerçekten kendini ondan uzak hissediyosan inceldiği yerden kopart derim.
Ayrılmak tabii en mantıklı çözüm bunda ortak fikirdeyiz sanırım :) Sorun şu ki ben kendimden şüpheye düştüm acaba öyle biri miyim diye :/ Size yazarken mesaj attım bunları ama umursayıp cevap yazar mı bilemedimayrıl o vakit
Ayrılmak tabii en mantıklı çözüm bunda ortak fikirdeyiz sanırım :) Sorun şu ki ben kendimden şüpheye düştüm acaba öyle biri miyim diye :/ Size yazarken mesaj attım bunları ama umursayıp cevap yazar mı bilemedim
çok mu çok değişik zaten.. dedim ya günlerce konuşmadığımız bile oluyor. ayrılmak diyoruz ya düşündüm de biz galiba birlikte bile sayılmayız :)umursamazsa ortada doğru dürüst bir ilişki sevgi yok demektir zaten.
içim rahatladı :) kendimi gerçekten sürekli böyle miyim? diye düşünürken buluyorum çok can sıkıcıOrtada bir çekim yok belli ki.
Sorun bu.
evet ondan ilk duyduğumda pek umursamadım. ama sürekli sürekli bunu dile getirince gerçekten böyle mi diye günlerdir kafa yoruyorum..Belki o soyledigi icin kendini oyle hissediyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?