Sorunlar sorunlar

elytia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
258
60
38
Kizlar selam uzun suredir kafami allak bullak eden bir konu var o da sevgilim. Eskisi gibi heyecan hissedemiyorum ona karsi ve beni isteksiz arzusuz bir kadin olarak tanimliyor. Bu konudan dolayi kendimden supheye duser oldum. Opusunden dokunusundan bile artik etkilenemiyorum maalesef. Sizce de drdigi gibi bende bir sorun olabilir mi? Kendimi kotu hissediyorum. Simdiden tesekkur edrrim

Bunları yaşamana sebep olacak olaylar mı yaşadın ?

Ilk zamanlarda cok heyecanliydi ama suan kendimi gercekten anlattigi biriymisim gibi hissediyorum
kolye mevzusu falan vardı bir kızdan şüpheleniyordunuz ilgisizliğiyle bunun bir alakası olabilir mi?

kolye mevzusu falan vardı bir kızdan şüpheleniyordunuz ilgisizliğiyle bunun bir alakası olabilir mi?
Kolye sanirim benim konum degildi:) ilgisizligi guyya isinden dolayiymis bazi zamanlar uc gunde bir konusuyoruz yani bilemiyorum bitik sanirim bizde bir seyler. Ama beni isteksiz vs vs bu tur aeylere suclamasi gercekten kendimden supheye dusmeme neden oldu.. Korkuyorum dedgi gibi olmaktan

ne kadardır birliktesiniz peki

ne kadardır birliktesiniz peki
3 sy kadar oluyor. Ilgisiz biri mesela evine daha iki uc gun once ona gecmis zamanlarda evlilik teklifi even bir kadin gelmis. Arkadasim diyor guyya, ne desem bilemedim buna bile.

3 sy kadar oluyor. Ilgisiz biri mesela evine daha iki uc gun once ona gecmis zamanlarda evlilik teklifi even bir kadin gelmis. Arkadasim diyor guyya, ne desem bilemedim buna bile.

Evine kadın gelmiş ve bu kadın daha önceleri sevgiline evlenme teklifi eden kadın mı?
O sana karşı ilgisiz olması seni ondan soğutuyo ve bence sana isteksiz, arzusuz diyerek seni daha çok itiyo. Sen ona göre isteksizsen o çabalasın o zaman istekli olman için, bunun farkında ve hala ilgisizse diyecek bir şey yok. O kadın meselesine de çok şaşırdım, eğer gerçekten kendini ondan uzak hissediyosan inceldiği yerden kopart derim.

Evet gelmiş aslında ağzından kaçırdı diyebilirim.. Ayrı kaldığımız süreler içinde bi başkasıyla görüşmüştüm ve dediği gibi isteksiz biri olmadığımı farkettim.. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. İnceldi inceldi bir kopamadı. :)

Ayrılmak tabii en mantıklı çözüm bunda ortak fikirdeyiz sanırım :) Sorun şu ki ben kendimden şüpheye düştüm acaba öyle biri miyim diye :/ Size yazarken mesaj attım bunları ama umursayıp cevap yazar mı bilemedim

umursamazsa ortada doğru dürüst bir ilişki sevgi yok demektir zaten.

umursamazsa ortada doğru dürüst bir ilişki sevgi yok demektir zaten.
çok mu çok değişik zaten.. dedim ya günlerce konuşmadığımız bile oluyor. ayrılmak diyoruz ya düşündüm de biz galiba birlikte bile sayılmayız :)

Belki o soyledigi icin kendini oyle hissediyorsun...
evet ondan ilk duyduğumda pek umursamadım. ama sürekli sürekli bunu dile getirince gerçekten böyle mi diye günlerdir kafa yoruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…