Sorunlar sorunlar

Zamanla tanidikca sogudun ve artik aşk ve sevgiye dair birseyler hissetmiyor olabilirsin belki..
öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu:

3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini.

:)

3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini.

Ne itici bir mesaj, adam zaten umursamıyormuş sende hiç uğraşma bir daha beni arama de büyüklük sende kalsın.

Ne itici bir mesaj, adam zaten umursamıyormuş sende hiç uğraşma bir daha beni arama de büyüklük sende kalsın.
cevap vermedim artık cevap da vermem sanırım. dediği gibi biri de olmadığıma şu mesajdan sonra karar verdim. böyle bir insana istekli olmam asıl garip olurdu..

Hayir ama cok uzun surelerde gorusuyoruz ve oldukca ilgisiz biri. Kendimi kotu hissetmeme sebep oluyor.

Evet bu yüzden hele o attığı msj ne ya bence s.ttir et gitsin hiç taktığına değmez sorun tabiki sende değil

ilişkiniz rutinleşmiş belli ki... ilgisizse daha fazla ne kadar yürür bilemedim.

Evet bu yüzden hele o attığı msj ne ya bence s.ttir et gitsin hiç taktığına değmez sorun tabiki sende değil
dedim ya ondan ayrı kaldığım zamanda başka birine karşı böyle bir sorunum olmadı :3 çok çok rahatladım gerçektek

Boyle vurdum duymaz umursamaz insanlara sinir oluyorum.boyle bir adam icin, evet yipratma kendini...Ayril ve kurtul bir an once.

Boyle vurdum duymaz umursamaz insanlara sinir oluyorum.boyle bir adam icin, evet yipratma kendini...Ayril ve kurtul bir an once.
ona bitti demeye bile gerek duymuyorum. şu mesajlardan sonra anladım ki zaten biz birlikte bile değilmişiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…