elytia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 258 60 38 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #21 RyhnMlk .!.: Zamanla tanidikca sogudun ve artik aşk ve sevgiye dair birseyler hissetmiyor olabilirsin belki.. Genişletmek için tıkla... öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :)
RyhnMlk .!.: Zamanla tanidikca sogudun ve artik aşk ve sevgiye dair birseyler hissetmiyor olabilirsin belki.. Genişletmek için tıkla... öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :)
yast Guru Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2011 2.099 2.069 333 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #22 elytia .!.: öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :) Genişletmek için tıkla... Ne itici bir mesaj, adam zaten umursamıyormuş sende hiç uğraşma bir daha beni arama de büyüklük sende kalsın.
elytia .!.: öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :) Genişletmek için tıkla... Ne itici bir mesaj, adam zaten umursamıyormuş sende hiç uğraşma bir daha beni arama de büyüklük sende kalsın.
elytia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 258 60 38 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #23 yast .!.: Ne itici bir mesaj, adam zaten umursamıyormuş sende hiç uğraşma bir daha beni arama de büyüklük sende kalsın. Genişletmek için tıkla... cevap vermedim artık cevap da vermem sanırım. dediği gibi biri de olmadığıma şu mesajdan sonra karar verdim. böyle bir insana istekli olmam asıl garip olurdu..
yast .!.: Ne itici bir mesaj, adam zaten umursamıyormuş sende hiç uğraşma bir daha beni arama de büyüklük sende kalsın. Genişletmek için tıkla... cevap vermedim artık cevap da vermem sanırım. dediği gibi biri de olmadığıma şu mesajdan sonra karar verdim. böyle bir insana istekli olmam asıl garip olurdu..
Zerosima Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Kasım 2014 15.770 19.085 498 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #24 elytia .!.: Hayir ama cok uzun surelerde gorusuyoruz ve oldukca ilgisiz biri. Kendimi kotu hissetmeme sebep oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet bu yüzden hele o attığı msj ne ya bence s.ttir et gitsin hiç taktığına değmez sorun tabiki sende değil
elytia .!.: Hayir ama cok uzun surelerde gorusuyoruz ve oldukca ilgisiz biri. Kendimi kotu hissetmeme sebep oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet bu yüzden hele o attığı msj ne ya bence s.ttir et gitsin hiç taktığına değmez sorun tabiki sende değil
aylleen ♥ Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 6.177 3.525 198 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #25 ilişkiniz rutinleşmiş belli ki... ilgisizse daha fazla ne kadar yürür bilemedim.
MugeNur Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2012 380 133 83 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #26 Ask bitmiş arkadaş bukadar basit...
elytia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 258 60 38 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #27 Zerosima .!.: Evet bu yüzden hele o attığı msj ne ya bence s.ttir et gitsin hiç taktığına değmez sorun tabiki sende değil Genişletmek için tıkla... dedim ya ondan ayrı kaldığım zamanda başka birine karşı böyle bir sorunum olmadı :3 çok çok rahatladım gerçektek
Zerosima .!.: Evet bu yüzden hele o attığı msj ne ya bence s.ttir et gitsin hiç taktığına değmez sorun tabiki sende değil Genişletmek için tıkla... dedim ya ondan ayrı kaldığım zamanda başka birine karşı böyle bir sorunum olmadı :3 çok çok rahatladım gerçektek
R RyhnMlk Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 391 287 123 Karabük 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #28 elytia .!.: öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :) Genişletmek için tıkla... elytia .!.: öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :) Genişletmek için tıkla... Boyle vurdum duymaz umursamaz insanlara sinir oluyorum.boyle bir adam icin, evet yipratma kendini...Ayril ve kurtul bir an once.
elytia .!.: öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :) Genişletmek için tıkla... elytia .!.: öyle olduğuna daha da emin oldum. attığı mesaj da şu: 3 ayda 3-4 defa görüştüğün biri için bu kadar dataylıca düşünmene gerek yok. yıpratma kendini. :) Genişletmek için tıkla... Boyle vurdum duymaz umursamaz insanlara sinir oluyorum.boyle bir adam icin, evet yipratma kendini...Ayril ve kurtul bir an once.
elytia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 258 60 38 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #29 aylleen .!.: ilişkiniz rutinleşmiş belli ki... ilgisizse daha fazla ne kadar yürür bilemedim. Genişletmek için tıkla... zamana bırakmamak lazımmış bazı şeyleri onu anladım.. bitti demeye bile gerek duymadım şuan :)
aylleen .!.: ilişkiniz rutinleşmiş belli ki... ilgisizse daha fazla ne kadar yürür bilemedim. Genişletmek için tıkla... zamana bırakmamak lazımmış bazı şeyleri onu anladım.. bitti demeye bile gerek duymadım şuan :)
elytia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 258 60 38 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #30 RyhnMlk .!.: Boyle vurdum duymaz umursamaz insanlara sinir oluyorum.boyle bir adam icin, evet yipratma kendini...Ayril ve kurtul bir an once. Genişletmek için tıkla... ona bitti demeye bile gerek duymuyorum. şu mesajlardan sonra anladım ki zaten biz birlikte bile değilmişiz..
RyhnMlk .!.: Boyle vurdum duymaz umursamaz insanlara sinir oluyorum.boyle bir adam icin, evet yipratma kendini...Ayril ve kurtul bir an once. Genişletmek için tıkla... ona bitti demeye bile gerek duymuyorum. şu mesajlardan sonra anladım ki zaten biz birlikte bile değilmişiz..
R RyhnMlk Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 391 287 123 Karabük 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #31 elytia .!.: ona bitti demeye bile gerek duymuyorum. şu mesajlardan sonra anladım ki zaten biz birlikte bile değilmişiz.. Genişletmek için tıkla... En dogrusunu yapmissin.Yani oyle mesaja karsi bu sekilde davranman cok dogal bencede.
elytia .!.: ona bitti demeye bile gerek duymuyorum. şu mesajlardan sonra anladım ki zaten biz birlikte bile değilmişiz.. Genişletmek için tıkla... En dogrusunu yapmissin.Yani oyle mesaja karsi bu sekilde davranman cok dogal bencede.
elytia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 258 60 38 27 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elytia #32 RyhnMlk .!.: En dogrusunu yapmissin.Yani oyle mesaja karsi bu sekilde davranman cok dogal bencede. Genişletmek için tıkla... kendimi kaç gündür yiyip bitirdim iyi ki varsınız kızlar
RyhnMlk .!.: En dogrusunu yapmissin.Yani oyle mesaja karsi bu sekilde davranman cok dogal bencede. Genişletmek için tıkla... kendimi kaç gündür yiyip bitirdim iyi ki varsınız kızlar