Sorunlar:/

Aynen benimde ilk gun pedi dolduracak kadar kanamam olmuştu:) peki bu ovulasyon döneminde kanama iliski sırasında mı oluyor

İlişki sırasında mı bilmiyorum benim ilişkiden 1gün sonra olmuştu bi keresinde.
İlişki sırasında olduysa kanaman oranın tamamen iyileşmemesinden kaynaklı olabilir. Ben düğünden 3gün sonra adet olduğum için kızlık zarından hemen sonra adet kanamam oldu :) o yüzden bişey diyemiyorum senin kanamanla ilgili canım :) miktarı ne kadardı? Rengi?

Dun normalden farkli olarak bi acı hissetmedim gerci ben zaten ilk gün bile o kadar acı hissetmedim diyebilirim :)) miktarı peceteyi boyayacak kadar açık kırmızı ama 1 kere sürdü geçti suan. Hic korunmuyoruz çünkü Rabbim ne zaman nasip ederse biz istiyoruz :) inşallah dediginiz gibi biseydir . Çünkü normalde 10 gunde sadece ilk 2 günüm oldu kanamam . 28 agustosta adet olmustum tam bittigi gün evlendim :)) suan tam bugunu yumurtlama donemi olarak gosteriypr internet

Peçeteyi boyayacak kadarsa 90% ovu kanaması canım. Bugün de ilişki yaşayın. Eğer ağrın falan yoksa zaten devam edin bi sıkıntı olmaz bence. Ayrıca kasık ve bel ağrısı yaşarsan da korkma normal. Çünki hiç ilişki olmamış 10gündür ilişki yaşıyorsun yıllardır pasif olan rahmin yumurtalıkların ilişkiyle çalışmaya başlıyor. Vücudun alışana kadar ilk 2-3 ay yumurtlama döneminde bile adet sancısı gibi sancıların olabilir :)

Çok teşekkür ederim cok sagolun yardımcı oldugunuz icin :)) evet uyandigimdan beri bel agrim var

Bendende geliyor o sorun degil normal. Akinti oluyor ama umarim bakamayacagin bi cocuk yapmazsin

Yeni evli olduğunuz için hergün ilişki yaşamanız normal. Spermlerin gelmesi de normal. Ancak bebek yapmak amacıyla cinsel ilişkiye giriyorsanız, uzmanlar gün aşırı yani iki günde bir ilişki önerirler. Erkekler için her gün ilişki spermlerin yeterince gelişmesini engeller.Aklınızda olsun.

Bakamayacağı bi çocugu doğurmak istemez zaten... bazı yorumlar deli ediyor beni:) Kızın olma şanşı yuksek gibi cnm hadi hayırlısı :) hergün ilişkiye girip kızı olan çok var Taktir-i ilahi Rabbim gönlünüzce versin inşallah

Adetim 28indeydi agustosun ve evlenecegm gun yani 2sinde bitti :) 2 sinden 11 in gecesine kadar hergün korunmasız iliski yaşadık tam yumurtlama donemim 11 i 12 si 2 gündür küs uyuyoruz bisey gecmiyor aramızda :) psikolojik midir ne bilmiyorum 2 3 gundur sabahları belimde agriyla uyaniyorum sonra geciyor ama. Bugun suan mide bulantim var ilk defa oluyor :) ama sanırım psikolojik bu kadar erken belirti yasamam

Kız zaten heyecanını sevincini yazmış yansıtmış burda, kızın sevincini baltalıyor. Dediğin gibi bazı yorumlar nasıl yazıldı acaba diye insan şaşıp kalıyor
Gerçekten hergün ilişkiden olan çocuk kız mı oluyor canım?

Psikolojik de olabilir yumurtlama döneminin verdiği belirtiler de olabilir sonuçta yumurta çatlar çatlamaz geçmiyor o belirtiler :) zaden mide bulantısı falan yaşaman için adetinin en az 1hafta falan geçmesi lazım. Belirtilerin hepsi ondan sonra başlıyor :)

Bakmayacagımı düşünsem zaten istemem ki cevremdeki herkes erkenden yapma evliliğin tadını çıkar diye baskı yaparken ben inadına hic korunmayi düşünmüyorum Allah bu ay verir 5 ay sonra verir 5 sene sonra verir vermez belkide hic bilmiyorm :) O ne zaman nasip ederse hosgeldin diyecez :)

Mesaj atacaktim atamadim :)

Evet hiç korunma. Bende 6ay korundum henüz erken gezip tozayım eşime aileme alışayım dedim. Korunmayı bıraktım aylar önce ama hiç hamile kalamadım. En iyisi hiç korunmamak. En uygun zamanda gelir zaten bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…