- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Ama neden o anda degilde iliski bittikten 15 dk 20 dk sonra geliyor o sıvı? Ben ondan geleni benim vucut kabul etmiyor mu acaba diye düşündümKadınlarda boşalabiliyor biliyorsunuz değil mi ?
Ama neden o anda degilde iliski bittikten 15 dk 20 dk sonra geliyor o sıvı? Ben ondan geleni benim vucut kabul etmiyor mu acaba diye düşündüm
Bugun tam yumurtlama donemim yani hesaba göre yoksa bende tam bilmiyorum :) ben bilmiyordm vucut alır onu diye biliyordm hatta uzuluyordm niye boyle acaba sorunlu muyum diye :))Ondan gelenin hepsi kalmıyor ki içindezaten. Ayağa kalktığında gelen sıvı o. Kanamanla da ilgili bişey diyemiycem. Kızlık zarı diye düşündüm ama karnım ağrıyor dedin. Adete yakınsa adet oluyorsun. Adete daha varsa ve kanaman hafifse yumurtan çatlıyordur.
Eşin korunmuyormuş işte çıkan sıvı o dert edilecek birşey değilAma neden o anda degilde iliski bittikten 15 dk 20 dk sonra geliyor o sıvı? Ben ondan geleni benim vucut kabul etmiyor mu acaba diye düşündüm
Ben bilmiyordum cok stres yapıyordum bi sorunum mu var acaba niye geri çıkıyor gidiyor diyeEşin içine boşaltıktan sonra vücudun kabul etmiyor diye bişey yok. Sonuçta sen sünger değilsin ki tüm sıvıyı emesinspermler ulaşması gereken yere ulaşır geriye kalan sıvı yani meninin dışarı akması normal
Suan yumurtlama gunum ve 3 gun onceden başladık hergun 1 defa oluyor iliski acaba hamile kalma olasılgm kac :) internetten arastrdgmda ilk aydan hamile kalma olasılığı %20 gibi düşük bi ihtimal yaziyor niçin öyle acabaEşin korunmuyormuş işte çıkan sıvı o dert edilecek birşey değil
Daha çok yeniymişsiniz olur öyle şeylerBen bilmiyordum cok stres yapıyordum bi sorunum mu var acaba niye geri çıkıyor gidiyor diyeay cok utandım :))
Kanama neden kaynaklı acabaDaha çok yeniymişsiniz olur öyle şeyler
Suan yumurtlama gunum ve 3 gun onceden başladık hergun 1 defa oluyor iliski acaba hamile kalma olasılgm kac :) internetten arastrdgmda ilk aydan hamile kalma olasılığı %20 gibi düşük bi ihtimal yaziyor niçin öyle acaba
Kızlar zarı kanamasının devami olabilir. Orası kanadı ve sonraki bir kaç ilişkide de olabilir bu. Elin kanadığı zaman nasıl ki bi yere tekrar sürtünse kan sızar onun gibi. Ama devam ederse bi doktora görünKanama neden kaynaklı acaba
Vücudun yeni bir duruma alışıyor sonuçtaKızlar zarı kanamasının devami olabilir. Orası kanadı ve sonraki bir kaç ilişkide de olabilir bu. Elin kanadığı zaman nasıl ki bi yere tekrar sürtünse kan sızar onun gibi. Ama devam ederse bi doktora görün
Ya bisey soylerken cok utaniyorum inanin :) o yumurtlama kanaması nasıl bisey bide bizim hergun oluyor iliski acaba bi zarari olurmu yada gebelige bi engeli olur mu? Biz kanama gelince çok korktuk hatta esim ağladı suçlu hissetti niye boyle oldu diyeAksine ilk aylarda hiçbi sorun yoksa hamile kalma şansı yüksek. Bak senin yumurtlama kanaman da gelmiş. Demekki çatlamış yumurtan bu iyi bişey. Hamile kalmak istiyorsan bu günlerde ilişkiye devam. Adet olana kadar devam edin zaten yeni evlisiniz :)
10 gun oluyor evleneli ilk 1 2 gunde kanamam geldi sonra tamamen kesildi kanama bugun tam yumurtlama gunumdu kan geldi ovulasyon kanamasi da deniyormus sanırım oyle biseydir insallahVücudun yeni bir duruma alışıyor sonuçta
Ya bisey soylerken cok utaniyorum inanin :) o yumurtlama kanaması nasıl bisey bide bizim hergun oluyor iliski acaba bi zarari olurmu yada gebelige bi engeli olur mu? Biz kanama gelince çok korktuk hatta esim ağladı suçlu hissetti niye boyle oldu diye
Aynen benimde ilk gun pedi dolduracak kadar kanamam olmuştu:) peki bu ovulasyon döneminde kanama iliski sırasında mı oluyorYaa ne tatlı çiftsiniz :) korkmuş senin için :) canım bazı kadınlarda yumurtlama kanaması olur. 2-3 damla birşey gelir açık kırmızı pembemsi. Bu iyi birşey yumurtladığını anlarsın, hamilelik istiyorsan ona göre ilişki yaşarsın. Yeni evlisiniz hergün olması normal yeni evliyken günde 3-4 yapanlar var. Sadece arkadaşın dediği gibi kızlık zarından da olabilir bu kanama buda korkulacak bişey değil. Benim kızlık zarım bozulduğunda pedi dolduracak kadar kanamam oldu 2gün ilişki yaşamadım iyileşmesi için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?