Sorunlarim var sana birakiyorum diyen erkek

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaslar
Erkek arkadsim mdj atti. Sorunlsri varmis ailevi is vs. Sen bu durimdan sikilirsin gidisat seni yorabilir. Cok uzgunum ama durumumm bu..kaldiramayabilirsin sana birakiyorum dedi. Ayrilil bahanesi mi sizce?

Bu da bir klişe esasında.
Büyük olasılıkla başka biri var ve seni arayıp sormayacak sen aradığında açmayacak
Şimdiden bahaneyi hazır etmiş :
ailevi sorunlar (!)
Eğer hesap sormaya kalkarsan da ben sana demiştim ailevi meseleler yasiyorum diyecek.
Gönder gitsin.

Herkesin kendine göre sorunu var. Evli olsanız, her sorununda böyle mi davranacak?

Eğer ailevi sorunları ciddi anlamda fazlaysa uzak dur. Eşimin ailesi de sorunlu. Önceleri yakın otururduk, her kavgada, her sorunda gece gündüz demez arar çağırırlardı. Artık eşimin telefon sesini bir yerde bile duysam, stresten çarpıntım oluyordu. Şimdi Allah dan uzağız kafamız rahat.

brnimde sorunlarım var. bu yüzden hayatıma birini almaktan bi yandan çok çekiniyorum. çekiniyprum derken korkuyorum anlamında. yoksa utandığımdan değil.
ama sevgilim olursa ve onu seviyosam o da beni seviyosa böyle cümle kurmam. çok saçma. ama zaten erkekler korkak :)

Seni düsündügü yok.

Bence kendisi sorunlarim var seninle ugrasamam vakit ayiramam demek istemis.

Tabii gercekten sorunlari varsa...

Oo sen ona sorun mu diyorsun benim tefecilere borcum var peşimdeler hatta senin de sevgilim olduğunu biliyorlar gördükleri yerde topuğumuza sıkacaklarmış. Seni bulamazsak sevgiline sıkarız dediler bende malatyaya halamlara gidiyorum bi süreliğine. Kendine dikkat et derdim ben olsam madem öyle az yusuf yusuf olsun lavuk

Bir sorunum varsa bunu en önce sevgilimle paylaşmak, onun omuzunda teselli bulmak isterim. Onun da aynı şeyi istiyor olmasını beklerim. İnsan önce sevdiği insandan destek bulmak ister.
Sevgiliniz bahane bulmuş sadece. Sorunlarım var az ötede dur diyorsa yol vermek lazım.

Merhaba arkadaslar
Erkek arkadsim mdj atti. Sorunlsri varmis ailevi is vs. Sen bu durimdan sikilirsin gidisat seni yorabilir. Cok uzgunum ama durumumm bu..kaldiramayabilirsin sana birakiyorum dedi. Ayrilil bahanesi mi sizce?

Baya bahane. Sorunlarım var kaldıramazsın sana bırakıyorum nedir. Herkesin sorunu var ve çoğu sorun sevdiğin arkandayken hafifleyedebiliyor. Bence ayrılamamış sen ayrıl o vicdan yapmasın diye tüm sorumluluğu sana yüklemiş.

Ben tamam dedim zaten kendisine. Kabul ettim ayriligi ama daha 2 gun once gorustuk. Bari insan 1-2 hafts gorusmez arayi sogutur. Sok oldum cidden :s

Bahane herkesin sorunları var. Beyimiz başkasından hoşlanıyor o olursa onla devam edecek olmazsa size geri dönecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…