- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Bahane herkesin sorunları var. Beyimiz başkasından hoşlanıyor o olursa onla devam edecek olmazsa size geri dönecek.
Suphelendigim pek bisey olmadi. Ama bence baskasi var. Malum erkekler yenisini bulmadan pek ayrilmiyor.
Seni üzmek istemem ama bencede var. Hatta bence planını bile yapmış. Dicek ki ben geçmişte sana sordum sen şansını ayrılmaktan yana kullandın, işte falanca kişi yanımda oldu. Ayrıl ne hali varsa görsün. Rabbim aşılamıcak sorun vermesin erkek arkadaşın saçmalamış.
Cnm inan uzulmedim. Cunki bana da yenisini buldu da boyle yapti gibi gelio. Bir de baskalarinin fikrini almak istedim. Sorununu anlatmio genel dio. Detayli anlatsa bahane degil derdim. Is aile vs. Diye ustu kapali soyledi bahane oldugunu anladim
Merhaba arkadaslar
Erkek arkadsim mdj atti. Sorunlsri varmis ailevi is vs. Sen bu durimdan sikilirsin gidisat seni yorabilir. Cok uzgunum ama durumumm bu..kaldiramayabilirsin sana birakiyorum dedi. Ayrilil bahanesi mi sizce?
Benim icin sorun degil yanındayım de bakim ne diyecek
Benim icin sorun degil yanındayım de bakim ne diyecek
Oo sen ona sorun mu diyorsun benim tefecilere borcum var peşimdeler hatta senin de sevgilim olduğunu biliyorlar gördükleri yerde topuğumuza sıkacaklarmış. Seni bulamazsak sevgiline sıkarız dediler bende malatyaya halamlara gidiyorum bi süreliğine. Kendine dikkat et derdim ben olsammadem öyle az yusuf yusuf olsun lavuk
Bgn gunduz msj atti. Ben de kabul ettim ayriligi. Yanindayim deme sansim yok maalesef
X şehir demeye üşendim malatya bi çekti beni ksdksdniye malatya? fgfagga
Oldu o zaman görüşürüz deseydiniz keskeMerhaba arkadaslar
Erkek arkadsim mdj atti. Sorunlsri varmis ailevi is vs. Sen bu durimdan sikilirsin gidisat seni yorabilir. Cok uzgunum ama durumumm bu..kaldiramayabilirsin sana birakiyorum dedi. Ayrilil bahanesi mi sizce?
Ama sorunlar bahane degil mi sizce?
Yalan bence de
Ama sonuc olarak sana ayril git iste beni ugrastirma yazmis
Duzgun bir adam en azindan cagirir, bir yerde konusur bitirecek cesarete sahip olurdu. Bu adamda o da yok.
Hiç şüphesiz başkası var.
Yaşadım, ordan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?