Duygusal birsey degilse neymis? Supheyle yasamak zor. Engelleseniz ne olacak ayni sirkette degiller mi?Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
Okunmamis mesaj kadin arkadasindan miydi?instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım.
Mesajin iceriginde ne yaziyordu?mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı.
Samimi bir arkadaşlık kurdu gibi geliyor ama emin olamıyorum ki. Çünkü sadece kadının tamam peki yazdığını gördüm ama 2 hafta arayla adını görmek midemi bulandırdı . Midem hala bulanıyor . Ne olabilir inanın bilmiyorum. Bir mantıklı kalıba sokmaya çalışıyorum sokamıyorum. Kalbim sıkışıyor resmen. Bana gereksiz bir endişede bulunduğumu mesajlaştığını ama duygusal hiçbir şey yaşamadığını isterse yüzleşebileceğini vs vs işte bilmiyorum kiDuygusal birsey degilse neymis? Supheyle yasamak zor.
Seni rahatsız eden ne varsa engelleyebilirsin demişti daha önce o yüzden dedi. İçerik te başk birşey yoktu ki sadece tamam peki cümlesini gördüm benOkunmamis mesaj kadin arkadasindan miydi?
Mesajin iceriginde ne yaziyordu?
Tam anlatamamissiniz sanirim bu sekilde birsey anlasilmiyor
Al engelle dedigi kisi is arkadasiysa ve aralarinda birsey yoksa neden engelle vs desin ki?
Profilinde sizinle fotosu var mi esinizin?Seni rahatsız eden ne varsa engelleyebilirsin demişti daha önce o yüzden dedi. İçerik te başk birşey yoktu ki sadece tamam peki cümlesini gördüm ben
Adam yalan söylüyor.Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
Neye tamm peki, neden sildi msjları?Seni rahatsız eden ne varsa engelleyebilirsin demişti daha önce o yüzden dedi. İçerik te başk birşey yoktu ki sadece tamam peki cümlesini gördüm ben
Whatsupta var instegramda yokProfilinde sizinle fotosu var mi esinizin?
Bu cümlenin Türkçe anlamı ne tam olarak?Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum.
Ben mesajlarını okuduğum için siliyor sürekli ben kıskanç bir insanım kadınlarla yazışması beni rahatsız ediyor o yüzden hep sildiğini biliyorumNeye tamm peki, neden sildi msjları?
Dikkatli olun herşeye direk boşan falan yazilmasina katilmiyorum.Sonuca varmak lazim önce uyanik olun illaki yapiyorsa birşeyler yine açik vericektir biryerlerde fevri davranmayin bir anda ortada birsey varsada elinde delil olmasi lazim.Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
Hayır hem cinsellik anlamında hiç bir sorunumuz yok hem de bana davranışlarında en ufak değişiklik yokBir insan iş arkadaşı ile neden instagram üzerinden mesajlaşır ki?Bir tuhaflık var gibi, takipte kalın ama fazla üzerine gitmemeye çalışın.Hâl ve hareketkerinde de herhangi bir değişim var mı eşinizin?
Ne alaka okunmuş msj zaten okunmuştur, neden silinsin ki?Ben mesajlarını okuduğum için siliyor sürekli ben kıskanç bir insanım kadınlarla yazışması beni rahatsız ediyor o yüzden hep sildiğini biliyorum
Sizce bu normal bi durum mu?Ben mesajlarını okuduğum için siliyor sürekli ben kıskanç bir insanım kadınlarla yazışması beni rahatsız ediyor o yüzden hep sildiğini biliyorum
Ikinizin oldugu bi fotoyu paylasin bakalim hikayede vs ne tepki verecek o kadar rahat olacak miWhatsupta var instegramda yok
Ben de boşanmak istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum ama bir gaflete düşmüş ve arkadaşlık etmiş gibi. Cinsel anlamda birşey paylaştığını asla düşünmüyorum. Ama tahminimce bir arkadaşlık etti. Ve bu iş arkadaşından daha öte bir arkadaşlık çözemedim ve çok bunalımdayım. Ben engelle dedikten sonra hiçbir şekilde ne aramış ne de tekrar eklemişDikkatli olun herşeye direk boşan falan yazilmasina katilmiyorum.Sonuca varmak lazim önce uyanik olun illaki yapiyorsa birşeyler yine açik vericektir biryerlerde fevri davranmayin bir anda ortada birsey varsada elinde delil olmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?