Sorunlarımı çözemiyorum nolur fikir verin

Mesela az önce gene tartışma yaşadık ve benim çok bunalttığımı söylemeye başladı

Böyle hayat geçmez ki ama çok zor, ebeveyni değil eşisiniz sürekli takip edemezsiniz. sizi kaybetmek istemiyor ve seviyorsa sizi şüpheye düşürecek hareketler yapmamalı tabi sizin kıskançlık seviyeniz de önemli.

Ben diyorum ki ona whatsup var ordan yazış ben de göreyim niye özellikle İnstegram . Bana ikisini hiç ayırt etmediğini nereden mesaj gelirse oradan cevap verdiğini söylüyor ama İnstehram beni çok rahatsız ediyor . Bence çok uç noktada kıskanç değilim ama eşimin herhangi bir iş arkadaşı ile iş dışı arkadaşlıkk yapmasından rahatsız olurum

duygusal yaklaşım olmadıysa ne oldu diye sorun bu şüpheyle ben yaşayamam şahsen. ama lütfen kıskançlık konusunda kendinizi törpüleyin yoksa hep böyle saklamak zorunda kalacak ve siz de şüphelenip çok basit şeyleri bile dert edineceksiniz

Sordum bana dediği şu birşey görsek birbirimize zaman zaman atıyorduk. İşle ilgili birileri hakkında konuşma, komik videolar atma vs

Eşim emlak işleriyle de ilgileniyor dediğine göre bu kadının emlakları varmış açıkçası arasını iyi tutup arsa marsa alma gibi şeyler de düşündüm dedi. Bana çok kötü geliyor ama o diyor ki ben duygusal bir mesaj atmadım ki niye bu kadar abartıyorsun

bundan sonra silmene gerek yok derdim ben olsam ama siz bilirsiniz, bu sayede konuşmaların boyutunu anlamak daha rahat olur

bundan sonra silmene gerek yok derdim ben olsam ama siz bilirsiniz, bu sayede konuşmaların boyutunu anlamak daha rahat olur
Söylüyorum silme diye ama sorun çıkarma ihtimalimi görüyor o yüzden kafasını ağrıtmak istemiyor kendileri gene siler eminim yanlış şunu diyor sen beni uyardıktan sonra hiçbirşejişde görüşmedim eklemedim konuşmadım. İnstegram fotomu istersen değiştirelim ama attık şu olayı önüme getirip durma diyor ve bugün ciddi anlamda çok kızdı çünkü 2 aydır 15-20 kez kavga ettik bu olay yüzünden

Ay konu önüme düştü tekrar yazmak istedim. Konuyu sürekli açmak aklına karpuz kabuğu sokmak gibi oluyor. Sürekli hatırlatırsanız bu kez daha çok aklına gelmeye başlayacak. Bence biraz rahat bırakın ve eşinize inanın. Bir şey varsa zaten karşınıza çıkacaktır. Sürekli önüne sürerek soğuma durumu olacak aranızda

Silinen instagram mesajlarını bulabilsem zaten herşey ortaya çıkacak ama öyle bir şey bulamadım
Dediğimi deneyin bir,çok eski mesajlar bile gelebiliyor, Instagramin dilini İngilizceye çevirin,sonra tekrar Türkçe'ye çevirin, ben kendimde denedim eski mesajlar dönmüştü

Dediğimi deneyin bir,çok eski mesajlar bile gelebiliyor, Instagramin dilini İngilizceye çevirin,sonra tekrar Türkçe'ye çevirin, ben kendimde denedim eski mesajlar dönmüştü
Şimdi denedim ama hiçbir değişiklik olmadı mesajlara aynı mesajlar silinenler gelmedi

Sağ altta Profile tıklayın, sağ üstte üç çizgi çıkıyor ona tıklayın, en üstte ayarlar ve gizlilik var ona tıklayın, aşağılara doğru dil seçeneği var orayı tıklayıp dili ingilizceye çevirin, sonra tekrar Türkçe'ye çevirin

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-25-21-58-19-910_com.instagram.android.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 31
Madem önemsiz bu mesajlar neden siliniyor hakkaten..

Aynısını yaptım ama sildiğim mesajlar geri gelmedi

Kadına yazacağım ve soracağım deseydiniz belki o zaman itiraf ederdi korkudan. Bence açığa birseyler çıkar diye ödünüz kopuyor sevdiğiniz için görmek istemiyorsanız meseleyi kapatın bir dolaplar dönmüş gibi.
Konuyu demlendirip durmayın öyleyse deşmeyin engellediyseniz.

İçerik öyleyse yüzeysel değil cinsel şeyler gibi geldi silmezdi o halde. Siz öyle yapsanız ne hissederdi acaba bir sorun bunu. Flortlesmesi bile aldatmak değil mi? Evli barklı adam gözünüz doysun be. Evliller biz bekarlardan beter bekar hayatını özlüyorlar galiba.

Aynen öyle.flörtleşmeyi aldatma saymıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…