Ben okuyamadan siliyor işteNe alaka okunmuş msj zaten okunmuştur, neden silinsin ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okuyamadan siliyor işteNe alaka okunmuş msj zaten okunmuştur, neden silinsin ki?
Onu kaybetmemek icin iyi davraniyormus ama sonra dayanamayip birgun sonra basina kakmaya basliyormus yine.Bu cümlenin Türkçe anlamı ne tam olarak?
senin kafanda ki soru işaretlerin kaldırmak için öyle demiş ama bu tabı onu aklamaz takip et üstüne gitmeEşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
İletişime devam etmediğine çok eminim benim sorunum geçmişte yaptığı bu şeyi ben nasıl hazmedeceğim ve yapmamış olma ihtimali de olabilir mi. O kadar dua ediyorum ki sadece normal boyutta görüşme yapmış olsun diye . Sevmesem zaten zorlamam onu anlamaya da çalışmam. Ya da tekrar görüşmeye çalışsa başka boyutlara geçse olay ya da cinsellikte azalma olsa benle ilgilenmese kesinlikle daha farklı olurdu ama hiçbir farklılık yok. Be biz gerçekten iyiydik. Benim fotoğraf paylaşmamdan ya da onun olduğu yerlere habersiz gitmemden onu ansızın aramamdan rahatsız olmadı hiçbir zamanÇok özür dilerim ama “duygusal bir şey değil” demek erkekler için “tek gecelik bir şeydi” demek anlamına geliyor sanki. Ama olay duygusala dönüşmese mesajlaşma boyutuna geçilmez ki.
Umarım ciddi boyuta geçemeden görmüşsünüzdür ve eşiniz de yanlışından dönmüştür. Tabii siz bu durumu nasıl hazmedebilirsiniz işin o kısmı biraz zor gibi.
Ancak ilişki bazında bir şey yaşamışlarsa engelle de dese, iş arkadaşı olmasalarda evde olmadığı zamanlarda iletişime devam edebilir![]()
Cinsel anlamda bir şey olup olmadığını nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca aldatmak sadece cinsellik yaşamakla olmuyor. Flört etmek bile aldatmaya giriyorkenBen de boşanmak istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum ama bir gaflete düşmüş ve arkadaşlık etmiş gibi. Cinsel anlamda birşey paylaştığını asla düşünmüyorum. Ama tahminimce bir arkadaşlık etti. Ve bu iş arkadaşından daha öte bir arkadaşlık çözemedim ve çok bunalımdayım. Ben engelle dedikten sonra hiçbir şekilde ne aramış ne de tekrar eklemiş
Tahmin ediyorum yapmadığını ama flört etmesi bile bana iğrenç geliyor onu atamıyorum zaten o yüzden sizden fikir bekliyorum nasıl atlatabilirim ben nasıl çözeceğim kafam hiç yerinde değilCinsel anlamda bir şey olup olmadığını nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca aldatmak sadece cinsellik yaşamakla olmuyor. Flört etmek bile aldatmaya giriyorken
Zaten aldatan bir daha yapacaktır. O yüzden şimdilik sadece gözlemleyin. Ve mümkünse şüphelendiğinizi belli etmeyin. Her şey normalmiş gibi davranın. Kolay değil ama bir şey varsa, zamanla illa ki ortaya çıkacaktır.Tahmin ediyorum yapmadığını ama flört etmesi bile bana iğrenç geliyor onu atamıyorum zaten o yüzden sizden fikir bekliyorum nasıl atlatabilirim ben nasıl çözeceğim kafam hiç yerinde değil
Sizde erkeklerle samimi olup mesajlaşmaya başlayın, eşiniz size ne yapmanız gerektiğini fili olarak gösterir. Bir erkek suçu olmayan hiçbir konuyu ne gizleyip saklamaya çalışır ne de bu kadar alttan alır. Kaldı ki madem böyle birşey yok, rezil olur kadına bunu nasıl göze alacak. Bir erkek bu konuda seni yüzleş dediğinde bende ters etki yapıyor. Zira normal bir erkek arkadaşımın eşi bu suçlama ile benle konuşsa arkadaşımında eşinin de canına okurum.Samimi bir arkadaşlık kurdu gibi geliyor ama emin olamıyorum ki. Çünkü sadece kadının tamam peki yazdığını gördüm ama 2 hafta arayla adını görmek midemi bulandırdı . Midem hala bulanıyor . Ne olabilir inanın bilmiyorum. Bir mantıklı kalıba sokmaya çalışıyorum sokamıyorum. Kalbim sıkışıyor resmen. Bana gereksiz bir endişede bulunduğumu mesajlaştığını ama duygusal hiçbir şey yaşamadığını isterse yüzleşebileceğini vs vs işte bilmiyorum ki
Ee o zaman daha kötü neden okunmasını istemesin ki.Ben okuyamadan siliyor işte
Tahminimce en kötü senaryo flörtleşti. Beğendiği şeyleri attı gülüştü vs. Yani onla mesajlaşmak hoşuna gitti. Ama bunun da hata olduğunu bir daha böyle birşey bu ya da başka bir kadınla görürsem onu affetmeyeceğimi söyledim. Öyle birşeyim yok diyor . Ben kimseyle duygusal birşey görüşmedim evet mesajlaştım ama duygusal bir içerik asla olmadı. Rahatsız olduğun için Bir daha mesajlaşmam dedi gerçekten de görmedim o olaydan sonra ama çok yeni daha 2 ay oldu bu olalı. Ben kafamdaki soruları atamıyorum çıldırtıyor onun biriyle instagramda yazışmış olmasıZaten aldatan bir daha yapacaktır. O yüzden şimdilik sadece gözlemleyin. Ve mümkünse şüphelendiğinizi belli etmeyin. Her şey normalmiş gibi davranın. Kolay değil ama bir şey varsa, zamanla illa ki ortaya çıkacaktır.
Eşinizi çok sevdiğinizi vurguluyorsunuz, iletişime geçmediğine de eminseniz kendinizi yıpratmayın. İlişkinizi de yıpratmayın ama takipte kalın. Eğer yanlış yapıyorsa açık verecektir.İletişime devam etmediğine çok eminim benim sorunum geçmişte yaptığı bu şeyi ben nasıl hazmedeceğim ve yapmamış olma ihtimali de olabilir mi. O kadar dua ediyorum ki sadece normal boyutta görüşme yapmış olsun diye . Sevmesem zaten zorlamam onu anlamaya da çalışmam. Ya da tekrar görüşmeye çalışsa başka boyutlara geçse olay ya da cinsellikte azalma olsa benle ilgilenmese kesinlikle daha farklı olurdu ama hiçbir farklılık yok. Be biz gerçekten iyiydik. Benim fotoğraf paylaşmamdan ya da onun olduğu yerlere habersiz gitmemden onu ansızın aramamdan rahatsız olmadı hiçbir zaman
Bu duyguyu nasıl atacağım üzerimden kendimi çok kötü hissediyorumKonu sahibi elinde delil niteliğinde bir kanıt yok madem ona inanmış gibi yap gizliden takip et. Ama aldatma gibi birşey olursa arkanıza bakmadan ondan ayrılacağınızın affetmeyeceğinizin bilincinde olsun.
İletişim kurmuş ama duygusal olup olmadığından emin değilim ki elimde kanıt yok sadece “tamam peki “ yazmış kadın. Ben başka birşey göremedim ama midem ağrıyor resmen bu durumdanEşinizi çok sevdiğinizi vurguluyorsunuz, iletişime geçmediğine de eminseniz kendinizi yıpratmayın. İlişkinizi de yıpratmayın ama takipte kalın. Eğer yanlış yapıyorsa açık verecektir.
psikolojik yardım alın yada eşinizle beraber çift terapistine gidin. içine atma tek başına halletmeye zorlama kendini.Bu duyguyu nasıl atacağım üzerimden kendimi çok kötü hissediyorum
Hic saklamiyor olsa mesajlari silmezdi siz okumayasiniz diyeSosyal medyasındaki herhangi birini çıkarmamdan rahatsız olmadı. Akşamları benle yatakta yatarken sürekli yanımda İnstegram ve sosyal medyalara giriyor ve benim yanımda ona bakmamdan hiç rahatsız olmuyor. Mesajları yanımda açıyor hep böyleydi hiç saklamadı