Sorunlarımı çözemiyorum nolur fikir verin

İletişim kurmuş ama duygusal olup olmadığından emin değilim ki elimde kanıt yok sadece “tamam peki “ yazmış kadın. Ben başka birşey göremedim ama midem ağrıyor resmen bu durumdan
Ne konuda konusmus ki kadin peki tamam diye bitirmis
Madem herseyi ortada neden mesajlari siliyor? Madem iliskiniz guzel neden hic fotonuz yok instada? Cok pasif davraniyorsunuz malesef

Sizi anliyorum silmek istememeniz normal. Ama her seyi silip "tamam peki" yi birakmasi bana pek normal gelmedi. Söyle bi dusununce bence herkes bunun icin "normal bir sey ya" demek yerine garip bir sey oldugunu dusunur, cunku baska hic bir mesaj yok sadece "tamam peki" yazisi var ve bu kadinla daha önce de konusmalarini görmüssünüz. Isle ilgili bir durum olsa neden her seyi silsin ki? Ben sahsen gizlemem gerekmeyen seyleri saklamam, arkadaslarimla ders hakkinda konustugum seyler durur. Bu mantikla dusunuyorum sahsen ben sizin icin de.

Ayrilmak istememenizi bunu unutup devam etmenizi de anliyorum. Ama maalesef ki bir kere aklina karpuz kabugu girmis bir insan tekrarini edecektir bana göre. Bu sadece bu konu icin de gecerli degil, diger her konular da dahil. Özellikle görmezden gelinirse "neyse, bir sekilde toparlarim" denmeye devam edilir.

Benim bir kuzenim var, esini aldatti. Aile büyüklerimiz devreye girdi ve kadinla artik konusmadigina ikna etti herkesi. 1-2 sene sonra kadin tekrar piyasaya cikti. Kuzenimin düzelmeyecegi asikar, hic bir seyi sallamiyor keyfine baktigi belli.

Sizde erkeklerle samimi olup mesajlaşmaya başlayın, eşiniz size ne yapmanız gerektiğini fili olarak gösterir. Bir erkek suçu olmayan hiçbir konuyu ne gizleyip saklamaya çalışır ne de bu kadar alttan alır. Kaldı ki madem böyle birşey yok, rezil olur kadına bunu nasıl göze alacak. Bir erkek bu konuda seni yüzleş dediğinde bende ters etki yapıyor. Zira normal bir erkek arkadaşımın eşi bu suçlama ile benle konuşsa arkadaşımında eşinin de canına okurum.
Bence öyle bir sey varsa bile aynisini yaparak öc almaya calisilmamali. Bu kisinin karakterinin düsük oldugunu gösterir bana göre. Varsa illa ki ortaya cikacaktir, kadin da ona göre kendini geri ceker eger isterse. Ama ayni tavri yapmanin ona bi getirisi olacagini dusunmuyorum. Aksine daha cok zarar verir kendisine.

mesajlar instagramda mıydı,
eşinizin instegramını ayarlardan önce dilini ingilizce yapın, sonra tekrar türkçeye çevirin, eski mesajlar geliyor, hepsi gelmese bile bir kaç bir şey gelebilir, deneyin derim,
eğer whatsapta yazıştılar ise, whatsapı silin tekrar yükleyin, son yedeklendiği tarihteki mesajlar gelir

Ben de boşanmak istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum ama bir gaflete düşmüş ve arkadaşlık etmiş gibi. Cinsel anlamda birşey paylaştığını asla düşünmüyorum. Ama tahminimce bir arkadaşlık etti. Ve bu iş arkadaşından daha öte bir arkadaşlık çözemedim ve çok bunalımdayım. Ben engelle dedikten sonra hiçbir şekilde ne aramış ne de tekrar eklemiş
Dedigim gibi uyanik olun her zaman belkide birseyler yapmak isteyib vazgecmistir yada tam tersi yapmadi hicbisey zaten asla gizli kalmiyor boyle olaylar eninde sonunda ortaya çikiyor.Bu tur dusuncelere kendinize zarar vermeyin yada esinize aranizi bozmayin hicbisey olmamis gibi hayatiniza devam edin ama tabiki dikkatli olun.

eğer işle ilgi vs ise niçin sildi mesajları,
benim whatsapımda tonla mesaj var, gerek iş arkadaşlarım gerekse iletişime geçtiğim iş yaptığımız firmalarla, hiç silme gereği duymadım, çünkü hep işle ilgili

Sizi anliyorum silmek istememeniz normal. Ama her seyi silip "tamam peki" yi birakmasi bana pek normal gelmedi. Söyle bi dusununce bence herkes bunun icin "normal bir sey ya" demek yerine garip bir sey oldugunu dusunur, cunku baska hic bir mesaj yok sadece "tamam peki" yazisi var ve bu kadinla daha önce de konusmalarini görmüssünüz. Isle ilgili bir durum olsa neden her seyi silsin ki? Ben sahsen gizlemem gerekmeyen seyleri saklamam, arkadaslarimla ders hakkinda konustugum seyler durur. Bu mantikla dusunuyorum sahsen ben sizin icin de.

Ayrilmak istememenizi bunu unutup devam etmenizi de anliyorum. Ama maalesef ki bir kere aklina karpuz kabugu girmis bir insan tekrarini edecektir bana göre. Bu sadece bu konu icin de gecerli degil, diger her konular da dahil. Özellikle görmezden gelinirse "neyse, bir sekilde toparlarim" denmeye devam edilir.

Benim bir kuzenim var, esini aldatti. Aile büyüklerimiz devreye girdi ve kadinla artik konusmadigina ikna etti herkesi. 1-2 sene sonra kadin tekrar piyasaya cikti. Kuzenimin düzelmeyecegi asikar, hic bir seyi sallamiyor keyfine baktigi belli.
Bazi insanlar mesaj saklamaz siler mesela ben öyleyim mesaj saklamayi sevmiyorum ekran karmakarişik gozukuyor gozume hep temiz olsun istiyorum.Her insan mesaj sildi diye aldatiyo demek degilki bunun uzerinden kesin bu adam seni aldatiyor boşan diyemeyiz.Işle ilgili konuşma illaki ola bilir telefonda benim eşimde işinden dolayi konuşuyor kendimde goruyorum zaten ama sizli bizli falan haddi aşmadan zaten çogu evli onlarda bende kendilerini taniyorum iş yerine gitmişligim çok.Aldatan erkek herturlu kendini belli edecek sonunda çok gizleyemez aldatdigindanda emin olub delilleri almak lazim önce fevri davranmak zarardan başka birşey degil.Boşanicaksa elinde sağlam birşey olsunki kendinede çoçugunada birşeyler alsin bu adamdan.

Bence öyle bir sey varsa bile aynisini yaparak öc almaya calisilmamali. Bu kisinin karakterinin düsük oldugunu gösterir bana göre. Varsa illa ki ortaya cikacaktir, kadin da ona göre kendini geri ceker eger isterse. Ama ayni tavri yapmanin ona bi getirisi olacagini dusunmuyorum. Aksine daha cok zarar verir kendisine.
Öc almasını belirtmek için öyle demedim zaten. Soruyorlar ya böyle konuda ne yapayım diye. İroni için yazdım. Ben bir kadının eşinin kendisi yaptığında vereceği tepki neyse onu vermesi gerektiğini düşünüyorum . Konu sahibi yapsa vereceği tepki az çok belli.

Mesajların içeriğini sordunuz mu? Eğer başka kadın iş arkadaşı yoksa normal şekilde bi mesajlaşma olmuş siz okuyup rahatsız olmayın diye de silmiş olabilir. Emin olmak için olayı aştığınızı gösterip gizlice takip etmeniz olmalı. Eğer bir şey varsa mutlaka bir şekilde iletişimi geçeceklerdir

mesajlar instagramda mıydı,
eşinizin instegramını ayarlardan önce dilini ingilizce yapın, sonra tekrar türkçeye çevirin, eski mesajlar geliyor, hepsi gelmese bile bir kaç bir şey gelebilir, deneyin derim,
eğer whatsapta yazıştılar ise, whatsapı silin tekrar yükleyin, son yedeklendiği tarihteki mesajlar gelir
Silinen instagram mesajlarını bulabilsem zaten herşey ortaya çıkacak ama öyle bir şey bulamadım

Mesajlari silmeseydi problem yok derdim, ama Mesajlarin silinmesi beni de killandirirdi yalan yok

Mesajların içeriğini sordunuz mu? Eğer başka kadın iş arkadaşı yoksa normal şekilde bi mesajlaşma olmuş siz okuyup rahatsız olmayın diye de silmiş olabilir. Emin olmak için olayı aştığınızı gösterip gizlice takip etmeniz olmalı. Eğer bir şey varsa mutlaka bir şekilde iletişimi geçeceklerdir
Evet ben rahatsız olmayım diye dedi

İşle de ilgili konuştuk normal de konuştum ordan burdan konuları ama duygusal içerikli hiçbirşey konuşmadım dedi

insanlar iş arkadaşlarıyla mesajlaşabilir yani neden bu kadar büyütüyorsunuz?
ben 4,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum, burda aile gibi olduk, birbirimize komik videolar gönderiyoruz erkek kız karışık gruplara, ya da küçük çocuğu olan arkadaşımla yanyanayken bile instagramdan bişeyler atıyoruz, keza eşim de öyle iş arkadaşlarıyla samimi bi ortamları var, mesajlaşırlar... ancak eşinize güvenmiyorsanız bu tarz şeyleri sorun edersiniz.
eşinizi iş yerinde ziyaret edin, kadını bi tanıyın, ölçün tartın, havadaki elektrikten bile anlarsınız.

insanlar iş arkadaşlarıyla mesajlaşabilir yani neden bu kadar büyütüyorsunuz?
ben 4,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum, burda aile gibi olduk, birbirimize komik videolar gönderiyoruz erkek kız karışık gruplara, ya da küçük çocuğu olan arkadaşımla yanyanayken bile instagramdan bişeyler atıyoruz, keza eşim de öyle iş arkadaşlarıyla samimi bi ortamları var, mesajlaşırlar... ancak eşinize güvenmiyorsanız bu tarz şeyleri sorun edersiniz.
eşinizi iş yerinde ziyaret edin, kadını bi tanıyın, ölçün tartın, havadaki elektrikten bile anlarsınız.
Sorun mesajlasma degil ki mesajlari silmesi acaba icerigi ne ki mesajlarin siliyor hissi uyandiriyor insanda

Her yerden mesajlarını siliyor hep siliyor sadece o kadını değil
Birde diyorsunuz benden birsey saklamiyor. Sakliyormus iste adam bir insan neden surekli mesajlarini siler ki?

İşle de ilgili konuştuk normal de konuştum ordan burdan konuları ama duygusal içerikli hiçbirşey konuşmadım dedi
Hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence inanabilirsiniz ya takipte kalın. Sürekli kafanızda olacak konu ama eğer bir halt yiyorsa böylesine seven bi kadını kendi kaybeder sizin bi kaybınız olmayacak kendinize güvenin. Takipte kalın.

Birde diyorsunuz benden birsey saklamiyor. Sakliyormus iste adam bir insan neden surekli mesajlarini siler ki?
Saklamıyor derken ben evdeyken çoğunlukla yanındayım. Telefonuna sürekli mesaj arama geliyor ama şimdiye kadar hiçbir rahatsızlık verici bir mesaj ya da çağrısı olmadı. Dışarda geçirdiği sürelerde de ansızın yanına gittiğim durumlar oldu hiç farklı bir duruma rastlamadım sadece mesajlaşınca siliyor ne yazarsa yazsın o durum beni de rahatsız ediyor ama değiştirmedi

Hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence inanabilirsiniz ya takipte kalın. Sürekli kafanızda olacak konu ama eğer bir halt yiyorsa böylesine seven bi kadını kendi kaybeder sizin bi kaybınız olmayacak kendinize güvenin. Takipte kalın.
Hareketlerinde hiçbir değişiklik yok ilgisinde artış ya da azalış da yok. Yani dikkatimi çeken hiçbir farklılık yok. Benle vakit geçirmeyi de seviyor zaten o yüzden yediremiyorum buna rağmen birşeyler yapmış mıdır diye kafamı bunaltan sorular bunlar

Back
X