Sorunlarımı çözemiyorum nolur fikir verin

Hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence inanabilirsiniz ya takipte kalın. Sürekli kafanızda olacak konu ama eğer bir halt yiyorsa böylesine seven bi kadını kendi kaybeder sizin bi kaybınız olmayacak kendinize güvenin. Takipte kalın.
Kafamdan nasıl atarım bunu daha önce de başka bir sıkıntımdan dolayı psikoloğa gittim ama hiç faydasını görmedim kendimi nasıl telkin edip normal hayatıma dönebilirim

sadece mesajlaşınca siliyor ne yazarsa yazsın o durum beni de rahatsız ediyor ama değiştirmedi
ben de böyleyim hiç mesaj tutmam annem olsun en yakın arkadaşım olsun eşim olsun hemen silerim mesajları. Bu karşı tarafı rahatsız edebilir doğru ama alışkanlık bazen ne ara sildim filan diyorum elim öyle alışmış ki

insanlar iş arkadaşlarıyla mesajlaşabilir yani neden bu kadar büyütüyorsunuz?
ben 4,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum, burda aile gibi olduk, birbirimize komik videolar gönderiyoruz erkek kız karışık gruplara, ya da küçük çocuğu olan arkadaşımla yanyanayken bile instagramdan bişeyler atıyoruz, keza eşim de öyle iş arkadaşlarıyla samimi bi ortamları var, mesajlaşırlar... ancak eşinize güvenmiyorsanız bu tarz şeyleri sorun edersiniz.
eşinizi iş yerinde ziyaret edin, kadını bi tanıyın, ölçün tartın, havadaki elektrikten bile anlarsınız.
Evet onları da dedi. Aynı ilçede çalışıyoruz biriyle alakalı birşey oldu bir haber oldu atıyorduk birbirimize dedi. İlla duygusal olmasına gerek yok ki ve sildim evet çünkü onları da görsen sorun edeceğini biliyordum o yüzden sildim dedi. Yani birşey konuşmadık falan diye inkar etmiyor. Söylüyor yazıştığı ı birbirlerine olayları haberleri attıklarını ama duygusal birşey olmadığını defalarca söyledi

Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
Sizi üzmek istemem ama eşiniz eğer o kadınla işle ilgili ya da normal arkadaşlık boyutunda yazismis olsaydı size mesajları okuturdu ve engellemenizi de istemezdi, kadının yazacaklari sizi rahatsız edeceği için engelletmis kadını çok bariz

Tahminimce en kötü senaryo flörtleşti. Beğendiği şeyleri attı gülüştü vs. Yani onla mesajlaşmak hoşuna gitti. Ama bunun da hata olduğunu bir daha böyle birşey bu ya da başka bir kadınla görürsem onu affetmeyeceğimi söyledim. Öyle birşeyim yok diyor . Ben kimseyle duygusal birşey görüşmedim evet mesajlaştım ama duygusal bir içerik asla olmadı. Rahatsız olduğun için Bir daha mesajlaşmam dedi gerçekten de görmedim o olaydan sonra ama çok yeni daha 2 ay oldu bu olalı. Ben kafamdaki soruları atamıyorum çıldırtıyor onun biriyle instagramda yazışmış olması
Ne konuşmuşlar kadınla?

Ne konuşmuşlar kadınla?
Mesajlar silinmiş olduğu için göremedim ama dediğine göre diğer arkadaşları gibi birşey. Arada birşeyler yazışmış iş ortamı ile ilgili ya da komik birşey görüyordum atıyordum o bana atıyordu saklamıyorum ki diyo

Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
Eşinize güvenmiyorsunuz ya öncesinde sizi aldattı yada güvenilecek biri değil. İlişkiler güven üzerine kurulur böyle devam etmek sizi çok yorar. Sürekli tetikte olup takip mi edeceksiniz.
Diğer kadın için de sıkıntı "tamam, peki" mesajı nerelere gelmiş. Belki çok sıradan bir şey konuştular belki iş hakkında konuşuldu. Kıskanç kavga çıkaran biriyseniz eşiniz önemsiz mesajları da siliyor olabilir.

Eşinize güvenmiyorsunuz ya öncesinde sizi aldattı yada güvenilecek biri değil. İlişkiler güven üzerine kurulur böyle devam etmek sizi çok yorar. Sürekli tetikte olup takip mi edeceksiniz.
Diğer kadın için de sıkıntı "tamam, peki" mesajı nerelere gelmiş. Belki çok sıradan bir şey konuştular belki iş hakkında konuşuldu. Kıskanç kavga çıkaran biriyseniz eşiniz önemsiz mesajları da siliyor olabilir.
Kıskancım bunu biliyor. Öncesinde de sevmediğim bir kadınla telefon görüşmeleri var diye rahatsız olmuştum ve tartışmıştık. Ama bariz bir aldatmasına şahit olmadım. Bundan öncekinde de şüphe ile kaldı bu da öyle oldu

Ortada bir şey olmasa mesaj silme işine girmezdi vence direkt kavga çıkarıp uyandığınızı belli ederek hata yapmışsınız biraz araştırsaydınız

Evli erkeklerin sosyal medyada herhangi bir konu hakkında iki hafta bir kadınla yazışması normal değil. Özgürce kadınlarla yazışması da normal değil. Eşiniz yalan söylüyor. Ben de öyle bir şey yapmayacağına emindim ama beni defalarca aldattığını sonradan öğrendim. Size engelletmesi, yüzleştirecek olması, umursamıyormus gibi yapması hep aldatmaca. Siz fark ettirmeden takip edin eşinizi, elinizde kanıt olmadan yazışmak falan zina sayılmıyor, telefonda mesaj yakalamanın da bir önemi yok. Gizlice telefon karıştırdığınız için yasal yolla elde edilmeyen bir delil kabul sayılıyor. Nasıl hissettiğinizi biliyorum. Boşanma düşünceniz yoksa eşinizle açık açık konuşun ve çözün , boşanmayı düşünecekseniz kesin kanıt için bekleyin.

Bir mesajınızda kıskanç oldugunuz için mesajları sildigini soylemissiniz. Normal bir arkadaşlık vardır ama siz büyüteceğiniz için böyle davranmış ve instadan mesajlasmis olabilir. Ancak şüpheli bir durumda olabilir. Bence biraz takip edin. Hatta sessiz takip edin. Yani her gün konuyu açmayın. Kavgasını yapmayın. Unutmuş gibi yapın. Yapın ki, altında birşey varsa sizin unuttuğunuzu düşünüp adım attığı için yeniden yakalayabilin..

Bir mesajınızda kıskanç oldugunuz için mesajları sildigini soylemissiniz. Normal bir arkadaşlık vardır ama siz büyüteceğiniz için böyle davranmış ve instadan mesajlasmis olabilir. Ancak şüpheli bir durumda olabilir. Bence biraz takip edin. Hatta sessiz takip edin. Yani her gün konuyu açmayın. Kavgasını yapmayın. Unutmuş gibi yapın. Yapın ki, altında birşey varsa sizin unuttuğunuzu düşünüp adım attığı için yeniden yakalayabilin..
Ah unutabilsem. Unutmak ne kelime sürekli aklımda

Boşanma gibi bir durum şu an için yapmamalıyım diye düşünüyorum ama bu duygu durumu ile kavgasız sağlıklı bir evliliğe nasıl döneceğimi de bilemiyorum. Aynısını yaşayan var mı acaba. Çözdü mü , çözdü ise nasıl çözdü gerçekten yardıma ihtiyacım var

Boşanma gibi bir durum şu an için yapmamalıyım diye düşünüyorum ama bu duygu durumu ile kavgasız sağlıklı bir evliliğe nasıl döneceğimi de bilemiyorum. Aynısını yaşayan var mı acaba. Çözdü mü , çözdü ise nasıl çözdü gerçekten yardıma ihtiyacım var
Boşanma gibi ciddi bir süreç için olayın özünü anlayın önce.
Ah unutabilsem. Unutmak ne kelime sürekli aklımda
Ben gerçekten unutun demiyorum. Unutmuş gibi yapın ki ortada bir yanlışlık varsa ortaya çıksın. Yoksa eşiniz temkinli davranır, asla öğrenemezsiniz..

merhaba, ben de mühendis bir kadın olarak çok fazla erkekle iş arkadaşıyım. haliyle bazılarıyla çok samimiyiz, instadan falan sürekli birbirimize komik videolar göndeririz bazen de üzerine yorum yaparız. ben ve bu mesajlaştığım erkek arkadaşlar da evli. bazen ben eşime bile gösteririm baksana falanca yollamış yarıldım falan diye. o sebeple yorum yazan diğer arkadaşların aksine bence burda mesajlaşma sorun değil gizli saklı bir şekilde yapılması, mesajların silinmesi. açıkça bir uygunsuzluk olduğunu gösteriyor

merhaba, ben de mühendis bir kadın olarak çok fazla erkekle iş arkadaşıyım. haliyle bazılarıyla çok samimiyiz, instadan falan sürekli birbirimize komik videolar göndeririz bazen de üzerine yorum yaparız. ben ve bu mesajlaştığım erkek arkadaşlar da evli. bazen ben eşime bile gösteririm baksana falanca yollamış yarıldım falan diye. o sebeple yorum yazan diğer arkadaşların aksine bence burda mesajlaşma sorun değil gizli saklı bir şekilde yapılması, mesajların silinmesi. açıkça bir uygunsuzluk olduğunu gösteriyor
Ben birbirlerine komik videolar atıp gülmesine rahatsız olacak biriyim işte🙈 ne güzel birbirinize atın demeyeceğimi çok iyi biliyor çünkü açıkça beni rahatsız ediyor. Ben iş dışı görüşmesini doğru bulmuyorum ama burada iş dışı görüşmüş zaten kabul etti de ben daha ilerisi olmuş mudur duygusal yakınlaşmış da olabilir birbiri ile diyalog içinde olan insanlar . Beni tedirgin eden o. Ama ispat edecek delilim yok. Kendisi de görüştüm yazıştım sildim evet ama duygusal hiçbir yakınlaşmam olmadı diyor bilemiyorum ki o mu yanlış ben mi

Back
X