- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Uzun bir aradan sonra merhaba sevgili kk üyeleri. Benim bir derdim var... Özellikle son birkaç aydır geçtiğiniz süreçten midir bilmiyorum ama tetiklenmiş durumda... Ben özel hayatımda da iş hayatımda da istiyorum ki hiç sorun olmasın... Mesela hiç kavga etmeyelim,hiç kilo almayayım, evim her zaman ama her an temiz ve düzenli olsun, işyerinde hiç pürüz olmasın vs vs vs... ÖYLE BİR DÜNYA YOK BUNU BEN DE BİLİYORUM... Fakat engel olamıyorum kendime... En ufacık bir sorunda ağlama krizlerim geliyor... Misal 1 kilo mu aldım karalar bağlıyorum... Veyahut işyerinde süreli bir iş mi geldi Eyvah Eyvah diyorum... Halbuki bunlar olağan şeyler inanın bunun farkındayım ama engel olamıyorum kendime... Hep her şey mükemmel olsun istiyorum... Kimse hasta olmasın kimse ölmesin vs vs... Tabi ki hepimiz bunu isteriz ama ben çok abartıyorum ve bu yaşam kalitemi düşürüyor...
Örneğin misafir mi gelecek Ayyy hayat bana zindan... Acaba yemekleri beğeneceklermi ayy evi pis bulurlar mı offf ne yemek yapacağım... Şu gün değil de bugün mü gelselerdi bla bla bla... Resmen manyağım

Lütfen bana bir el atın yardım edin bir öneri bir tavsiye. Gerçekten hayattan zevk almam gereken birçok yerde saçma sapan şeylere takılıyorum. Evdir kirlenir toplanır. Kilodur verilir alınır... Ben sanki o an yaşadığım mutsuzluk ve durumun ömür boyu süreceğini inanıyorum... Örneğin ev dağıldı yaa. Tamam artık bitti asla toplanmaz bir daha asla eskisi gibi olmayacak vs vs kafasına giriyorum...
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum kuzucuklar
Örneğin misafir mi gelecek Ayyy hayat bana zindan... Acaba yemekleri beğeneceklermi ayy evi pis bulurlar mı offf ne yemek yapacağım... Şu gün değil de bugün mü gelselerdi bla bla bla... Resmen manyağım

Lütfen bana bir el atın yardım edin bir öneri bir tavsiye. Gerçekten hayattan zevk almam gereken birçok yerde saçma sapan şeylere takılıyorum. Evdir kirlenir toplanır. Kilodur verilir alınır... Ben sanki o an yaşadığım mutsuzluk ve durumun ömür boyu süreceğini inanıyorum... Örneğin ev dağıldı yaa. Tamam artık bitti asla toplanmaz bir daha asla eskisi gibi olmayacak vs vs kafasına giriyorum...
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum kuzucuklar