sorunlu evliliğim boşanma

Canım öfke kontrolün yok bunu psikoloğa haldebilirsin şahsen ben gidiyorum eve faydasını görmeye başladım canim tavsiye ederim yatak odasında eşini mahrum bırakma erkekler bu konuda hassasdir

Canı. Resmen sen beni anlatmışsın istediğin o An olsun hep benle ilgilensin olmayınca baskı uygulayıp kavga gürültüyle istediğimizi yaptırmak bu olayı tek başına hal olmaz psikolog eşliğinde destek kavga olaylarının dahi aynı ne ütü ne yemek hiç birşey yapmm

eşimle evleneli 2 yıl oldu
ikimizde çalışan insanlarız ;eşimin relax vurdumduymaz tavırları,beni çok sinirlendiriyor bir elinde kumanda ntvspor trtspor önünde interneti ver dünyada ondan mutlusu yoktur bir yerlere tatile gitmek,geziye çıkmak hep benim çabalarımla oluyor.ama bişey yapmak istediğimde hayır derse kıyameti koparıyorum.

eşim temizliğe yardım etmez ama kahvaltı hazırlar bazen canı isterse yemek yapar,bulaşıkları makineye koyar alır çok tertipli olmasa da yinede kötünün iyisidir diyebiliriz(çalıştığım yerde kadınların kocalarından bahsediyor benimki o anlatııkları koca profilinin yanından geçmez)
temizliğe kesinlikle yardım etmez sevmiyorum diyor çok zorlanıyorsan yardımcı çağır parasını verelim diyor.

bir yere gidelim şunu yapalım dediğim de beni reddetti mi elimde değil çok sinirleniyorum ona göre ben çok kavgacıyım,saldırgan agresifim.
birde geçen konumda da bahsettiğim yatak odası hayatımız da iyi değil eşim çok istekli bende istek yok o da bu sorundan sıkıldım istersen boşanalım demişti aseksüelsen benimle niye evlendin demişti.(vajinusmus değilim)

kv konusunda ise sıkıntım yok zaten olsa da sallamam.zaten kv etkisiz eleman gibi hiçbirşeye karıştığı yok olumlu veya olumsuz anlamda.

sonuç olarak ;en son eşli bir yemeğe davet edildim ,geçen sefer gittiğimizde çok sıkıldım tanımadığım etmediğim insanlar gitmeyecem dedi çıktı işin içinde ben yine kıyameti kopardım küstük.

bana dediği sen agresif sinirlisin ben rahat sakin ,aramızda ten uyumu yok cinsel hayatımız berbat,eee çocuğumuz da yok bu evliliği yaşlarımız çok geçmeden bitirelim anlaşmalı boşanalım birbirimize hayatı zehir etmeyelim diyor.maddi sıkıntımız yok,gurbette değiliz,karışan eden aileler yok,arkadaşlarıya sürekli takılıp,içip eve geç gelen bir kocan yok ama seni mutlu etmeye hiçbirşey yetmiyor diyor.

şimdi konuşmuyoruz.bir gün mahkeme tebligatı gelir mi ondan emin değilim bir delilik yapar mı.
onca hayallerle emeklerle kurduğum yuvam dağılır mı.kafamda deli sorular.elalem ne der orası zaten ayrı sorun.

bizde genç çifler gibi hafta sonları gezelim dolaşalım ,birlikte bişeyler paylaşalım istiyorum,bana arada sırada hediye alsın istiyorum değeri önemli değil 1 liralık toka alsın beni düşündüğü için alsın istiyorum efendi bir insan ama onun efendiliği beni evde mutlu etmiyor işte
Biz de 2 yıllık evliyiz, eşim ordu mensubu, ikimiz de çalışıyoruz ne hafta içimiz ne de hafta sonumuz var, il dışında görevli olduğunda en az 1 ay ayrı kalıyoruz ve en kötüsü de her özel göreve çağırıldığında eve sağ salim dönecek mi sürekli tetikte oluyorum :( bence bunları yaşamadığınız için ergence triplere giriyorsun :(

azcik sukredin halinize.kimseye muhtac diilsiniz yarina ekmeginiz war yiyebilceginiz.ya olmayanlar.yikmayin yuvanizi.oturun adam gibi konusun

Back
X