sorunlu evlilik yardimm lütfen

7 yıllık evliyiz hiç yatagimizı ayırmadık daha küs de olsanız yine aynı yatağa girin eşinle de konuş tartissanizda ağır kelime küfür kullanmayın insan birbirinden soğuyor

Çocuk da yok boşan gitsin. Yıllarını bu adama mı harcayacaksın?

canım 1 senedir birlikte yaşıyoruz aldattı aldatmadı diyemem ama manipüle ediyor olabilir ben ama bu durumla baş edemiyorum terapiye başladım ama terapilik değilmiş başa bir durum varmış bende oraya yönlendirildim şimdi

Paylasamadiginiz nedir? Sorun yasiyoruz derken biraz acar misiniz? Evlenmden once nasildiniz?

Boşanmayi dusunmuyorsaniz bence bu konular uzerinden tartismayin daha yuzsuz olur ama nasil yuruteceksiniz ki

Başka bi durum neymiş

oğlum 16 yaşında babasında kalmak istedi ama işten sonrası akşama kadar benimle kalıyor

Akıllılık etmiş kaçıp kendini kurtarmış. Her gün bu hırtoyla olan kavgalarınızı mı cekseydi??

Hanım abla çocuğun kaçmış gitmiş sen hala o mu bu mu diyorsunbariz aldatıyor adam seni

Nereden buldunuz bu adami cok aradiniz mi? Bu adamla olmaz bosuna kendinizi yipratmayin.

yani açıkamıyorum o an bitsin diyorum sonra bitmesin diyorum iyce ruh halim ejderhaya kafa tutan atmacaya döndü

Yani isterse 10uncu evlilik olsun.
Herkes farklı bi insan.
Evliliğin kaçıncı olduğu fark etmez. Sizin hal ve hareketleriniz önemli olan.
Yoksa isterse 10 kere evlenin yine aynı olur.

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…