sorunlu evlilik yardimm lütfen

yani açıkamıyorum o an bitsin diyorum sonra bitmesin diyorum iyce ruh halim ejderhaya kafa tutan atmacaya döndü
Dengenizi bozuyor çünkü. İçinizden iyi biri olduğuna, düzeleceğine inanıyorsunuz ama gerçekler de bambaşka. Allah bu erkeklere akıl fikir versin

Ben evliliğinizin sonunu iyi görmedim. Saygı kalmamış arada. Ayrıca büyük ihtimal aldatıldınız da.
İkinci evliliğim diyerek boşuna kendinizi bu adama ezdirmeyin. Kaçıncı evlilik olduğu önemli değil, mutsuz olduğunuz yerde durmayın

K
Akıl sağlığını yitirmeden bu adamdan kurtulsan daha iyi.cocugunda varmış zaten ikinciyi helede bu dengesizden olmasın bosver

yok öyle degil canim benim dedigim musallat ayri

Anlatmak istediğinizin ne olduğunu anladım. Forumda bu tür konuların konuşulması yasak.

Eşinizin sadakatsizliğini, düşükle sonuçlanan hamileliğinizi öğrenince kürtajla gebeliğinizi sonlandırmak istemesini farklı nedenlere bağlamak yerine; direkt doğru yere, eşinize bağlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
yok öyle degil canim benim dedigim musallat ayri
Yaşadığımız olumsuzluklarla başa çıkamadığımızda maalesef böyle absürt şekillerde kaçış yolu arıyoruz ama gerçek şu ki yanlış evlilik yapmışsınız. Kaçın! Bununla yüzleşmek yerine akıl ve mantık dışı sebepler arayarak ne yapmaya çalışıyorsunuz ki? Bu kadar mı erkeksiz yaşayamıyorsunuz? Ahh cehalet

Benimde var aynı model siz ayrıldınız mı ben ayrılık aşamasındayım karar aşamasındayım ne önerirsiniz
Kaçıncı evlilik olduğu fark etmez bence. Eşinizin çok düzeleceğini sanmıyorum açıkçası. Benimde başımda 1 tane var şimdiki aklım olsa ilk seneler çok yıpranmadan bırakırdım.

Benimde var aynı model siz ayrıldınız mı ben ayrılık aşamasındayım karar aşamasındayım ne önerirsiniz
Hayır ayrılmadım. Bazı sağlık problemlerim var maalesef tek başıma kalacak durumda değilim ben. Ama psikolojik olarak çok yıprandım. Tek önerim kendinizden vermeyin, yıpranmamaya çalışın. Bunu nasıl yapabilirseniz öyle yapın ya ayrılırsınız ya evlilik Birliği içinde yaparsınız bilemiyorum. Benim sağlığım bozuldu kendimden vere vere şu anda tek başına ayaklar üstünde duracak halim bile kalmadı kimse için yıpranmaya değmez.

Bence burda çözüm aramayın evlilik terapistine falan gidin . Bir destek alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…