• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendimi gördüm, ama eşinizde. İkizler burcuyum. Pek olgun bir yapım yoktur vs.
toksik bir durum ve hakikaten objektif yaklaşınca bazen kendimin de çok çekilmez olduğunu düşünüyorum.

Böyle durumlarda kendi halime bırakılınca illaki hatamı anlıyorum veya geri adım atabiliyorum şahsen ama sürekli bunu tekrarlamak sizi ne kadar yorar emin değilim.
Çift terapisi bile alabilirsiniz veya savaşmayıp sevişmeyi deneyin. tabir veya realist olarak nasıl algılarsanız artık:))
Benim eaim hep hakli.ozur dilemez.

ŞImdi bir gelin olarak gelinlerin hatasini soyliyim. Kayinvalidenin her lafini kafalarinda kurarlar. Asla ve asla kabul etmezler ve annen oyle annen boyle derler. Halbuki kendi annesi o laflari dese eyvallah olur. Aslinda çoğu sorunlar her sozu her lafi buyutmekde ve surekli eşe aileyi şikayet etmekde. Bu durum tabiki eşinizle aranizi sogutur. Kim annesine babasina karşi kinli, soğuk birine içten içe isina bilirki? Ben hikayenizi bilmiyorum ama bazen gelinlerde de hata oluyor. kalplerinde kine çevirirler herseyi. mesela siz eşinizin yaninda kayinvalideyi arayip guzelce konuşsaniz hal hatir sorsaniz eşinizin içinde size karşi bir işik yanacak. Emin olun. Anladigim kadariyla aranizdaki soguklugun başlangici bu. Bu çozulurse araniz da duzelir. Kimseyi sevmek zorunda degilsiniz ama saygili olmak, buyuk gibi saymak ve gereğini yapmak zorundasiniz.
Saygi iki tarafli olmali.bana ve kisiligime saygisiz soylemler bana mesafe koydurdu.ve birde her ozelimizi esime sorup,bana karsi dolduruyorlar.

Aslinda beni bosanmaktan alikoyan su.bir ara esim baya sikintiliydi kismen duzeldi.esimin iki yonu var bazen iyi bazen sinirlenince kotu.iyi tarafina kiyamiyorum.kotu tarafina tahammul edemiyorum.stabil degil yani.ikincisi evet kiskanclik oluyor.oda etken.cocuk kucuk oda etken.ama bir seylerde eksik.koca bir omur cok sikinti cikacak gibi hissediyorum
Adamin cocukluk travmalarimi var iki yönlü. Koca ömür boyle gececek terapi almiyorsa düzelmez.ben yine diyorum esiniz evlilik adami degil evlenmek icin evlenmis biri o yüzden bocaliyor hem bekarlik zamanini ozluyor hem sanirim cocuga kiyamiyor

Eşinizi önceki konunuzdan biliyorum.
Tedavi olmaz böyle devam eder.
Karar size kalmis.
Siz de son günleri yaşıyorsunuz düzelir mi diye ama cidden zor.
Biraz daha boyle devam edersiniz.

Arkdslar sorunlu bir evliligim var.sorun su ki esimden gunden gune soguyorum.ailesiyle ayri iki kutupuz ve cok anneci.annesiyle cok aramizin samimi olmayisindan filan bana kuruluyor.sirf bu yuzden benim aileme mesafe koydu.onun disinda fevri hareketleri var.birseye kizinca birden yukselebiliyor.sinirini bir esyadan cikariyor filan.onun disinda benim isteklerimi onemser.beni mutlu etmek icin birseyler yapar.ama bu cift karakter beni sogutuyor.birde kavgalarda ayrilik lafi eder.ayrilalim moduna girincede uzulur.kafayi yemek uzereyim bu dengesizlige.bir cocuk var.boylede omur gecmezki.cok cocukca sozleri var,hep hakli gorur kendini.ona sorsan mukemmeldir..
Önceki konunuzda da yazdık, eşiniz sizi sevmediğini boşanmak istediğini söylemişti.
O zaman bile boşanmadınız, şimdi annesini, yarın dengesizliğini söyleyip yakınmalara devam edeceksiniz. Elinizden başka bir şey gelmiyorsa kendi huzurunuzu kaçırmayın, görmezden gelin bari. Adam bir gün dilekçeyi önunuze koyarsa o zaman konu açarsınız, yapılacak bir şey kaldıysa(?) o zaman size yardımcı oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X