Bizim iliskimizde ayrılığı dile getiren ben ölüyorum. Ondan böyle bir şey duymadım. Ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Çok düşündüm daha önce. Ufak bir girişimim de oldu ama aynı gün döndüm eve. Küfür etmez kendisi. Boşanmayı dillendirmek git demez. Offf acaba sorun ben miyim benim mi düşüncelerim davranışlarım anormalArkadaşım sana bir tavsiye.
Ben keske yapsaydım gemileri yakmadan önce..
Keşke evi ayırıp ayrı yaşasaydim, resti çekseydim..
Erkekler kaybetmeden anlamıyor
8 sene her kavgada bana s.git diyen adam derbedere döndü.... duygusal olarak bizim gibi olgun olamiyor çoğu
Eşiniz size sessizlikle psikolojik işkence ediyor . Sizin buna katlanamadiginiz için ona kosacaginizi yeterki susmasin diye haklı dahi olsanız haksizim tamam diyeceğiniz biliyor. Sessizlikle cezalandirmanin alt metni budur çünkü . Hiçbir kadın yok sayılmaya dayanamaz . Bilemedim kuserek cezalandıran erkeği Allah düşmanıma vermesinBazen ben de manipüle edildiğimi düşünüyorum. İlişkinin öznesi olunca bazı şeyleri görmek zorlaşıyor. İnanın kafamı toparlayamiyorum. Neye kırılıyorum bilmiyorum. Beni bu kadar yaralayan ne bilmiyorum. Ama ters giden birçok şey var.
Ben de ona onun davrandığı gibi davranıyorum. Susmak benim tercihim değil aslında. Onun yaptığı şeyi ona yaparak nasıl hissettiğimi anlatmaya çalışıyorum. Birkaç gün önce yeter artık nasıl dayanıyorsun bu duruma diye sordu. Zor dedim. Öylece kapandı ikimiz de adım atmadık susmaya devam.Eşiniz size sessizlikle psikolojik işkence ediyor . Sizin buna katlanamadiginiz için ona kosacaginizi yeterki susmasin diye haklı dahi olsanız haksizim tamam diyeceğiniz biliyor. Sessizlikle cezalandirmanin alt metni budur çünkü . Hiçbir kadın yok sayılmaya dayanamaz . Bilemedim kuserek cezalandıran erkeği Allah düşmanıma vermesin
şimdi gördüm anlıyorum. gerçekten nasıl yorum yapayım bilmiyorum ya işiniz çok zorBen de bizi sağlıklı bulmuyorum.
Hoş değil evet. Eh be yeter gel buraya bir sarılalım dese öpse geçip gidecek yumuşayacak bazı şeyler. Gözde büyümeyecek.İlişkilerde bi tarafın diğerin kaybetme korkusu daha ağır basar ve ilişkiyi o kurtarır sizde eşit gibi duruyor ayrıca erkeğin küseni triplisi de hiç hoş değil çekilmez utanmasa regli de olcaklar bu ne be?
Sizce bu durumda tekrar tarapi fikrini açmalı mıyım konuştuğumuz zaman?şimdi gördüm anlıyorum. gerçekten nasıl yorum yapayım bilmiyorum ya işiniz çok zor
8 sene sgit mi dedi her defasında?Arkadaşım sana bir tavsiye.
Ben keske yapsaydım gemileri yakmadan önce..
Keşke evi ayırıp ayrı yaşasaydim, resti çekseydim..
Erkekler kaybetmeden anlamıyor
8 sene her kavgada bana s.git diyen adam derbedere döndü.... duygusal olarak bizim gibi olgun olamiyor çoğu
eğer sizin için artık yürümeyeceğini hissediyorsanız bu işin bence kesin ve net bir dille ya gideceğiz ya boşanacağız dşyerek açınSizce bu durumda tekrar tarapi fikrini açmalı mıyım konuştuğumuz zaman?
Yani abartmamis misiniz ? Sadece bu konu için bu kadar süre konuşmamak abartı değil mi ? Mesaj yerine aynı evin içinde konuşmayı neden denemiyorsunuz ? Hem yüzyüze yumuşaması da kolay.Tüm evlilikler sorunlu mu gerçekten? Benim için evlilik insanın içinde yara olmamalı. Olmamalıydı.
Şu an eşimle büyük bir sessizlik içindeyiz. Kafam dolu. Nerden nasıl başlayıp yazmalıyım. Artık aramızda her şey tartışma konusu olmaya müsait ve bu tartışmalar kocaman olabiliyor. 1 haftadır konuşmuyoruz pek bir şey paylaşmıyoruz. Geçen hafta temizlik yapalım dediğimde konu büyüdü tartışmaya döndü ve bana "dir dir etme, huzur huzur huzur" tarzı şeyler söyledi. Ben de sustum ve o günden beri konuşmuyoruz. Birkaç gün önce mesaj attım sessizliğimin sebebi söyledim, söylediğin şeye kırıldım dedim. Ben de kirginim çok dedi, daha önce bana söylediklerini düşün ve beni öyle yargıla dedi. Özür dilersin belki diye düşündüm dedim. Özür dilenecek bir şey yapmadım dedi. Yine sustuk.
Birbirimizi gözden çıkardık mi? Bitiyor muyuz? Nasıl anlarım? Düzeltmek istiyor muyum onu da bilmiyorum. Sanki kafam böyle daha rahat. Konuşmazsak sorun da çıkmaz diye düşünüyorum artık. Bu şekilde evlilik olur mu?
Birikmişlik diyelim. Kırıldım ve sessizliğimle belli etmek istedim. Eşim de bunu pek umursamayıp sessizlesti ne oluyor demedi.Yani abartmamis misiniz ? Sadece bu konu için bu kadar süre konuşmamak abartı değil mi ? Mesaj yerine aynı evin içinde konuşmayı neden denemiyorsunuz ? Hem yüzyüze yumuşaması da kolay.
Konuşmadan karara varamazsiniz.Birikmişlik diyelim. Kırıldım ve sessizliğimle belli etmek istedim. Eşim de bunu pek umursamayıp sessizlesti ne oluyor demedi.
Bizim iliskimizde ayrılığı dile getiren ben ölüyorum. Ondan böyle bir şey duymadım. Ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Çok düşündüm daha önce. Ufak bir girişimim de oldu ama aynı gün döndüm eve. Küfür etmez kendisi. Boşanmayı dillendirmek git demez. Offf acaba sorun ben miyim benim mi düşüncelerim davranışlarım anormal
Ben de ona onun davrandığı gibi davranıyorum. Susmak benim tercihim değil aslında. Onun yaptığı şeyi ona yaparak nasıl hissettiğimi anlatmaya çalışıyorum. Birkaç gün önce yeter artık nasıl dayanıyorsun bu duruma diye sordu. Zor dedim. Öylece kapandı ikimiz de adım atmadık susmaya devam.
E siz öpün?Hoş değil evet. Eh be yeter gel buraya bir sarılalım dese öpse geçip gidecek yumuşayacak bazı şeyler. Gözde büyümeyecek.
8 sene sgit mi dedi her defasında?
Aman sakın dönmeyin.
Çocuğunuz var mı?
Tüm evlilikler sorunlu mu gerçekten? Benim için evlilik insanın içinde yara olmamalı. Olmamalıydı.
Şu an eşimle büyük bir sessizlik içindeyiz. Kafam dolu. Nerden nasıl başlayıp yazmalıyım. Artık aramızda her şey tartışma konusu olmaya müsait ve bu tartışmalar kocaman olabiliyor. 1 haftadır konuşmuyoruz pek bir şey paylaşmıyoruz. Geçen hafta temizlik yapalım dediğimde konu büyüdü tartışmaya döndü ve bana "dir dir etme, huzur huzur huzur" tarzı şeyler söyledi. Ben de sustum ve o günden beri konuşmuyoruz. Birkaç gün önce mesaj attım sessizliğimin sebebi söyledim, söylediğin şeye kırıldım dedim. Ben de kirginim çok dedi, daha önce bana söylediklerini düşün ve beni öyle yargıla dedi. Özür dilersin belki diye düşündüm dedim. Özür dilenecek bir şey yapmadım dedi. Yine sustuk.
Birbirimizi gözden çıkardık mi? Bitiyor muyuz? Nasıl anlarım? Düzeltmek istiyor muyum onu da bilmiyorum. Sanki kafam böyle daha rahat. Konuşmazsak sorun da çıkmaz diye düşünüyorum artık. Bu şekilde evlilik olur mu?
Evet eşim kesinlikle bu dilden anlayacak biri. Aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Hem kendi zihnimi toparlamam için de iyi olur.Ben öle hemen pes edip evlilik bitirme taraftarı değilim.Ilk engelde hemen ayrılık gelmemeli akla.Evlilik bu emek ister, sabır ister, empati ister.Iletişimi kesmek doğru degil inatlaşmak herseyi daha kötu hale getirir.Eğer ona dair icinizde hala varsa birseyler aşılamayacak şeyler degil bu anlattıklarınız.Esınize bir mektup yazın ne düsünüyorsanız neye kırıldıysanız ne istiyorsanız açıkça yazın.Ondanda cevabını isteyin.Eger seviyorsanız bu evlilikten vezgecmek istemediginizi ama iki tarafinda cabalamasi gerektigini vurgulayin.Gerekirse asamıyorsak uzman yardımı alalım deyin.Görün bakın mektup deyip gecmeyin okuyunca bi afallıyorlar dank ediyor tecrübeyle sabitErkekler bizden farklılar cok yüzeysel düsünüyorlar çocuk gibiler bazen.Yine isin icinden cikamazsaniz bir süre ayrı kalın özlem girsin araya bakın bakalım nasıl oluyor.Deneyin yani sona gelmeden önce en azından elimden geleni yaptım ama olmadı dersiniz.Umarım herşey güzellikle sonuçlanır
Evet tam olarak neden olsun ki.Bence konuşmadan da olur, sevişmeden de olur, bir şeyler paylaşmadan da olur.
Ama neden olsun!!! Şu dünyada göreceğimiz (eğer şanslıysak) 75-80 sene. Neden böyle geçsin...Evliliğinize şans vermek istiyorsanız terapistten randevu alın, ona da yeri ve saati bildirin. Onun da evliliği sürdürmeye gönlü varsa gelir. Gelmezse de başka şeyler düşünülür.
Aile terapisi bu işi çözer ama çabalamak lazım. Ben sorunsuz bir evlilik hiç duymadım... Varsa da bilmiyorum şahsen....Tüm evlilikler sorunlu mu gerçekten? Benim için evlilik insanın içinde yara olmamalı. Olmamalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?