İnan bende kaldıramıyorum hepsi aklımda işe geldim ama nasıl çalışıyorum ben bilirim,ailem başka şehirde çalışmıyo olsam giderdim işi de bırakamıyorumYuh diyorum eşinize. Ben kaldıramazdım bunca lafı.
Öyle düşünüyo işte herkes bana sarkacak herkes beni bekliyo sankiAllah sabır versin sana arkadaşım
eşinin haklı bir yanı yok
memlekette hiç kadın yok herkes senin karına sarkacak ?
sinir oluyorum böyle kendini çok önemseyen insanlara
Evet ona güvendiğim için ben suçluyum haklısınız!Suçlusunuz... İlk günden kendini belli eden, psikolojik sorunları olan bir adamla evlenerek kendinizi bile bile ateşe attığınız için siz suçlusunuz. Devamı daha şiddetli olarak gelecek haberiniz olaun. Görünen köy kılavuz istemez.
Etme diye bağırdım zaten kimse bana bu konuda laf edemez dedim ben kötü bişe yapmadıııııım die hüngür hüngür ağladm sabaha kadarBen mi hatalıyım ne demek.. tabi ki sizin hatanız yok
Namusunuza nasıl laf ettirirsiniz.
Eşiniz çok huysuz, bencil ne sanıyormuş kendini
Çok ağır konuşmuş ve ayrıca babanızı araması söyleyecek laf bulamıyorum
Bütün yaptıkları kusurlu...
Adamın elle tutulur bir tarafı yokki arkadaşım, neyine güvendiniZ sizbunun? Sevgiliyken tatlı gelen kıskançlıkların sonu böyle oluyor işte. Delet memuru musunuz işten ayrılamam diyorsunuz?Evet ona güvendiğim için ben suçluyum haklısınız!
Babam benlede konuştu bunla birinin konuşması gerekiyo dedi insan biraz esnek olur bu ne dedi o da şaşırdı,bende öle düşünüyorum inanın kişi kendinden bilirmişRuh hastası...
Ozaman çalıştırmayacak sizi...
Kişi kendinden bilirmiş...
Bu kadar sıkmanın altında başka birşey var..
Utanmaza bak birde babanızı arıyor...
Umarım babanız gereken cewabı wermiştir...
Hayır özel şirkette çalışıyorum burayıda yüz üstü bırakmak istemiyorum o yüzden dedim şu an gitsem ailemin yanına burası nolcakAdamın elle tutulur bir tarafı yokki arkadaşım, neyine güvendiniZ sizbunun? Sevgiliyken tatlı gelen kıskançlıkların sonu böyle oluyor işte. Delet memuru musunuz işten ayrılamam diyorsunuz?
bende geçmeyeceğini düşünüyorum ömrümü çürütürsün sen benim dedim tartışırken ağzımıza geleni saydıkGüvenilmeyecek bir eş olduğu çok belli değil mi? Bu kadarcık bir mevzuda size hakaret eden, babanıza sizi şikayet biri sizce normal mi? Evlilik yürütülür mü böyle bir adamla? Tedavi olması şart şayet kabul ederse ama edeceğini sanmıyorum. Üzgünüm ama böyle bir adamla hayat geçmez. Karar senin.
tedavi olmayı kabul etse keşke aile terapisine ihtiyaç varGüvenilmeyecek bir eş olduğu çok belli değil mi? Bu kadarcık bir mevzuda size hakaret eden, babanıza sizi şikayet biri sizce normal mi? Evlilik yürütülür mü böyle bir adamla? Tedavi olması şart şayet kabul ederse ama edeceğini sanmıyorum. Üzgünüm ama böyle bir adamla hayat geçmez. Karar senin.
Önce can sonra canan. Eğer ayrılmak gibi bir ihtimal varsa aklınızda işi düşünmemelisiniz. Ama ben anneme gideyim biraz kafa dinleyeyim yalvarsın yakarsın geri döneyim diyorsanız hiç gitmeyin. Evliliğinizi daha beter duruma sokarsınız.Hayır özel şirkette çalışıyorum burayıda yüz üstü bırakmak istemiyorum o yüzden dedim şu an gitsem ailemin yanına burası nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?