Merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır derdimi burada paylaşsam mı paylaşmasam mı diye çok düşündüm.. Ama burada paylaşmamın bana belkide iyi geleceğini düşünerek ten paylaşmaya karar verdim.
Biz 2015 yılında eşimle severek evlendik. Şuan iki tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 4 aylık. İlk başlarda sorun yoktu bu kadar eşim kötü davranıyordu bağırmak çağırmak etrafa zarar vermeye çalışmak gibi ama zaman geçtikçe bu git gide büyüdü, fazlalaştı. Çoğu zaman iyi çoğu zamanda kötü bir insan oluyor. Yakın zamanda yaşanan kavgadan örnek vereyim kısaca sabah vardiyadan işten çıkıp sahile gitmiş arkadaşıyla.içmiş içmiş eve geldi el şakası yaptı kolumu büküyormuş gibi ayağıma bastı ama canım yandı bende karşılık verdim yastığı aldım önce karnına sonra yüzüne gelecek şekilde vurdum hal böyle olunca aşırı derecede sinirlendi ve beni duvara çarptı yanağım duvara geldi. Ve başladı seni öldürcem seni balkondan aşağı atıcam sen benim hayatımı kararttın seni öldürcem çocugumun gözü önünde yaptı bunları. Beni mutfaga çağırıyor gel bak neler yapıcam sana diye çağırdı oğlumda görüyor ve o da merak edip geliyor mutfaga gittim sağa sola vurmaya başladı bardagı filan kırdı. Ben napacağımı şaşırdım bu uyudu kaldı ben de kaynımın yanına gittim annemi aradım geliyorum diye annem hasta olmuştur dedi yani söylemek istemiyorum yasak o anlamda filan engel oldu. Akşam eşim ayıldı bidaha yağmıcağını yaptıklarını hatırlamadığını söyledi ben kaynıma kayınpederme söyledim konusmuslar işte onunla. İki gün sonra da annem kayınpedermi arıyor senin oglun böyle böyle yapmış madem senin oglun böyleydi neden benim kızımı istediniz diye. Kaç kere aramış aramış saydırmış. Kayınpederm geldi hemen annene söyle haddini bilsin dedi. Eşimde duydu gitti sordu kayınpederim de anlatmış herşeyi. Eşim bana dedi ki s.. git bu evden. Sonra motora bindi gitti annemin yanına telefonu fırlatmış küfür etmiş geldi beni kovdu annem tek kardeşim yok babam vefat etti bu arada ben ona ragmen gitmedim. Biliyorum aptalım şuan ara ara herşeye sinirleniyor kızıyor yine küfür filan ediyor ben hala niye duruyorum diye kendime soruyorum.. Sürekli borcu var sürekli kredi çekiyor. İnanın bıktım artık. Ne yapayım ne yapmalıyım şimdi desem ayrılalım korkuyorum.. Dedim beni kovdun gitsem napardın ağlardım diyor. Beni sevdiğini söylüyor sevdiği kadar da öldürüyor bu olaylardan sonra kaza yaptı ve bi zaman sonra da gasp ettiler dövdüler sonra biraz duruldu Allah belamı verdi diyerek ama yine ara ara sinirleniyor bu defa da para yetmedi diye sinirleniyor Baska zaman Baska bişey için... YORULDUM ARTIK...