Sorunlu giden evlilik..

Devir öyle bi devir ki yani insanın başına ne gelicek kimse bilemez. Birde hanı şu elalem denen kısım var dul adın olunca damga yapıştırıveriyolar. Öyle zihniyet olmaz olsun da var işte acı gerçek.

Sen hala bahane üretiyorsun farkında mısın, ne desem olmuyor töbe yarabbim🙈
Eşini sevebilirsin, devam etmek isteyebilirsin ama o zaman konu açıp bizi de üzme olur mu, son yaşanan olaylardan sonra tüm kk hassasız, şiddet denince endişeleniyoruz

Yazmıyım diyorum ama yazıcam taşlanadabılırım onemli değil fikrim bu sadece

Hanı çocuklarımıj babası yine de falan demıişsiniz yani çocuklarım için fedakarlık yapıyorum demeye
Gereksiz fedakarlık sadece güçlü duramayan insanların bahaneleridir.

Kaldı ki siz kendiniz için boşanmıyorsunuz bence millet ne der hayatımı nasıl sürdürürüm gibisinden yanı tamamen sizinle alakalı bence.

Madem bışanmayacaksınız adamla boşuna kavga etmeyın karsınıdaki insan zaten durumu kanıksamış.

Çocuklar için ya hanımefendi çocuklar taklıt ederek öğrenırler kız çocuklarının anneyi erkek çocuklarının babayı ornek aldıkları kanıtlanmıstır.

Siz A şıkkı doğru diye öğretebılıyor olabılırsınız ama o A yı uygalamadıgınız zaman çocuklar sizin uyguladıgınız şıkkı taklit ederler.
Anne olmak çocuklarınızın kahramanı olmayı gerektırır.Çünkü en çok guvendıklerı annelerdir

Valla benim eşim ne bana ne çocuğuma elini kaldirmayi bırak tehlikeli bir durumda az sesini yükselttiğinde bile 5 dk sonra oğluma sarılıp özür diler o yaptığın tehlikwliydi k yuzden endişelendim sesimi yukselttim filan diye maddi olarak ta çok şükür diyeyim yinede 2. Çocuğu hala istemiyorum .Tabiki Rabbim isteyen herkese versin o ayrı .

Ama bu adama (!) Bakınca benim 5-6 tane dogurman gerek ...
Olan olmuş yargialmayin diyen olacaktır ama buna rağmen 2.ooduysa korunarak ta hamile kalıp 3-4 te olur yazık çocuğa da konu sahibine de ...

1.cocugumu bu şekilde korkutacaak
2.Anneme telefon fırlatıp zarar verecek gerçekten o telefonu onun bı tarafına sokarım anneniz şikayet etsin ya haneye tecavüz den

Birde şunu söyleyeyim erkek çocuklar babalrini taklit ediyor oğlum 4 yaşına girmek üzere yemin ediyorum yemesi oturması kalkması herşeyiyle babsini taklit ediyor bugün saçını bile babası gibi kestirtti aynı şekli vermemizi istiyor vs düşünün ...

Bu arada mesleğim var ama bir isim yok arkamda duracak bir ailemde yok .Yani varda 1 haftadan fazla tahammül edemiyorlar misafire ...

Demem o ki bol keseden de atmıyorum Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır derdimi burada paylaşsam mı paylaşmasam mı diye çok düşündüm.. Ama burada paylaşmamın bana belkide iyi geleceğini düşünerek ten paylaşmaya karar verdim.
Biz 2015 yılında eşimle severek evlendik. Şuan iki tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 4 aylık. İlk başlarda sorun yoktu bu kadar eşim kötü davranıyordu bağırmak çağırmak etrafa zarar vermeye çalışmak gibi ama zaman geçtikçe bu git gide büyüdü, fazlalaştı. Çoğu zaman iyi çoğu zamanda kötü bir insan oluyor. Yakın zamanda yaşanan kavgadan örnek vereyim kısaca sabah vardiyadan işten çıkıp sahile gitmiş arkadaşıyla.içmiş içmiş eve geldi el şakası yaptı kolumu büküyormuş gibi ayağıma bastı ama canım yandı bende karşılık verdim yastığı aldım önce karnına sonra yüzüne gelecek şekilde vurdum hal böyle olunca aşırı derecede sinirlendi ve beni duvara çarptı yanağım duvara geldi. Ve başladı seni öldürcem seni balkondan aşağı atıcam sen benim hayatımı kararttın seni öldürcem çocugumun gözü önünde yaptı bunları. Beni mutfaga çağırıyor gel bak neler yapıcam sana diye çağırdı oğlumda görüyor ve o da merak edip geliyor mutfaga gittim sağa sola vurmaya başladı bardagı filan kırdı. Ben napacağımı şaşırdım bu uyudu kaldı ben de kaynımın yanına gittim annemi aradım geliyorum diye annem hasta olmuştur dedi yani söylemek istemiyorum yasak o anlamda filan engel oldu. Akşam eşim ayıldı bidaha yağmıcağını yaptıklarını hatırlamadığını söyledi ben kaynıma kayınpederme söyledim konusmuslar işte onunla. İki gün sonra da annem kayınpedermi arıyor senin oglun böyle böyle yapmış madem senin oglun böyleydi neden benim kızımı istediniz diye. Kaç kere aramış aramış saydırmış. Kayınpederm geldi hemen annene söyle haddini bilsin dedi. Eşimde duydu gitti sordu kayınpederim de anlatmış herşeyi. Eşim bana dedi ki s.. git bu evden. Sonra motora bindi gitti annemin yanına telefonu fırlatmış küfür etmiş geldi beni kovdu annem tek kardeşim yok babam vefat etti bu arada ben ona ragmen gitmedim. Biliyorum aptalım şuan ara ara herşeye sinirleniyor kızıyor yine küfür filan ediyor ben hala niye duruyorum diye kendime soruyorum.. Sürekli borcu var sürekli kredi çekiyor. İnanın bıktım artık. Ne yapayım ne yapmalıyım şimdi desem ayrılalım korkuyorum.. Dedim beni kovdun gitsem napardın ağlardım diyor. Beni sevdiğini söylüyor sevdiği kadar da öldürüyor bu olaylardan sonra kaza yaptı ve bi zaman sonra da gasp ettiler dövdüler sonra biraz duruldu Allah belamı verdi diyerek ama yine ara ara sinirleniyor bu defa da para yetmedi diye sinirleniyor Baska zaman Baska bişey için... YORULDUM ARTIK...
Iki çocuğunuz var sonuçta eşinizin psikiyatriye gitmesini isteyin.

Tam anlayamadım geçinmekten mi korkuyorsunuz eşinizin boşanmayı kabul etmeyip zarar vermesinden mi hemen boşanmak istrmiyorsanız maddm sana son şans en ufak manyaklığında hakaretinde ben yokum bundan sonrası sana kalmış geri dönüşü de yok diye net konuşun üstüne bence Anneninzden de özür dilemeli gerçekten bu evliliğe devam etmek istiyorsa hatta pakiyatri ye gitsin hepsi hallolsun öfke kontrol problemi var

Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Her iki tane çocugu olupta ailesi ile sorun yaşayana böyle mi yaklaşıyorsunuz? Karşısındakinin ne hissettiğini düşünmeden nasılsa klavye konusuyor diye yazan bir bencil daha.
üstüme iyilik sağlık yeni girdim gördüm cevabınızı... asıl siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?! kocanızdır döverde severde mi diyelim?! bencil falan hayırdır?!

aman aman gidin yiyin yiyin dayakları, duyun küfürleri hakaretleri oturun siz...

Merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır derdimi burada paylaşsam mı paylaşmasam mı diye çok düşündüm.. Ama burada paylaşmamın bana belkide iyi geleceğini düşünerek ten paylaşmaya karar verdim.
Biz 2015 yılında eşimle severek evlendik. Şuan iki tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 4 aylık. İlk başlarda sorun yoktu bu kadar eşim kötü davranıyordu bağırmak çağırmak etrafa zarar vermeye çalışmak gibi ama zaman geçtikçe bu git gide büyüdü, fazlalaştı. Çoğu zaman iyi çoğu zamanda kötü bir insan oluyor. Yakın zamanda yaşanan kavgadan örnek vereyim kısaca sabah vardiyadan işten çıkıp sahile gitmiş arkadaşıyla.içmiş içmiş eve geldi el şakası yaptı kolumu büküyormuş gibi ayağıma bastı ama canım yandı bende karşılık verdim yastığı aldım önce karnına sonra yüzüne gelecek şekilde vurdum hal böyle olunca aşırı derecede sinirlendi ve beni duvara çarptı yanağım duvara geldi. Ve başladı seni öldürcem seni balkondan aşağı atıcam sen benim hayatımı kararttın seni öldürcem çocugumun gözü önünde yaptı bunları. Beni mutfaga çağırıyor gel bak neler yapıcam sana diye çağırdı oğlumda görüyor ve o da merak edip geliyor mutfaga gittim sağa sola vurmaya başladı bardagı filan kırdı. Ben napacağımı şaşırdım bu uyudu kaldı ben de kaynımın yanına gittim annemi aradım geliyorum diye annem hasta olmuştur dedi yani söylemek istemiyorum yasak o anlamda filan engel oldu. Akşam eşim ayıldı bidaha yağmıcağını yaptıklarını hatırlamadığını söyledi ben kaynıma kayınpederme söyledim konusmuslar işte onunla. İki gün sonra da annem kayınpedermi arıyor senin oglun böyle böyle yapmış madem senin oglun böyleydi neden benim kızımı istediniz diye. Kaç kere aramış aramış saydırmış. Kayınpederm geldi hemen annene söyle haddini bilsin dedi. Eşimde duydu gitti sordu kayınpederim de anlatmış herşeyi. Eşim bana dedi ki s.. git bu evden. Sonra motora bindi gitti annemin yanına telefonu fırlatmış küfür etmiş geldi beni kovdu annem tek kardeşim yok babam vefat etti bu arada ben ona ragmen gitmedim. Biliyorum aptalım şuan ara ara herşeye sinirleniyor kızıyor yine küfür filan ediyor ben hala niye duruyorum diye kendime soruyorum.. Sürekli borcu var sürekli kredi çekiyor. İnanın bıktım artık. Ne yapayım ne yapmalıyım şimdi desem ayrılalım korkuyorum.. Dedim beni kovdun gitsem napardın ağlardım diyor. Beni sevdiğini söylüyor sevdiği kadar da öldürüyor bu olaylardan sonra kaza yaptı ve bi zaman sonra da gasp ettiler dövdüler sonra biraz duruldu Allah belamı verdi diyerek ama yine ara ara sinirleniyor bu defa da para yetmedi diye sinirleniyor Baska zaman Baska bişey için... YORULDUM ARTIK...
Aaaa sevgi her şeyin üstesinden gelir. Size ve annenize küfür etmesi hiç önemli değil. Çünkü sizi sevdiğini ve giderseniz ağlayacağını söylemiş. Ağlaması sizi sevdiğinin en büyük kanıtı zaten. Kolunuzu bacağınızı ya da çanınızı kaybedince veya evladınıza bir zarar gelince -allah korusun ben böyle eşlere değil ama evlatlara acıyorum- o evden ayrılırsınız ne olacak sanki. Çünkü ağlarmış siz gidince. Ağlamasın yazık. Ayrıca çok komiksiniz. Boşanınca çocuklar mutlu olacak mı demişsiniz de, pardon? Alkolik ve anneyi duvardan duvara vuran bir baba ile çok mutlularsa siz dayak yemeye devam edin. İlerde o çocuklarda şiddet uygulayan bir baba ve susan bir anne gördükleri için öyle bşr evlilik yaşayacak. Sevgi her şeyi halletmiyor. Hele de annesinin şiddet gördüğünü gören çocuklar da mutlu olmıyor. Neyse Üç beş zaman sonra bşr konu daha açarsınız eşinizle ilgili. Yine aynı şeyler yazılır ve siz yine dersiniz ama çocuklarım beni döven kocam olmadan mı büyüsüüüüün

Tam anlayamadım geçinmekten mi korkuyorsunuz eşinizin boşanmayı kabul etmeyip zarar vermesinden mi hemen boşanmak istrmiyorsanız maddm sana son şans en ufak manyaklığında hakaretinde ben yokum bundan sonrası sana kalmış geri dönüşü de yok diye net konuşun üstüne bence Anneninzden de özür dilemeli gerçekten bu evliliğe devam etmek istiyorsa hatta pakiyatri ye gitsin hepsi hallolsun öfke kontrol problemi var
Evet boşandıktan sonra da rahat vermez diye korkuyorum açıkcası ve ben bugün gelmiceğimi söyledim küfürlerine devam ettiği için. O da önce gel topla neyin varsa daha da uğraşamam dedi sonra bi süre sonra aradı ben artık bu düşünce ile nasıl yaşıcam dedi sonra bidaha aradı hüngür hüngür ağladı sonra da konustuk ben geldim eve şimdi tehdit filan etti telefonda sonra da diyo ne işim olur bende çekerim giderin buradan diyor bi öyle bi böyle çocukları sana vermem kendin bakarım diyor sonrada diyo kii ben sensiz bi hayat düşünmemiştim hiç. Senin böyle düşünceğini düşünmemiştim. Plan. Yapmışsın sen diyo bi öyle bi böyleee hayattan sogudum artıkkk

Evliliğin ilk başlarında sorun yoktu yazmışsınız ama o zamanda bağırma eşyalara zarar verme gibi davranışları varmış. Sonrasında şiddete dönmüş ve korkarım ki artarak da devam edecek. Allah yardımcınız olsun.

Back
X