Ne deseniz haklısınız ikinci bebeğine hamile kaldığımı öğrendiğim de o kadar ağladım ki anlatamam ama anne olduktan sonra anladım ki herşey boş başımdaki de adam olsaydı da bunları yapmasa keske iki tane evladım var insan daha ne ister ki deyip otursa ama demek ki adamlık ta zor zanaat herkesin harcı değilmiş bunu anladım...
Burda konu ona göresi degil size goresi.Ona göre şiddet değilmiş yanlıslıkla olmuş sözlü şiddet fazlasıyla var zaten şahsıma hakaret küfür..
İlk başlarda sorun yoktu bu kadar eşim kötü davranıyordu bağırmak çağırmak etrafa zarar vermeye çalışmak gibi ama zaman geçtikçe bu git gide büyüdü, fazlalaştı.
Dayak yiye bu hale gelmişsiniz nasıl anlamıyorsunuz?Nasıl ve ne şekilde ayrılmak istediğimi söyleyeceğimi bilmiyorum yani zaten artık nefret bile edemiyorum.. Tek yaptığım üzülmek nasıl bu hale geldik bunları haketmiyorum diye düşünmek..
3.cocugu yapmayı sanırımBosanmak için neyi bekliyorsunuz?
Aynen anladım sizi.İroniden anlamayan nesle aşina degilim
Hanımefendi ironi yaptım?
Hemde hıc sevilmiyorsunuz.
Neyseki bilincindesiniz
Aynen öyle tam da üstüne bastın.Yani aslında sen gitmeye hazırsın , boşanmaya kararlısın ama adam şiddete meyilli diye bize sadece bunu ona nasıl söylemeliyim , ne yapmalıyım diyemi soruyorsun peki ?
Hayır kendisi söylüyor zaten sonrasında.Burda konu ona göresi degil size goresi.
Bi de oturup fikrinimi soruyosunuz.
Enteresansınız
İşte bütün mesele de bu çekip gidersem daha mı iyi olur, yoksa herşey daha mı kötüye gider. Tek korkum çocuklarımın onu örnek alması. Birde ortada çocuklar var biz ayrılsak onlar ayrılmaz babalarından bu da bir gerçek. Ha belki ayrılınca sürekli görmeyince belki bu kadar kötü olmaz bilmiyorum kafam çok karışıkiste adam olmadigini cocuklardan önce anlasaydin bu pislik herifin kicina tekmeyi basar seni seven ve sayan bir adamla kurardin aileni.
senin neyin eksik? sen niye hakaret ve siddet cekesin.
birakin bu piskopatlari- yasanan son olaydan sonra sesini yükselten erkegin bile seyini kesip eline vermek istiyorum. gercekten yeter.
bu adamlari cekip cekip sonrada ben neyapim demeyin.
iki ogulunuz var- bu bebeler o pisligi örnek alacaklar, lütfen unutmayin
Zaten dedim sen ruh hastasısın psikologa gidip tedavi gör. Deli misin diyorum psikolojin mi bozuk diyorum evet diyor Ama o kadar gerisini umursamıyorAy bu ne ya? Ağır ruh hastası, psikopatın teki. Ona göre şiddet değilmiş de neymiş acaba? İnsan birinin yanlışlıkla kolunu büküp, onu duvara çarpar mı? İnsan birini yanlışlıkla tehdit eder mi? Bunları sarhoştum saçmaladım diye aklamaya da çalışmasın, içen herkes böyle sapıtmıyor. Çok ürkütücü ve berbat bir durum. Bir de çocuklarınıza da bunu yaşatıyor yani. Oy Allahım ya! Bu adamdan 2 çocuk yapmaya nasıl cesaret ettiniz? Birden böyle psikopatlaşmış olamaz. Gitsin tedavi olsun ya da kaçıp kurtarın kendinizi. İmkanınız varsa sırra kadem basın, şehir değiştirin. Başka ne yapılır bilmiyorum.
bence siz ayrilmazsiniz.İşte bütün mesele de bu çekip gidersem daha mı iyi olur, yoksa herşey daha mı kötüye gider. Tek korkum çocuklarımın onu örnek alması. Birde ortada çocuklar var biz ayrılsak onlar ayrılmaz babalarından bu da bir gerçek. Ha belki ayrılınca sürekli görmeyince belki bu kadar kötü olmaz bilmiyorum kafam çok karışık
Şiddet gördüğün an polisi çağırıp şikayetçi olabilirsin , pılını pırtını toplayıp onu terkedebilirsin , hala üzerinde bir morluk varsa gidip darp raporu alıp bi avukatla görüşebilirsin , tabi herşeyden önce adama boşanmak istediğini ciddi bir konuşmayla belirtmelisin .Aynen öyle tam da üstüne bastın.
Hayır şiddet görmüyorum kolumu bükme olayından sonrası olması sadece sözlü şiddet bağırıyor çağırıyor. Sağa sola vurmaya çalışıyor küfür ediyorŞiddet gördüğün an polisi çağırıp şikayetçi olabilirsin , pılını pırtını toplayıp onu terkedebilirsin , hala üzerinde bir morluk varsa gidip darp raporu alıp bi avukatla görüşebilirsin , tabi herşeyden önce adama boşanmak istediğini ciddi bir konuşmayla belirtmelisin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?