Sorunlu giden evlilik..

Ay bu ne ya? Ağır ruh hastası, psikopatın teki. Ona göre şiddet değilmiş de neymiş acaba? İnsan birinin yanlışlıkla kolunu büküp, onu duvara çarpar mı? İnsan birini yanlışlıkla tehdit eder mi? Bunları sarhoştum saçmaladım diye aklamaya da çalışmasın, içen herkes böyle sapıtmıyor. Çok ürkütücü ve berbat bir durum. Bir de çocuklarınıza da bunu yaşatıyor yani. Oy Allahım ya! Bu adamdan 2 çocuk yapmaya nasıl cesaret ettiniz? Birden böyle psikopatlaşmış olamaz. Gitsin tedavi olsun ya da kaçıp kurtarın kendinizi. İmkanınız varsa sırra kadem basın, şehir değiştirin. Başka ne yapılır bilmiyorum.

Göz göre göre kendi sonunuzu hazirliyorsunuz farkinda misiniz?
Cocuklarinizin da tabi..
Ne yapacaginizi bilmiyorsunuz tamam. Paraniz var mi? Once bi avukata gidin, size anlatir ne yapmaniz gerektigini. Yoksa da ucretsiz avukat tayini icin bulundugunuz ilin barosuna gidin.

Offf.. İnsallah kendini de cocuklarini da mahvetmezsin guzel arkadasim ne diyeyim. Kendine bu dayagi siddeti layik gorme.

iste adam olmadigini cocuklardan önce anlasaydin bu pislik herifin kicina tekmeyi basar seni seven ve sayan bir adamla kurardin aileni.
senin neyin eksik? sen niye hakaret ve siddet cekesin.
birakin bu piskopatlari- yasanan son olaydan sonra sesini yükselten erkegin bile seyini kesip eline vermek istiyorum. gercekten yeter.
bu adamlari cekip cekip sonrada ben neyapim demeyin.
iki ogulunuz var- bu bebeler o pisligi örnek alacaklar, lütfen unutmayin

Kadinlar koca siddettini hem kendileri yasiyor bir de kendi ailelerine yasatiyorlar hic mi huzurlu bir hayatin özlemini duymuyorsunuz.Yazik insan ne yapiyorsa kendine yapiyor. Tek basina cocugunla yasamak bu evlilikten bin kat iyidir. Kendinizi kandirmayin aslinda(!) özünde cok iyi bir insan degil o.

Bir vasıfsız benim anneme böyle davranacak ben ona koca diyeceğim ?
Şaka mısınız siz ?
Kendi hayatınızı ,kendi bedeninizi nasıl istiyorsanız öyle kullanın. Ama çocuğunuzun ve annenizin hayatını bu derce etkilemeye hakkınız yok.

İlk başlarda sorun yoktu bu kadar eşim kötü davranıyordu bağırmak çağırmak etrafa zarar vermeye çalışmak gibi ama zaman geçtikçe bu git gide büyüdü, fazlalaştı.

İsin kotusu ne biliyor musun kaniksamissin yaptigi pislikleri. İlk baslarda sorun yoktu dedigin sey zaten basli basina siddet... Ve sen bunu normal karsiladigin icin su an bu devam ediyor. Ne diyeyim, kusura bakma ama ben bosanip kendini cocuklarini kurtaracagini zannetmiyorum. En azindan anneni karistirma, yazik gunah tek basinaymis kadin.

Yani aslında sen gitmeye hazırsın , boşanmaya kararlısın ama adam şiddete meyilli diye bize sadece bunu ona nasıl söylemeliyim , ne yapmalıyım diyemi soruyorsun peki ?

Sevgini kenara birak sayginin s si kalmamis ve sen boyle bi ortamda cocuk buyutmeye calisiyosun Allah kolaylik versin ama bi terapiste gidin durum kotu gozukuyor unutmayin kucuk kalkar buyuge bakar diye bir soz var umarim cocuklariniz babasi gibi bi baba olmaz gelecek nesilleri etkilemez Allah yardimciniz olsun

Neden ayrılmıyorsunuz? Çocuklarınız için mi? Çocukların psikolojisi zaten alt üst olacak belki de olmuştur bile o yaşananlardan sonra. Annenize size küfürler etmiş hala yanında duruyorsunuz. Pes yani. Düzeleceğini mi düşünüyorsunuz? Ayrılın annenizin yanına gidin çocuklarınıza bakar sizde çalışırsınız

İşte bütün mesele de bu çekip gidersem daha mı iyi olur, yoksa herşey daha mı kötüye gider. Tek korkum çocuklarımın onu örnek alması. Birde ortada çocuklar var biz ayrılsak onlar ayrılmaz babalarından bu da bir gerçek. Ha belki ayrılınca sürekli görmeyince belki bu kadar kötü olmaz bilmiyorum kafam çok karışık

Zaten dedim sen ruh hastasısın psikologa gidip tedavi gör. Deli misin diyorum psikolojin mi bozuk diyorum evet diyor Ama o kadar gerisini umursamıyor

bence siz ayrilmazsiniz.

Aynen öyle tam da üstüne bastın.
Şiddet gördüğün an polisi çağırıp şikayetçi olabilirsin , pılını pırtını toplayıp onu terkedebilirsin , hala üzerinde bir morluk varsa gidip darp raporu alıp bi avukatla görüşebilirsin , tabi herşeyden önce adama boşanmak istediğini ciddi bir konuşmayla belirtmelisin .

Hayır şiddet görmüyorum kolumu bükme olayından sonrası olması sadece sözlü şiddet bağırıyor çağırıyor. Sağa sola vurmaya çalışıyor küfür ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…